בוקר טוב לכולם

• פותח הנושא nypx
  • פורסם בתאריך

nypx

New member
../images/Emo96.gifבוקר טוב לכולם

לא לא נפלתי מהמיטה פשוט הייתה לי פגישה עם הרצפה

מנורה

New member
בוקר טוב ידידי ../images/Emo24.gifאמי ../images/Emo65.gif|בל

כמה טוב שחזרת הבית כל כך התגעגעתי עכשיו יהיה הרבה יותר שמח בפורום ולפזי יהיה עם מי לרקוד הוא שמר לך אמונים ולא רצה לרקוד עם אף אחת אחרת
יום נעים. אמי רוצים גלריה של תמונות מרומניה

בוקר בוקר עולה ה../images/Emo42.gif

ויורדת לחיי עד הערב
סתםםםםםםםםםםםםםם מה זה שמח לי על ה-
אתמול הצצטרפתי לחוג דרמתי האמור להעלות בפסח הקרוב הצגה בלאדינו, החוג ממומן ע"י הרשות הישראלית ללאדינו והם כבר עובדים על מחזה מזה 4 חודשים, הצטרפתי בעיקבות חברה מהקורס - וגם אם אפיקומן אהיה מרוצה (
וקראי הבוקר בעתון ידיעה האמורה לשמח את אורה שלנו במחקר ארכיאולוגי התגלה שבמערה הנמצאת ליד קיבוץ צובה הסתתר "יוחנן המטביל" הקיבוץ אמור להערך לגל הצליינים שעתיד לעלות לרגל לאתר שיוכרז כקדוש לנוצרים...וזה אומר שיגשוג לקיבוץ ולסביבה הקרובה....אז מחזיקה להם אצבעות שיצליח להם

תיקון קטן ../images/Emo9.gif

צ.ל גם אם יתנו לי תפקיד של אפיקומן... ועוד תיקון צ.ל קראתי ולא קראי...

pazi66

New member
בדיחה שקיבלתי הבוקר מאיזו../images/Emo51.gif

טאליבני אחד בורח מהמרינס למדבר ומגיע, חצי מת מצמא, לנווה מדבר. לתדהמתו נווה המדבר התייבש, אבל יושב לו שם יהודי זקן עם שולחן קטן ומוכר עניבות של ארמאני ממישי. הטאליבאני, חצי מטורף מצמא ורועד מפחד המארינס המתקרבים, אומר ליהודי: "נבלה שכמוך, איפה המים, תן את המים, מה יש לי לעשות עם עניבת משי במדבר?" אומר לו היהודי בחיוך, "אתן לך את העניבה בהנחה, רק 150 דולר, אבל אם אינך רוצה, אז יש בית קפה מעבר לגבעה הבאה ושם תוכל לשתות כמה מים שתרצה". אומר הטאליבני "לרגע חשבתי להרוג אותך, אבל טוב שהמתנתי לשמוע אותך, הדברים כעת נראים אחרת, אתה בסדר" והוא נעלם בריצה לעבר הגבעה. רבע שעה מאוחר יותר הוא חוזר בזחילה וצועק ליהודי: "חתיכת נבלה, קח את ה-150 דולר שלך ותן את העניבה", למה לא אמרת לי שאחיך לא נותן להיכנס לבית הקפה ללא עניבה."

nypx

New member
חחחחחחחחחחחחח פזי גדול ../images/Emo6.gif

עכשיו אקפיד לא להיות צמא

HAVA159

New member
pazi66 בדיחה טובה,הראש היהודי עובד

לילה טוב. אוהבת
חוה

ora11

New member
חונה יקרה תודה על הפרגון../images/Emo25.gif

אצלנו בקיבוץ מסיבת עיתונעים מכל העולם המערה נתגלתה לפני 5 שנים ע"י חבר קיבוץ שלנו העוסק בארכיאולוגיה. אנחנו החברים ידענו על המערה אבל לתיקשורת זה היגיע רק אתמול. ההתענינות גדולה בכל העולם ומי יתן שזה יוביל אותנו לשגשוג. כשיהיו סיורים מאורגנים אכתוב פה . בינתיים אנחנו מתארגנים לקראת הפתיחה.

למעלה