אין לי מושגג...אבל ת"א יקר
U Unaffected New member 30/4/05 #11 ../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif בעעעעעעע. יש סיכוי שאח שלי יגרר איתי.אבל אני מקווה שזה לא יקרה :|.
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif בעעעעעעע. יש סיכוי שאח שלי יגרר איתי.אבל אני מקווה שזה לא יקרה :|.
U Unaffected New member 30/4/05 #14 7 :| אבל בסוף אני לא מביאה אותו.למזלי. "אההה לא רוצה!!זה הרבה ללכת!!!אההה!!כואבות לי הרגליים!!*צורח ובעט בי*" במילא הוא צריך להשאר להכין את השיעורי-בית שלו
7 :| אבל בסוף אני לא מביאה אותו.למזלי. "אההה לא רוצה!!זה הרבה ללכת!!!אההה!!כואבות לי הרגליים!!*צורח ובעט בי*" במילא הוא צריך להשאר להכין את השיעורי-בית שלו
S SomeTwo New member 1/5/05 #28 יאיי../images/Emo9.gif../images/Emo45.gif גם אני נראה לי אשאר עד 3-3 וחצי... יומטוב.
B bRoken faiRy New member 1/5/05 #30 ארג !!! תראו מה אני עושה בשבילכם !!! נוסעת שעה שלמה לבדי ברכבת , ואז חוזרת לבדי ברכבת שעה שלמה בערב !!! אבל זה רק כי אתם מאי לאבס ! וויפי .. אני נשמעת דפוק .. טוב נו .. שיהיה .. הפואנטה (??) היא - שאני באה .
ארג !!! תראו מה אני עושה בשבילכם !!! נוסעת שעה שלמה לבדי ברכבת , ואז חוזרת לבדי ברכבת שעה שלמה בערב !!! אבל זה רק כי אתם מאי לאבס ! וויפי .. אני נשמעת דפוק .. טוב נו .. שיהיה .. הפואנטה (??) היא - שאני באה .
J Jasmin333 New member 1/5/05 #40 ../images/Emo45.gifאני באה !! אבל אני יבוא בסביבות 1 ורבע כי יש לי רכבת רק ב13:10 וכן סידרו לי את המחשב .. (סוף סוף)
../images/Emo45.gifאני באה !! אבל אני יבוא בסביבות 1 ורבע כי יש לי רכבת רק ב13:10 וכן סידרו לי את המחשב .. (סוף סוף)