Its a girl

../images/Emo95.gifIts a girl../images/Emo68.gif

היינו אצל הוט' שקבעה חד משמעית, מדובר בגורה... לאחר טיפול תרופתי עדיין יש כיבים בפה (אובחנה כנושאת וירוס קאליצי) אבל זה לא מפריע לה לאכול ולהיות שמחה ועליזה ושובבה ובאופן כללי להיות חיונית ביותר, מקווה שגם זה יעבור כי למצוא בית גם כך קשה כל שכן למצוא בית שיהיה מוכן לכל בעיה בריאותית אם תצוץ :( קיבלה חיסון ראשון ותילוע, משמורטטת כרגע כפי שהיה צפוי לאחר החיסון ומחכה לבית חם...

יש לה פנים של בת ../images/Emo3.gif

לגבי הקאליצי - לוקח לזה הרבה זמן לעבור.... אבל ברגע שעובר ומבריאים זה כמו עם כל מחלה - הגוף בעיקרון מחוסן לזה. זה לא משהו שצריך לאמר לבית הקבוע - זוהי לא מחלה שאמורה להתפרץ שוב ושוב.... ואגב לדעתי החיסון המרובע מחסן גם נגד קאליצי אז : א. עדיף היה לחכות שתבריא לחלוטין לפני החיסון ב. זה מונע הדבקה חוזרת.... שתרגיש טוב המתוקה

תודה רבה על דברי ההרגעה ../images/Emo140.gif

חשבתי על כך שזה עלול להיות מסוכן ולכן הזכרתי לה על הקאליצי (לא אצלה הוא טופל בפעם הקודמת) אבל היא אמרה שעבר מספיק זמן מאז שהסתיים הטיפול ושאם היא מרגישה טוב ולא מקיאה או משלשלת אז אין בעיה לחסן.

klaris

New member
חתולה עלייך לא הייתי מאמינה..

שאת לא תבדילי בין זכר לנקבה? אוי הבושה!! בהצלחה עם הבוטן הקטנטנה (או שהחלפת לה שם?)
ואם כבר הזכרת את הטרול, אני ממש לא מבינה את הפורום הזה, הוא ניסה לעשות את אותו התרגיל גם בפורום כלבים ושם פשוט ייבשו אותו, אף אחד לא הגיב ובסוף הוא נשבר ועזב. למה כאן לא מצליחים לעשות את זה? איך הוא מצליח לגרור את הפורום הזה שוב ושוב לשרשוריפלצת מעיקים, טרחניים ומזיני טרולים?

זה לא פעם ראשונה שזה קורה לי ../images/Emo3.gif

מה לעשות, אני אוהבת אותם זכרים אז אני משכנעת את עצמי בכך, חוץ מזה כשמצאתי אותה היא היתה כל כך רזה שהכל בלט אצלה כולל שם למטה אז הייתי בטוחה שזה פונפונים שמתחילים לבצבץ. אני השארתי לה את השם, גם ככה קשה למצוא שמות באות ב'
והנה השרשור של הטרול כבר כל כך התארך שהתקפל ואילו אנחנו בדף השני עם מעט מאד תגובות, אין צדק בעולם

זה בגלל שעונים לו ../images/Emo3.gif

בפורום כלבים ייבשו אותו והוא נעלם. ואם חסר לך שמות ב- ב', אני הכרתי ביסלי אחת שהיתה מאוד חמודה (אבל כלבה , לא חתולה).

לאנשים כאן קשה להתאפק :)))

יש לי ביסלי ויש לי גם במבה וגם זכרים בב'... אני מקווה שמי שייקח אותה ייתן לה שם יפה של בת

xslf

New member
ביאנקה? ביאטריס? בילבי-בת-גרב?

חסר שמות יפים ב-ב'?

klaris

New member
פעם הבאה תבקשי

ואני אתן לך את כל רשימת הכלבים שאומצו באות ב' מהתיקיית תמונות של העמותה

פעם הבאה אעביר אליך

את הרי לא ממלאת את חלקך בעסקה, אני מוצאת אחד/ת ואז את מיד מוצאת גם
בכל מקרה, תהיי בטוחה שאפנה אליך כשאצטרך שמות :)))

למעלה