בוקר...

nutmeg

New member
../images/Emo96.gif בוקר...

אין לכם מושג כמה קרררררר בחוץ!!

מיטללל

New member
כן... בוקר ../images/Emo186.gif

אוף. הלכתי לישון אתמול בלילה בערך ב-2.30. התעוררתי מקודם (קצת יותר מחצי שעה) בלי יכולת לחזור ולהירדם. למה היום שלי מתחיל כזה מוקדם? ככה זה היה גם אתמול.. למה הגוף שלי לא נותן לעצמו אפילו לישון? ומה עכשיו אני אעשה עד שעה 9? <תענו תענו>

מיטללל

New member
חוץ מזה, לא הבנתי

השמות בפורם תמיד היו כחולים וסגולים למה הם הפכו לשחורים?

zimes

New member
שתית?

אם הסיבה לכך שהלכת לישון כ"כ מאוחר היתה בילוי בו שתית אלכוהול, ברור שהתעוררת מוקדם: 4 שעות הוא הזמן שלוקח לאלכוהול להתפרק. הוא הופך לסוכר, ואת - לפצצת אנרגיה. אם לא - תצורכי למצוא הסבר בעצמך. בוקר טוב!

אוֹסי א

New member
נכון, אבל תיכף יהיה לי מושג..

(לצערי, יש לציין) בוקר מעצבן, כי הוא גורם לי לחשוב על כל הדברים שהצלחתי להדחיק עד עכשיו- מבחן(קשה, פוי) בפיזיולוגיה היום, ואחה"צ קונצרט קטן ומיותר, שרק יפריע לי להתכונן(יה רייט) למבחן הגדול בתולדות האומנות מחר, שלאחריו אני אהיה עצבנית מכדי להתכונן למבחן במתמטיקה שביום ראשון, שיגרום לי לכזה כאב ראש, שאין סיכוי שאני אתכונן למבחן בספרות שיש לי ביום שלישי. (אהה.. לנשום) אבל שיהיה בוקר טוב, עם גרון כואב כמו שלי ובלי טעם מגעיל של נסקפה..

maayan15

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo186.gifבוקר לא משהו....

הלכתי לישון ב12 ומשו....קמתי ברבע לשבע..אי עייפה, כואב לי הראש ואני פשוט יודעת שאני ארגיש יותר רע מאוחר יותר כמו שקרא לי אתמול... והנה מסקנה קטנה שאליה הגעתי: החיים מסריחים! שיהיה גם לכם יום נפלא...

../images/Emo42.gif בוקר טוב לכולם

אין לי מה לומר חוץ מלאחל לכולם בוקר טוב וחסר מאורעות. נ.ב - היום בערב הקרנת הבכורה של שר הטבעות !!!

zimes

New member
אוף. נוטוב. נסתדר

היום אנחנו נוסעים - אני ושלושה ילידים - לבקר חברה. תיק פלילי! ובעלי לא התקין לי את הכסא הנוסף באוטו, מה שאומר שאצטרך לעשות את זה ב 7000 נגלות.

dana2909

New member
סוף סוף הוא הגיע.. הבוקר

באמצע הלילה התעוררתי מרעש מוזר. וכשניגשתי למרפסת ראיתי שאחד האשנבים נעלם. מיותר לציין שאני נכנסתי להיסטריה, והחלטתי שמישהו מנסה לפרוץ לדירה. חצי לילה שמרתי על החריץ שנוצר (מהאשנב החסר) מצוידת ב - K300 (מה שטוב לג´וקים טוב לפורצים, וחוץ מזה זה מה שהיה לי) כשכל תזוזה של העץ ברוח גורמת לי לקפוץ. בסוף העייפות ניצחה, ריפדתי את כל המרפסת בשקיות ניילון מרשרשות מסמרים ונעצים (מקגייוור...). מיותר לציין שאני ממש לא רואה בעיניים היום......

וואי הפורום הזה מתעורר מוקדם!../images/Emo6.gif

בוקר טוב! נטשה חזרה אתמול מטיפול שיניים היישר למיטה..התעוררה בחצות- אכלה ארוחת צהריים...חזרה קצת לנמנם ועד עכשיו היא משוטטת ברחבי העולם...

idanyd

New member
בוקררר ../images/Emo186.gif לכולםםם...

