בוקר אור לכולם

../images/Emo96.gifבוקר אור לכולם

אני יוצאת עכשיו לאוניברסיטה ורציתי לאחל לכולם יום נפלא, טוב ושקט. לסטודנטים שביננו, לימודים נעימים, לאלה שהולים לעבודה, שהעבודה תהיה נעימה(..שפרד...:)..) ושגם במהלך היום יהיה שקט ונעים. עכשיו אחרי כוס קפה שחור, אני אצא לדרכי... להיתראות לכולם.

salt of earth

New member
תודה רבה חמודה ../images/Emo221.gif../images/Emo42.gif

בוקר נפלא ומצוין, קמתי היום רעננה ועם הרבה מרץ. וחבל שהמרצה המשעמם על הבוקר הרס לי את הבוקר הנפלא עם הסיפורים המשעממים שלו
גם אני אחרי כוס נס קפה שחור
בהצלחה לכל היוצאים ללמוד, ולאלה שיוצאים לעבוד
יום מקסים עם הרבה רוגע ואהבה ושמחה

../images/Emo178.gifלמרות העייפות הרבה..

היה לי יום נחמד בלימודים. התחלתי עם שיעור גרמנית שתמיד הוא כייפי ואח"כ היה לי חלון עד שתיים שאותו ביליתי עם חברה שעבדה איתי - שהלכנו יחד ליריד תעסוקה שהיה באוניברסיטה. אח"כ, היה לי שיעור בספרות לועזית מקצועית ואח"כ היה לי שיעור תנ"ך על מגילת איכה. אה..והיה ממש חם לוהט היום:(
היה נחמד אבל נרדמתי בשיעור האחרון....עכשיו הגעתי הביתה ואני מכינה אוכל לבעלי לעבודה. יש לי עוד מלא דברים לעשות ומחר אני צריכה לקום ב 5 בבוקר לעבודה...... איףףףףף

lion 7

New member
איזה שפה מעניינת את לומדת

פעם למדתי דרך ספר . ונדבקו לי כמה מלים כמו המספרים ( דומה מאוד לאנגלית ) gotten morgen בוקר טוב ... החום ירד ונקווה למשב רוח קריר בימים הקרובים..

guten morgen:)

אכן שפה מעניינת. לא ממש דומה לאנגלית. מאוד מאוד קשה מבחינת הדקדוק!! אבל אני מתה עליה!!

salt of earth

New member
הדקדוק מסובך לגמרי בגרמנית

זה די מעצבן את החברה שלי שלומדת כעת באונ'. אם כבר ללמוד שפה רביעית אז אני אבחר או צרפתית שזה גם דקדוק מסובך או ספרדית במיוחד שאני כעת מבינה כעת

אכן מסובך מאוד

אני יודעת 2 שפות"אנגלית ועברית וגם האנגלית לא ברמה אקדמאית:( אני אוהבת גרמנית מאוד ולמרות שמאוד קשה לי אני צריכה ללמוד אותה כי היא אחת השפות החשובות בחקר שואה.....

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifאני הייתי בוחרת גם בספרדית או איטלקית../images/Emo45.gif

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifאהלן יקרים../images/Emo24.gifתודה איש הפיל../images/Emo23.gif

ואוו יום ארוךךךךך תחילה בעבודה ארוכה עד שבע..אבל אחרי זה ערב מבורך מאוד.. בשפרעם, שהיה ערב תראתיל ושירי דת, עם גיהאד עילבוני שיברך אותו ישוע..על ביצוע נפלא.. כולם פשוט נמוגו עם המלים והקול ונוכחות האל..
היתה דרשה קצרה אך חזקה מאוד ויפה של 2סיס האני שחאדה.. והשתתפו בשירים הקוראל של כפר יאסיף.. תענוג..ברכה.. ושיתברך שם האדון לעד
אמן

salt of earth

New member
וואו מדהים שפרד

נשמע שהיה לכם ערב נפלא מלא ברוחניות ובאהבה. באמת שאלוהים יברך את הקוראל של כפר יאסיף כי כל פעם שאני מחפשת תראתיל ביו טיופ צצים לי הקליפים היפים מאוד שהם עשו.

2l khansa2

New member
../images/Emo24.gif תודה תודה

עכשיו יש הודעה מעניינת בנוגע לישו ומחמד בפורום,אך היא באנגלית הפעם אולי יותר ממקודם אשמח לראות את התגובות שלכם מצורת הכתיבה אני מניחה שמדובר באדם נוצרי שכותב את ההודעה אבל אני לא בטוחה(לא שזה משנה) נשיקות וחיבוקים לכולכם אתם מקסימים

למעלה