בוקר עייף לכולם../images/Emo9.gif!!../images/Emo42.gif!!!!!!!!!!
התאוררתי בבוקר חזרתי לישון התאוררתי שוב חזרתי לישון התאוררתי... אחרי זה התארגנתי ויצאתי מהבית לא לפני שישנתי שוב... ואז התאוררתי!! ואז רצתי לאוטובוס... ואז נרדמתי באוטובוס ואז התאוררתי בבית הספר וירד מלא גשם ולא היה לי שעור בכיתה... לא היה שעור בכלל ולא הייתה כיתה פנויה שיכולנו ללמוד בה אז היינו מתחת לסככה וירד מלא מלא גשם ואז כמה ערסים מעצבנים התחילו לזרוק שקיות עם מים והיינו כל כך הרבה ילדים שקשראיתי שמגיעה אליי שקית לא הצלחתי לזוז כמעט והמים הקרים פגעו לי במכנס השמאלי אז הורדתי אותו... אלה היו המכנסיים שהייתי איתם במפגש... בקיצר הסתובבתי ככה עם המכנס השמאלי למטה וילדים כל הזמן שאלו אותי למה והסברתי להם ונראתי מוזר לאללה... ואז אני רואה את חבר שלי מתחת לשככה אחרת ובימים האחרונים אני משגע אותו עם הבייבלייד אז צעקתי לו תמיר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואז הוא ראה אותי אז התחלתי לחייך ואז צעקנו ביחד יש לי בייבלייד!!!!!!!!!!!!!! - יש לך בייבלייד
ואז הוא מהר ניסה להסתתר...
אחרי זה התחיל השעור החופשי וסתם ישבנו ודיברנו כמעט כל הזמן והיה מלא מלא גשם... אז הלכנו לקראת הסוף לספריה ואני וחבר שלי דיברנו על איזשהו משחק חדש... משום מה כל השכבה נדבקה למשחק הזה... אז אחרי זה נגמר השעור והיינו בשעור ספורט לוקח לי מלא זמן להחליף בגדים ואני הגעתי בין האחרונים אז המורה התחיל לצעוק עלי ואמר לי לשמור על התיקים... בזבזתי את השעור הזה בשינה ובהתבוננות בבנות מהכיתה שלי עושות ספורט(יש אחת כזו כוסית!!! והיה כפיפות בטן והיה נחמד לראות אותה עולה יורדת עולה יורדת... והיה לבנות גם ריצה במדרגות ואיך הח*ה של הכוסית הזו עלה וירד...) אחרי זה היה שעור בסוציולוגיה... מדעי החברה... כל כך משעמם... נרדמתי על החמש דקות הראשונות של השעור ואז ישנתי ככה כל השעור... מידיי פעם חבר שלי מעיר אותי כדי שאני יראה מה הוא עשה במחשב שלי בזמן שישנתי... לרוב הוא נהנה להראות לי תמונות של בחורות...(איך אתם לא מצאתם תמונות אצלי?? זה כל כך קל!! אפילו חבר שלי מצא...) ואז בהפסקה שיחקנו אני וחבר שלי במשחק עם הפרות... והמורה להיסטוריה בא והתחלנו להסביר לו על המשחק והוא אמר שהוא לא רוצה לשמוע שאנחנו משחקים בדבר הזה בשעור שלו... ואז היה לנו מד"א 3 שעות בהן ישנתי רוב הזמן... למרות שבשעה הראשונה הייתי עסוק בלצחוק עם איזשהו ילד שהוא בכלל לא מהכיתה והחליט להצתרף כי המדריכה הייתה לבד ולא היה מורה שמכיר את הכיתה... וכמה ילדים מהכיתה נכנסו לחדר שיש לנו באמצע הכיתה והשמיעו רעשים כל השעור והמדריכה השתגעה מזה... ואז בהפסקה שיחקנו בבייבלייד!! ובגלל שהכיתה הייתה מסודרת בצורה של