די, כבר למדתי שהחיים זה לא קיבוץ, מתי תצא השמש? אני מאמין שאם אתה קם, והשמש עוד לא יצאה - זה עדיין לילה. אז למה כל יום אני קם לחושך מופתי, ואנשים חוצפנים מעיזים להגיד לי "בוקר טוב"?

גשם סביר לכולנו,

אני שמחה ליידע אתכם שהבוקר בישר לי הרופא המשפחתי החביב שלי שאנוכי נמצאת בשלבים סופניים לחלוטין של דלקת ריאות. מסתבר שכבר זמן מה הסתובבתי עם הדלקת, ומשום מה פרשתי אותה כשיעול סיגרייתי לכל דבר. לכל המודאגים, מן הסתם אני אשרוד. לכל המאוכזבים שכך, תתמודדו עם זה.

סליחה סליחה סליחה

את הרבה יותר חולה ממני, המשרד שלך כל הזמן מוצף, ולדעתי הסיבה העיקרית לכך שאת חולה כל הזמן, היא שאת יוצאת מהמיטה בשעות בהן הטמפרטורה היא מתחת לאפס. עם סוודר או בלי סוודר, זאת פרצה קוראת לגנב.

nutmeg

New member
אם הייתי חולה

לא הייתי יודעת שהמשרד שלי מוצף! אני יוצאת להליכה בשעות לא שעות ואת מתעללת בריאות שלך על בסיס קבוע - אז מה? תכלעס - את עכשיו בבית ואני לא. אני מקנאה. לא בדלקת ריאות אבל בשהיה בבית. nutmeg > שוקלת להתחלות בשבוע הבא ולתת לאפי הזדמנות לשמחה לאיד.

Dor K

New member
בוקר

על הבוקר, שפכתי לי את כל הקפה על המקלדת. שעתיים אני מנקה את זה ועדיין אני מרגיש שאצבעותיי נדבקות באופן מרגיז. לפחות עכשיו היא עובדת (אם לוחצים על כל אות ממש חזק 2-3 לחיצות).

d u c k y

New member
בוקר טוב

אתמול רצינו רק לשתות קפה, והכל היה סגור!! כאן!!! בפ***ינג!! אמריקה בסוף שכנענו את המוכר מדנקן דונאטס לתת לנו כוס קפה, וכמו שלוש מסכנות ישבנו בחוץ וקפאנו עם קפה וסיגריה... אבל לא נורא לפחות היה כיף קצת לצאת

d@r121

New member
../images/Emo42.gifבוקר מוזר עבר על כוחותינו../images/Emo121.gif

בהתחלה קיבלתי טלפון בהול מאמי על כך שאחד הגשרים בשכונתו היקרה בחולון פשוט התמוטט בגלל נהג משאית חסר קורדינאציה שפוט נכנס בו אגב הגשר היה סגור כבר כמה שנים ככה שלא נשקפה שום סכנת צניחה לאף הולך רגל התמוטטות הגשר סתמה את כל תנועת השכונה שכללה בין היתר אוטובוסים שאני אגב נזקק לשירותיהם מה שאומר שפספסתי את השעה הראשונה (שעת משחק ככה זה די מרגיז) בהמשך אותו יום התגלה עטלף תמים תלוי הפוך מעל סדנת הנגרות אני ראיתי שכמה ערסים סתומים ניסו להפילו שמועות מספרות שהצליחו לפצוע אותו. הדבר השלישי והמוזר שקרה לי היום התרחש בדרך זרה הבייתה באוטובוס אני חושב על חבר טוב שלי מעברי הרחוק ביסודי ושואל את עצמי האם זה הוא שראיתי אתמול כאשר לקחתי את אחותי הבייתה, ומי עולה? הוא! כמובן שהחלפנו חוויות ושאלות והיה נורא חביב. הדבר היה מוזר עוד יותר כאשר אמרתי לו שהוא האחרון שחשבתי שיעלה על האוטובוס ושציפתי לאריק שרון יותר מאשר ציפיתי לו. ונחשו את קולו של מי שמעתי ברדיו? צודקים אריק. מוזר....

למעלה