אה, שלום. D:

Bakura

New member
../images/Emo96.gif אה, שלום. D:

אני ענבר, בת 15, והארי פוטר הוא הפאנדום המועדף עליי לאחרונה. XD הדמויות המועדפות עליי הם סנייפ (והוא טוב, אני בטוחה, עמוק עמוק שם מתחת להכל. ;;.) האגריד ורמוס. עקב מחלה ממושכת ישבתי בבית וקראתי את כל הארי פוטר שוב (ושמתי לב לכל מיני פרטים קטנים שחמקו מעיניי קודם או שפשוט שכחתי XD;) ו... היה נחמד. מה גם, שיש לי שאלה שרציתי לשאול פה הרבה זמן!~ בקשר לדיונון הענק. ...הוא טוב או רע? בספר הרביעי הארי נורא מפחד מהמשימה בלהיתקל בו, אבל בספר השלישי הדיונון מחזיר את אח של קולין לסירה אחרי שהוא נפל, וגם זכור לי שאיפושהו ציינו שתלמידים זרקו לו לחם וליטפו לו את הזרועות וזה. דעתכם בנידון :ם.

lorda

New member
=]

שלום לך ^^ אני לורדע 16 P: חחח בכל אופן =] בקשר לדיונון אני חושבת שהוא טוב אבל הארי פחד ממנו כי הוא גדול מאוד ויכול לעקב אותו. =]

Bakura

New member
שלום ^^

אה, התיאור שלך הכניס לי תמונה מאוד חמודה לראש של הדיונון מחבק את הארי באמצע המים ומעכב אותו XD;

ראשית כל !

אם אכן הארי פוטר הוא הפאנדום המעודף עלייך, אז למה שלא תצטרפי לפורום שלנו דרך קבע? אנחנו נשמח לקבל אותך. ולשאלתך- גם בעייני הדיונון הוא כמו האגריד, מרתיע במבט ראשון, אבל לאחר מכן לומדים לראות, שהוא בעצם, אדם ( או ענק ) מאד טוב לב ומתחשב. וזה אגב, מה שהאגריד מנסה ללמד אותנו על שאר היצורים "המסוכנים." שבכל אחד מסתתר גם טוב. למרות שלפעמים די קשה לראות את זה, והסקורטים פוצי-תחת הם דוגמה טובה לכך.

Bakura

New member
אם לא תיכננתי להשתקע פה,

לפחות לזמן מה, לא הייתי מציגה את עצמי. XD; וכן, אני בטוחה שאם רק היו נותנים לסקרוטים הזדמנות הם היו ממש כמו פודלים. (פודלים רצחניים ופסיכוטים שמשלחים בך אש, זאת אומרת.)

Gummy Bears

New member
שלום ../images/Emo24.gif

אני נאמא. הדיונון? אה, שאלה טובה. ראיתי פעם דיונון אמיתי, ובואו נגיד שזה לא היצור הכי הכי מתוק שיש, לא כזה שארצה לפגוש באמצע אגם קפוא כשלראשי זימים ונתונה בידי שעה אחת להציל את חברי הטוב ביותר. מצד שני, אני גם פוחדת מדרקונים. אני חושבת שהוא טוב, לא?

Bakura

New member
../images/Emo96.gif שלום. D:

כן, אומרים על דיונוני ענק שהם אוכלים לוויתנים. XD;

מה יא

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif../images/Emo96.gif

אני גם מכירה אותך (זתומרת את הכינוי) מכל מיני פורומים... ויש לנו את אותו מאומץ
ניראה לי הוא למל"מ (לא מועיל ולא מזיק). בכל זאת הוא דיונון ענק, לא החיה הכי חמודה בעולם, אבל לא ניראה לי שיש לו כוונות רעות במיוחד.

Bakura

New member
../images/Emo96.gif תודה רבה. ^__^

למרות שאני לא שותה קפה, לא בריא. למל"מ. XD זה קיצור ממש חמוד. ולמה לא מועיל, צריך לזקוף את ההצלה של אח של קולין לזכותו.

ZoHaRoT

New member
ברוכה הבאה!

אני זוהר בת 13. בקשר לדיונון הענק.. זה לא טוב או רע.. הוא פשוט בעל חיים, לא נראה לי מזיק במיוחד... תהני!

למעלה