איפה את גרה?
ולמה זה ב12? כול כך מוקדם??? אם כבר אני רוצה לבוא, אמא פולניה, ואם היא מרשה לי, אבא חזק מאוד, ואם כבר הוא מרשה לי, אין כסף, מיתון, ואם כבר אני מוצאת איזה חמישים ש"ח, אני נוסעת לבד באוטובוס, משמע ערבים, ואם אין ערבים, אף פעם לא הייתי בעזריאלי, או בקיר הפיות, ואם אני באה, ולא נאבדת באמצע, אני לא מכירה אף אחד. אף אחד. צריכה עוד סיבה? אבל אם מתסכלים על זה בעין חיובית, ... אני אתאורר בשבע לשם שינוי, וכך אתרגל לבצפר. אני אוכיח לאימי שאני אחראית, ואתקשר אליה כול שעה. אני אסע באוטובוס לבד, מה שאף פעם לא עשיתי. (טוב, רק אוטובוס בבאר שבע) אני סוף סוך ראה את עזריאלי. אני סוף סוף אכיר אנשם חדשים, אתחיל לחיות. אכיר אנשים מגניבים מהפורום. (חי חי חי) אבל למרות הכול, אין לי כסף!!!!! אח...לא כיף להיות מתחת למעמד הבינוני. אבל לכול דבר יש פיתרון! אני אקח טרמפ (או שכותבים תרמפ? לא משנה..) ובמקרה יהיה שם איזה אנס סדרתי שלקח סאמים (
) והוא יאנוס אותי, ישדוד אותי, ויעזוב אותי בשום-מקום. אבל עם להסתכל על זה באור חיובי, אני אקח טרמפ, אפתר מהפחד/שנאה שלי לאנשים שרוכבי ברכב, ואני לא מכירה אותם, אגיע אליכם, והכול איהיה טוב. השאלה היא האם זה שווה את זה?