בוקר טוב.

tygger

New member
../images/Emo96.gif בוקר טוב.

אין לי חלב !!! מישהו גמר לי את החלב בעבודה. כלבים! מעשה נבלות!!! אה כן. מי שרוצה היום את מנהל הספנות ומשרד הרישוי... שישכח מזה! אין מחשבים היום!

SHAYUSH3

New member
בוקר טוב ../images/Emo96.gif ../images/Emo151.gif

מיהו אותו נבל שעשה מעשה נבלה זה וגמר לך את החלב להביא לך ? או שתיקח שם מהאיזור איזה
ותעבוד קשה קצת ובסוף יהיה לך חלב שיט מה אתה אומר בדיוק היום הייתי צריך את מנהל הספנות את משרד הרישוי לא כי אין לי רשיון

tygger

New member
נו, יופי.

בשביל כוס חלב הוא מביא לי פרה... יש לי כאלה מספיק פה...
צייר לי כבשה.

MAX D

New member
בוקר בעולה לכווווולם ../images/Emo99.gif

היום הבנתי שמישהו שם למעלה אוהב אותי, אוהב אותי מאוד...

tygger

New member
אתה רואה?

אנשים כאלה... חייבים להשאיר אותך במתח עד להודעה הבאה. ומקס, אין לי את הסלקום הרגיל היום. אני לא יכול לקבל SMS. אתמול הלכתי "לדבר" עם אורנג' בקשר לפלאפון של אחי שנגנב היות והוא ואימי לא הצליחו להביא אותם למצב הבנה אז הייתי צריך להתערב ולשוחח איתם. הוא קיבל את הכרטיס שלו חזרה מיידית וגם החלפנו למכשיר אחר כרטיס, אז המכשיר שלי משמש אותו היום, עד שאני אמצא לו מכשיר אחר. בכל אופן אני עם המכשיר השני (סלקום גם) אבל ללא יכולת לקבל SMSים. קיצר, מה קרה היום?

SHAYUSH3

New member
נו מקס כולנו במתח../images/Emo151.gif

מה קרה? מה גרם לך להבין שמישהו למעלה אוהב אותך ? אני יודע הצלחת באחד מהבחנים של המכינה או משהו כזה נכון ייייהההה אני חכם !!!

tygger

New member
אתה יודע הרי שהוא

ישמור אותנו סתם במתח בשביל איזה קטע של, "היום לא נגמר לי הסבון במקלחת ולא הייתי צריך לצאת ערום וקפוא להביא עוד אחד..."

SHAYUSH3

New member
או שהו יבוא לך בהפוכה ../images/Emo151.gif

של קמתי בבוקר וגיליתי 3 קרטונים טריים של חלב במקרר ויכולתי לשתות
או
בשקט בכל אופן מקס אנחנו עדיין מחכים לפני לובה מתעצבנת ואמרת לא באבלובה יותר בחיים שלך כדאי שתתחיל לדבר

MAX D

New member
אז ככה-

התעוררתי בבוקר, מוכן ליום של ריצות... רק מהמחשבה על זה הייתי מותש
השעה 6:30 בבוקר, כוס קפה להתעורר, יורד אל המכונית, אמא כבר בלחץ שהיא לא תגיע בזמן... מתיישב, מסובב את המפתח והאוטו לא מגיב... מוזר... אתמול לא נסעתי, בודק שהאורות לא פועלים, בודק ההזעקה מנוטרלת, מסובב שוב... וכלום, אפילו לא צליל של "אולי אני כן אפעל..." שום דבר... אמא לחוצה, אבא יורד גם לחניה כדי לעזור לי לדחוף את האוטו... אבל כל ניסיונותינו עלו בתוהו... אני עף לחדר מתמגן, מביא 2 קסדות ואומר:"אמא- אם את רוצה להגיע, זאת הדרך" אמא מסכימה, ביליתי את שעות הבוקר בנסיעה מחודשת על האופנוע שלי... אחחחחחחח.... מישהו אוהב אותי שם למעלה

SHAYUSH3

New member
במילה אחת ...../images/Emo151.gif

א כ ז ב ה עכשיו לקחת דברים שלך הלכת קופה ראשית מחכה תור ארך ארך ארך כי אחר כך בא מנהל שאל כמה לקחות באבלובה לובה אמרת אחד באבלובה מנהל אמרת בלובה לכי בבית שלך לובה צריכה עבדת 30 שקל בחצר בלי משחק מקדים יאללהיאללה אין עבדה אין שפה קשה קשה ללובה עכשיו הלכת מפה לא באבלובה יותר בחיים שלך

tygger

New member
ולי יש חיוך מאוזן לאוזן פה. ../images/Emo13.gif

ככה צריך להיות. אחח, איזה תענוג לפתוח בוקר כזה יפה ברכיבה. ואפילו עם אימא?
יפה יפה, טוב אז כל הקלפים פתוחים כבר וכל היכול להיות מבוטל בוטל... אני רואה אותך היום אז? עם?

tygger

New member
../images/Emo41.gif כמעט ושכחתי!

טולולולולולולולולולולולולולולולולולולולו
(הצד המרוקאי שלי...)

MAX D

New member
../images/Emo6.gif

ח"ח למרוקאיות שבך, אבל היום לא, היום אני ביום הולדת של ידידה מכרמיאל, חוץ מזה שנראה לי שהאישור מאימא היה מהלחץ, עכשיו שהחלפתי מצבר- חזרנו למקורות, תן לי יום-יומיים לברר את העניין...

lala79

New member
סחטיין מקסי

איזה אושר!!!!! איך ההרגשה לחזור?
אני מתגעעגת ואראה אתכם בסוף השבוע , דרך אגב יש לי בית ריק השותפה בחו"ל לשבוע , ITS TIME TO PARTY !!!!!!

למעלה