ח והיו גם הרבה שולחנות בצד ביחד אז עשינו מסלול... ואני היחיד שהצליח לעבור את כל המסלול *גאה בעצמי* ואז התחיל השעור ואז אני קולט איזשהו ילד מהכיתה שלי פותח את הרגליים בצורה כזו דוחה ופשוט כיוונתי לשם את הבייבלייד שלי וזה פגע לו שם... ואז הלכתי לישון אחרי שהוא החזיר לי את הבייבלייד... וישנתי ככה כל השעתיים שנשארו... ואז הייתה הפסקה ובדרך למעבדות ראיתי ידיד אחד שלומד איתי ועוד שתי בנות שמדי פעם יוצא לי לדבר איתן והם דיברו על נטמיטינג ואנשים שמראים שם את עצמם... אבל ממש את עצמם אם אתם מבינים למה אני מתכוון... ואתם מבינים בקיצר הן סיפרו לנו שאחד עשה להן סטרפטיז בנטמיטינג ואמרו שיש לו אחד ממש ענקי... ואז אני התחלתי לספר בקשר לתמונות שלי ומעלליהן
ואז קלטתי שהן ממש מקשיבות לי והן התחילו לשאול אותי שאלות כמו מה יצא לי עד כה מזה... והתחלתי לספר על מה שרוב מי שראה את המחשב שלי יודע... ואני מתכוון במפגשים הראשונים שהבאתי אותו... לא במפגש האחרון כי בו לא יצא לי להראות את זה... אבל התחלתי לדבר על זה ובקיצר הן התחילו לשאול אותי על התמונות וישר ברחתי משם... ואז היה שעור בכימיה בשעה השביעית... וסתם הסתכלתי רוב הזמן על הכוסית... ואז היה צילצול ואז נסעתי הבייתה ואחד מ-י"ב התיישב ליידי ואחת מהבנות שדיברתי איתן בהפסקה לפני שעור כימיה התיישבה מושב לפנינו והתחילה לדבר עם ידיד שלה על הנושא שכל כך קשור אליי... ולקסם יש אותו ואז כולנו התחלנו לדבר על הנושא הזה... בקיצר הייתה נסיעה מוזרה... ואז הגעתי הביתה וראיתי טלויזיה ואז התחילו להתקשר אליי כלמיני אנשים אח שלי באמצע בייבלייד (אורן אני צריך אותך למשהו!! אסי לא עכשיו אורן!! אסי לא עכשיו!!! אורן אני צריך... אסי זה קרב חשוב אני רוצה לראות!! *מנתק*) ואז התקשרתי לאח שלי אחרי בייבלייד ומסתבר שהוא רצה שאני אחפש לו קוים של אוטובוס מכמה ערים... ואז הוא רצה שאני יסתום לעצמי את האינטרנט בשביל סרטים של סקס שהוא מוריד...(לא מספיק לפני כמה ימים ישבתי 3 שעות ועשיתי משהו של דקה במשך כל ה3 שעות האלה כי הוא החליט להעמיס על האינטרנט?? הוא תקע לי את האינטרנט!! הוא אמר לי להפסיק את ההורדה אם זה מפריע אז חצי דקה אחרי שהפסקתי הוא נכנס לחדר שלו והחזיר את ההורדה והוסיף עוד כמה... ונעל את הדלת והלך לישון ולא יכולתי לעשות כלום...
אביגיל יודעת בטח כמה קשה היה לי לשלוח לה מסרים...) ואז באמצע השיחה מישהו מהכיתה שלי התקשר וניתק ואז אח שלי ניתק ואז מישהו מהכיתה שלי שוב התקשר ואז שוב פעם ניתק ואז אמא שלי התקשרה ואז אבא שלי ואז ילד מהכיתה...(קסם יודעת את הסדר בערך...) ואמא שלי אבא שלי והילד מהכיתה היו עם מספר חסוי וזה כל כך מרגיז כי אני לא יודע מי זה מי... מוות לחסוי!! ואז ישבתי לכתוב את ההודעה הזו...