מי שמעליי

en li shem 7

New member
../images/Emo95.gif../images/Emo103.gifמי שמעליי

ההצעה של מיכל
... המחשק (שהוא קצת יותר מגנוב מישלי) הולך ככה: ^משהו על האיש שמעליי < משהו עליי V משהו על האיש שמתחתיי... אז אני לא אכתוב משו על מי שמעליי...
עליי >> אני משחקת כדורסל כבר שנה
מתחתיי>> צם ביום כיפור

jony543

New member
המממ

^מי שמעליי משחק כדורסל כבר שנה
סורי אין לי מה להגיד אני לא מכיר פה כמעט אפחד >> חזרתי הרגע משיעור גיטרה V מישהו[היא] שאוהב את האלבום פארשוטס

כנראה האהוב עלי מבין השלושה../images/Emo76.gif

^מי שמעלי עמד ליידי ברוקצ ולא ידע שזאת אני D: >אני חושבת שצהוב זה מכוער |חץ למטה| האיש שמתחתיי יודע איך עושים במקלדת חץ למטה

jony543

New member
V

האות וי.. חח ^ מי שמעליי מחליפה כינוי כל חצי שניה במסנג'ר >> אני סוגד בזמני הפנוי לת'ום יורק [אפילו שמחר יש מבחן באנגלית
] V מי שמתחתיי פעיל בלפחות 3 פורמים

jony543

New member
תיקון

מי שמתחתיי סוגד לת'ום יורק או לג'וני גרינווד מעניין אם יש ועד כאלהץץץ

Roy1232

New member
../images/Emo190.gif

^ למי שמעליי קוראים בכינוי חיבה ג'וניישן אלביישן >> אני עכשיו אחרי 4 שעות נגינה בגיטרה וקריעה רצינית של השיר SWEET CHILD O'MINE מגלה שהמקשים של המקלדת כ"כ רכים
V מי שמתחתיי יודע לשיר את איזי טו פליז בלי לזייף

MarishA M

New member
../images/Emo221.gifתשמע..ראסמי ניסיתי..והצלחתי

^ מי שמעליי גיטריסט אשדודי ;-P >> אני--יש לי עוד 11 ימים יומולדת 17! אההמ ב-10.10
V מי שמתחתיי לא נגד ג'קו אייזנברג והפרשיות ההזויות שלו..XD

Galadriel 3000

New member
אוקיי

אני נורא מושפעת ממגמת תקשורת ושם אנחנו לא נגד ג'קו אלא נגד התקשורת באופן כללי אז ממ.. ^ פעם הייתי מדברת במסנג'ר עם מי שמעליי ועכשיו אין לי מסנג'ר ואני מתגעגעת
< חם לי ועצוב לי V מי שמתחתיי הרגיש שלא כתבתי הודעות שלושה ימים.

WhiteShadows

New member
מיכלל יותר שמתי לב שלא דיברנו מליון

^מי שמעליי היתה אצלי בבית והיא צריכה לבוא שוב! [תראי...עכשיו יש בריכה
] > אני צמה היום ואני מדריכה בצופים v מי שמתחתי אוהבת את פלסיבו!

Galadriel 3000

New member
אעאע שוב אני!!!

^ למי שמעליי יש גיטרה. < אני גיליתי היום שהאוזניות של אבא שלי היו הפוכות ובעצם שומעים בהן רק בצד ימין, ולא בצד שמאל. V מי שמתחתי אוהב/ת את טראויס!!

steelwater

New member
בלופ

^ מי שמעליי שותפה לאהבהב שלי ללהקה השוודית(נראה לי) הלא ממש מוכרת The Perishers. >גם לי יש גיטרה וגם אני אוהבת את טראוויס ובא לי לאכול גלידה ואני כנראה יעשה את זה מאוחר יותר. Vמי שמתחתיי היה בהופעה של מוניקה סקס.

לא פעם ולא פעמיים../images/Emo76.gif../images/Emo216.gif

^מי שמעליי מאוד חמודה ואףפעם לא הבנתי את פשר הכינוי שלה >יש לי וידוי: אני אומרת לעצמי שאני חייבת להפסיק להכנס לפורום הזה כי הוא לא מועיל לי בכלום, אבל מישומה אני לא מצליחה
אולי זה כי אני אוהבת אתכם כלכך
או ההפך
V מי שמתחתיי בא לבראשית ואומר לי שלום ^^ או עושה דבר מגניב אחר בחופש..

steelwater

New member
תודה../images/Emo9.gif../images/Emo3.gif../images/Emo13.gif

הכינוי שלו הוא מהסרט "כמעט מפורסמים". זה אחד הסרטים האהובים עליי וזה פשוט סרט קאלט. בסרט יש להקה בשם Steelwater. אני לא בטוחה איך מאייתים את הםש של הלהקה בסרט אבל יש לשם הזה כל-כך הרבה פירושים והחלטתי שככה אני הכי אוהבת ואני אוהבת את הפירושים שהונים. אם אל ראיתם אז חובה שתראו את הסרט, בייחוד אם אתם מאד אוהבים מוסיקה.

en li shem 7

New member
../images/Emo95.gif../images/Emo175.gifאתה אפילו לא יודע שאני

בת! (ואני כבר פה חודש
) זה היה מעליב...

MushrooMush

New member
.....

שלאישה {ילדה יותר} שמעלי קוראים הדר אני צמה ביום כיפור..... מי שמתחתי הוא בלונדיני.....

למעלה