zorem6

New member
מחפשים מטפלת - האם כאן המקום?

שלום לחברות וחברי הפורום! אנחנו מחפשים מטפלת לשני הילדים שלנו לשעות אחר הצהריים. רציתי לדעת האם זה המקום להשאיר על כך הודעה? אם לא היכן? אם כן האם אתם מכירים\ממליצים וכו' על מישהו או מכירים מאגר מטפלות שקשור למודיעין. בכל אופן תודה ויום נעים לכולם.

rsharon

New member
סדנת הנקה לתאומים....

שלום, קפצתי לביקור מפורום תאומים ושלישיות. אני מנסה לראות אם יש מצב לארגן סדנת הנקה לתאומים במודיעין. אני יודעת שיש הרבה הריוניות "אצלנו בשכונה", אבל נדמה לי שגם הריוניות לתאומים לא חסר. יש שתי מדריכות ממודיעין והסביבה שכבר העבירו סדנה כזו בת"א וישמחו לעשות את זה שוב קל"ב... אם זה מעניין אתכן, או מכירים מישהי רלבנטית, אנא הפנו אותה להתפקדות בפורום תאומים ושלישיות. הקישור למטה.

zvibalas

New member
בייביסיטר

היי מחפש המלצות לבייביסיטר במודיעין (עדיפות לאזור קייזר). אשתי ואני מחפשים בייביסיטר ל: 2-3 פעמים בשבוע אחה"צ/ערב + חלק מימי שישי.

אני מחפשת בנירות בייביסיטר על תינוק

בן 10 חודשים בחולה המון ואנחנו צריכים סיוע בבקררים? מי מכיר מי יודע על מישהי אחראית ופנוייה יחסית בהתראה קצרה?

מיקלול

New member
הצעה נוספת

הי, לצערי לא יכולתי להגיע למםגש הערב, בטח רובכם שם. אבל רציתי להציע הצעה נוספת להורים לילדים בני שנה +. החורף מגיע ויאלץ אותנו להשאר בבתים. אולי נארגן קבוצה להורים לגילאים אלו כדי להפגש אחר הצהרים, כדי להפגיש את הילדים בשבתות וכך בטוח יוצרוחברויות גם ביננו. אשמח לשמוע דעתכם. אגב זה לא רעיון מתחרה למפגשים הקיימים, אלא תת רעיוןשלא אמור לפגוע בחשיבות המפגשים הקיימים שאני מקווה להצטרף אליהם בהמשך.

GirlFromHell

New member
אשמח להיות הבייביסיטר

שמי אורה אני בת 18 ומחפשת בנרות עבודה קבועה בתור בייביסיטר לתינוק. עבדתי בפעוטון במשך שנתיים ועשיתי בייביסיטר לילדים בכל הגילאים כך שיש לי ניסיון רב עם ילדים. אשמח אם תיצרי איתי קשר במספר הטלפון 0504256545

Angel972

New member
את בת 18 וכבר עבדת שנתיים ../images/Emo35.gif

מה קרה, הפסקת ללמוד בגיל 16
כדאי שתשני את השם ... לא מושך אנשים במיוחד. חוץ מזה - שיהיה לך בהצלחה

GirlFromHell

New member
הכינוי של אחותי

אין לי כח לפתוח חדש ועבדתי אחרי בית ספר ובחופשים לא כזה קשה

talia 2

New member
מיקלול...

איזה "מפגש הערב"? זה לא קורה ביום חמישי? (או שישנם מפגשים סודיים לחברי מועדון בלבד?)

א י ו ש י

New member
טליה ,אין שום מפגש "סודי". ../images/Emo67.gif

יש מפגש ביום ה' ואת מוזמנת להגיע!!! מיקלול לא יכולה להגיע למפגש יום חמישי אבל בלי קשר היא הציע לנשים שיש להן ילדים בני שנה+ להפגש בהערבים וליצור קבוצה של חברות עם תינוקות. אלו 2 דברים שונים ולא קשורים ואת מוזמנת או כל אחד לכל מפגש כזה או אחר

lihico

New member
גם אנחנו בפנים. רעיון מעולה.

בשישי-שבת אמור להיות מזג אויר יפה (אפילו מאוד, לדברי החזאים).מי מארגן?

מיקלול

New member
הי בנות

הי, אני שמחה לשמוע שיש היענות. טליה, אני מצטערת , אני כל השבוע בתחושה שהיום יום חמישי והתבלבלתי. אין שום מפגש סודי. אז נכון סופשבוע אמור להיות יפה. אפשר להתחיל בזה שנפגש באחד מגני המשחקים לגילאים של החבר'ה שלנו, כך נכיר, נחליף טלפונים ונמשיך הלאה.

למעלה