האחמית

New member
../images/Emo95.gif

ברוכים הבאים לשרשור השטויות הרשמי של פורום אחרי הצלצול! יש רק מספר חוקים-
הנושא של כל הודעה בשרשור הזה חייב להיות "
" בלבד!
חובה לכתוב אך ורק שטויות!
תהנו!

האחמית

New member
../images/Emo95.gif

משחק!!!!!!!
אני בוחרת "דמות" מהפורום..ואתם צריכים לגלות מי זאת\זה בעזרת 21 שאלות *שאלות כן ולא* מי שמנחש, הוא הבא שבוחר, כמו כן, מספרו את השאלות שלכם:) בהצלחה:)

MikeY fReAk

New member
../images/Emo95.gif

היא בפורומשינה? היא מעתיקנית?
טוב טוב, שאלה רצינית.^^ זאת אני?

האחמית

New member
../images/Emo95.gif

יש לנו זוכה!!!!!!! כל הכבוד!! עכשיו תורך! המשיכי מפה וכתבי הודעה ברגע שאת מוצאת דמות, ועכשיו שואלים אותך:)

../images/Emo95.gif

אוה,וואלה? יש כזה שירשור.מגניב. אולי בעצם חרא. לודת. הכל חרא,בעצם,לא? אוה,אני לא אמורה להרוס לכם את השירשור בהתקפות דיכאון שלי. נמ. טופ. בהביי.

The Guardian17

New member
../images/Emo95.gif

מה נסגר עם הפורום הזה...? טוב, נעביר אותו לתחום פסיכיאטריה ....
. שטויות? מה שטויות? למה אני צריך לכתוב שטויות?! בגלל שמנעו ממני לעשות בבוקר תתאוריה המסריחה הזו? ובמקום לישון עכשיו אני ער? ועוד לחינם?? בושה! בושה לאנושות הייתי צריך לחכות לאוטובוס 12 דק' שלמות!! כן!! עד שהוא יגיע. ושירן - למה שטויות? מה, זה לא חשוב? לא מבין משוגעים אחד אחד פה צריך לשים אתכם בכלוב ולשלוח לויאטנם. או לסין או תאילנד יש שם מזכרות נחמדות וגם אפשרות לאכול כלבים. טעים, לא?

האחמית

New member
../images/Emo95.gif

אוה.... אממ.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה כל מה שיש לי להגיד!

../images/Emo95.gif

וואו,ילד. אתה מושפע מהמטופלים שלך. הי,אבל זה קורה למשפחות הכי הכי טובות.. טופ,אנשים,יש לי משו להגיד לכם: זה הקיצ האחרונ שלי איתכם.. -מתה על כולכם-

למעלה