אני לא מאמינה :O~!!!!!!!!!!!!

Bakura

New member
../images/Emo96.gif אני לא מאמינה :O~!!!!!!!!!!!!

איפה שרשור היומולדת לאחד, היחיד, המיוחד, המקסים, האדמדם והחמוד מכולם~ היקארו צ'אן :O!~!!!!!!!! ((או, זוהר הגיעה עם המנגה של פולמאטל ונארוטו4.)) חן צ'אן~! ליום הולדתך השבעשר אני מאחלת לך שתיהיה מאושר שתשמח ותצמח כי אתה נמוך כל כך XD שליפן עוד פעם תגיע ותמצא מנגה אהובה עליך במפתיע אקירהיקארו זה טוב וסאי היקארו זה רע (כמובן, שרק לצורך זו הברכה :X~) המון חיבוקים נשיקות ואהבה תמיד תחייך כשהסאסקה שלך בסביבה תמשיך להיות מומחה נארוטו מגניב חמוד מתחשב חייכן ואדיב~!!!!! מזל טוב :]~! ועד 100 ועשרים שנה ואייקונים או משו @_@
אנבי: היקארו כזה תוקע את אקירה *_________________* והרבה נג'י בשבילך !~ D: ומיאבי *.* ותמשיך לרקוד במסנג'ר :] ~! ואיה ? *.*

Envious

New member
../images/Emo96.gif../images/Emo185.gif מצטערות על האיחור,

רונן ורמי התארחו בפורום שלהם ואמרו "יאוי", וגיא אמר "יאוי יאוי יאוי ספארו (כאילו ויוי XD) וניב אמר "באקורה" *מתה* בקיצור, ההודעה נכתבה במשהו כמו .. אה.. 19:00 @_@;; ניחא. *תמונה :]*

dndboy

New member
../images/Emo103.gifטז"למ!!!! שיהיה לך שנה

מלאה אנימה ומנגה! אהה וראמן ^^

sasuke girl

New member
חנוווש!!!!! מייזל טוב!!!!

הינה הגעת לגיל 17 הגיל שבו מקבלים רישיון ועושים ת'פסיכומטרי אבל הכי חשוב..את יכל סוף סוף להשתמש בחוחובה למתקדמים שנת מוי כיף לך!!!! וכל פעם שיהיה לך עצוב תעשה איתי את הכלאפ כלאפ כלאפ סלאפ סלאפ סלאפ..ואם אני לא אהיה כדי לעשות את זה..תמיד יש את אור רוקד על הוידאו. אז שוב אני אוהבת אותך!! מיייייזל טוף!!! ואני בשבילך מיד (חוץ מהפעמים שאתה מכה אותי במיקרופונים)

SasuNaru

New member
אהההההההההההההההההההההההההההההההההה

אהההההההההה חן-קון~! *__________________________________* מזל טוב~! הרבה נג'י עטופים באריזת מתנה~! אני אאנוב אותך ביום אחר *_____________* אולי עכשיו..אוף איך אני אגיע אליך? >: ניחע~! הרבה מזל טוב ובישים וסאסקה בדבש X3 [עבר ראש השנה אבל לא נורא]

shadow XD

New member
יומולדת!!! מזל טוב!!! ../images/Emo140.gif../images/Emo65.gif

מזל טוב עד 259! ויומולדת שמח עם הרבה מתנות ובלונים ובישים! ^__^

ליסאן

New member
אומדטו !!!! ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo41.gif

חן קון המון המון מזלט טוב עד מאה כ20 וכל השטויות האלו שתקבל את כל מה שתרצה ושיהיו לך טונות של אנימות חדשות ושהביקור החוזר שלך ביפן יהיה יותר מלהיב וכיפי ושתארגן לנו עוד הרבה כנסי אנימות

lgmtk

New member
חן חן חן יומולדת שמח לך ^_______^

שיהיה לך שנה מלאת אנימנגה (וכנסים...כה XD) נג'י סאמה!!!!!!!!~
^_^

~ניא~ חן-צ'אן!!!! מומולדת שמח!

מזל-טוב~!!!! ^________^ 'ני מאחלת לך רק טוב~! אושר, כושר, בריאות ויושר(יחי יחי לחרוזים~), אוהבת אותך נורא נורא~ אני באמת מאחלת לך המון דברים, רק שאני נורא עצלנית לכתוב הכל~ אבל אתה יודע שאני מאחלת לך רק טוב, כע? ^-^; אמ..אמ..המון שונן-איי ויאוי, טוב?!~ ^___^

למעלה