בוקר טוב לכולם(ן)

../images/Emo96.gifבוקר טוב לכולם(ן)

היי חברה.....השלום לכם? מקווה לקרוא שכולכם בריאים..אתמול ביתי הזמינה לנו מקום בבית מלון באילת ב-14.8 כשהסתכלתי בלוח השנה.. ראיתי שזה יוצא תשעה באב..אני לא צמה אבל מתיחסת (זה מבית אבא) ללוח העברי..היא עשתה דיל טוב(בית מלון על רמה)ותהיתי אם העסקה הטובה שייכת ל-9 באב? מה אתם אומרים? אבל בעיקר אני מספרת שאולי מישהו(י) ינפוש באותו שבוע? אשהה שמה 5 יימים.. ונוכל להיפגש באחד הלובים.. אם מישהו(י) מעוניין(ת) שיכתוב לי במסר....איזה קטע זה צריך להיות אם מתכתבים פה,, ובלובי יושבים מולך ובוהים, ואין לנו מושג שאנו מכירים מפה,,העולם קטן אי אפשר לדעת..נכון שיכול להיות מצב כזה?

yaely2

New member
מנהל
ולעצלנים לא יהיה שכר ../images/Emo163.gif

בוקר טוב לשוש ובוקר טוב לאלה שיקומו
הבוקר קמתי מספיק מוקדם כדי לתפוש צעידה בריאה. יום שני הוא יום העוזרת ונתליתי בזה. "מה? צריך עוד לסדר כמה דברים לפני שהיא באה" בקיצור, לא סידרתי ולא צעדתי ולא נעלים, סתם העברתי את זמני בדברים קטנים ונעימים שאינם מרחיבים דעתו של אדם. מחר אני צועדת. שמעתי פעם אמירה "לו היה אדם זר עושה לי את מה שאני עושה לעצמי, היו אוסרים אותו" חשבתי על זה ונוכחתי שזה נכון. בריאות, הרבה בריאות ושנעשה יום בריא לעצמנו, בריאות גופנית ובריאות נפשית - שום דבר לא שווה שנתרגז בגללו. בריאות בכיס ובריאות בצלחת, בריאות במחשבה ובריאות בהגיון, שנוכל לצאת מהשיפוט העצמי שלנו ולעבור לשיפוט אובייקטיבי. שיהיו לנו יחסים טובים ובריאים , שלא נכעס, לא נאחל רע, אפילו במחשבה לאף אדם ושנאהב את עצמנו.

erika6

New member
אני מצטרפת למברכות של בוקר../images/Emo108.gif

טוב ויום פחות חם. המחשב שלי ממשיך להשתולל, לא הצלחתי להגיע לפורום. והנה אני פה. אני מאחלת למחשב לי הבראה מהירה וגם לגב שלי שהוא לא מרפה ממני. ייתכן שכאבי הגב, אחד הסיבות שאני יושבת יותר מדי על יד המחשב. אלך להתעמל אולי יעזור ומחר טכנאי יבוא ויבריא גם את המחשב

erika6

New member
בועז ../images/Emo51.gif אחרי שאדון דר טכנאי

יבוא לתקן את המחשב אוכל להתקין את סקייפץ אני מקבלת כל הזמן התראות ואינני יודעת מה המחשב רוצה ממני עד אז להתראות

sitvaniyot

New member
בוקר טוב, למה כל כך שקט כאן....

היום? בשבת יצאתי לטיול ג'יפים בחולות ניצנים. היה חם, נו טוב, אנחנו לא באלסקה. אבל גם היה כיף ענק להשתולל בג'יפ בדיונות. הדיונות ממש פראיות, ובתוליות אבל, צר לי לספר שחוף הים היפה של ניצנים, התלכלך, ממש כמו כל מקום בארצינו, למרות שלא היו שם הרבה אנשים. למה, למה אנחנו שונאים את הארץ שלנו כל כך? ליד הכביש שמוביל לחוף בדרך לאשקלון, אפשר לראות את הקרוילות שמכינים למפונים. אולי מחר כבר תהינה לי תמונות מהטיול.

למעלה