בוקר טוב

../images/Emo96.gifבוקר טוב ../images/Emo39.gif

תחייכו שיהיה לכם טוב
--------------------------- החיוך אינו עולה מאומה אך ערכו רב. הוא מעשיר את המקבל אותו בלי לרושש את הנותן אותו. אין אדם כה חזק עד כי יכול להתקיים בלעדיו. ואין לך אדם כה עשיר עד כי החיוך לא יכול להוסיף מאומה. יתר על כן אין לקנות בכסף. להוציא בעורמה או להשיג בגנבה. כי אין לו ערך אלא אם מופיע באופן טבעי... יש אנשים עייפים מדי מכדי שהיו מסוגלים לחייך עליך. חייכי נא את לעולמם. שכן אין לך אדם שנזקק יותר לחיוך כמו אותו אדם שאינו מסוגל לחייך אליך.

ben 911

New member
../images/Emo13.gif שוש, ספרתי לה 14 שיניים. ../images/Emo3.gif

אחרי שבוע כל כך עמוס קצת קשה לי לחייך.
חשבתי שבגילי כל הבלאגאנים יהיו כבר מאחורי.. כל כך הרבה סידורים עקב כל כך המון בעיות.. כאילו מה? הרי עוד כמה שנים אצטרך כבר להחזיר ציוד..
אז מה? אבצע את כל העבודות והמטלות מתחת למצבה?
מה זה זה? אין סוף לדבר הזה?
סליחה שאני מקטר לך פריסיליה..
אבל את נפלת לי בידיים ראשונה..על הבוקר.
המשולש הנצחי. (אם תרצו) בתמונה....

בן../images/Emo24.gif בשביל זה באתי לכאן שתגיב

אפילו בקיטור,,בגלל זה יש חברים, בלאגנים יש לכל אחד החוכמה היא לצמצם אותן עד כמה שאפשר, אני מכירה כאלו שבגיל מתקדם ממש יוצרים בלאגן בשביל להתעשר בהתרגשות, אני מייצרת לי התרגשויות חיובויות,,ותחשוב על על זה אאאאאאאא, הנה עוד משולש רומנטי כייפי

מה זה זה?../images/Emo3.gif

סופרים שיניים על הבוקר? בחיי אין לך מה לעשות
תעשה עימי חסד ובלי קיטורים כי גמלי יש ובטונות
קח לך רגע לעצמך, העולם לא יתמוטט
תתקרב רוצה להראות לך משהו, נו בוא כבר
בוקר טוב

ben 911

New member
אחרת...כמה להתקרב? כי מפה אני לא רואה כלום../images/Emo4.gif

ben 911

New member
לפעמים שומע, בד"כ מאזין..אבל תמיד מקשיב.../images/Emo13.gif

בוקר טוב

לפעמים החיים הם התמודדות עם מצבים כאילו ואחרים ככל שמעורבים בחייך יותר אנשים החיים שלך מורכבים ומענינים יותר יש לך יכולת להתמודד לכן אתה מצליח לצאת מהמצבים הללו טיפ קטן לחיים טובים תחשוב תמיד איך אתה יוצא מהמצבים האילו עם הכי פחות נזק ותראה שזה עוזר להתמודד בלי לקטר וקל יותר לראות פתרונות והחיים קלים יותר להתמודד איתם

s f a r a d i t

New member
תודה על התיקון ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif טחון בקר../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

למעלה