תגידו...

ordacool

New member
../images/Emo95.gifתגידו...

אם יש כל כך הרבה תמונות, מידע, סרטונים וכ'ו על הסימס 2, למה זה יוצא רק עוד כמה חודשים,ולא נגיד עוד כמה שעות???

ordacool

New member
לא משנה...:(

ראיתי שבארה"ב הוא יוצא במרץ!!!(ביום של הטיול השנתי שלי...:)) אפשר יהיה להזמין אותו באינטרנט או משו????

tals4

New member
מה פתאום?

סימס 2 יוצא בסיביבות 15.3 לא ליולי(אם כן אז אני יבקש את זה ליום הולדת שלי איזה כיף)

gal56

New member
שמוליק תן את הקישור לכתבה הזאת שמו

שמודיע על זה... איך הם יכלו לדחות לכול כך הרבה זמן..?

simsית

New member
מה?!?!??! ביולי!?!?

טוב...לפחות זה יהיה חמישה ימים אחרי היום הולדת שלי

אוי זה לא טוב

עיקובים בהוצאה של משחק המשך הם בדרך כלל סימן מעיד שהמשחק הולך להיות Blunder up די גדול ושהחברה רצתה משהו גדול ומרהיב אבל מגבלות התיכנות הפכו את זה למשחק סוג ב'... הדוגמאות המצלחות ביותר הן Star Control 3 (אם השם לא אומר לכם כלום אז שתדעו שזו הייתה סדרת משחקי אסטרטגיית החלל השלישית בטיבה), Master of Orion 3 (סדרת משחקי אסטרטגיית החלל השנייה בטיבה), Homeworld 2 (האכזבה הקשה ביותר של 2004 - סוף עצוב לסדרת משחקי אסטרטגיית החלל הכי טובה שאי פעם הייתה), Wing Commander Prophecy (שסיים סדרת סימולטורים אדירה באכזבה כבירה), F15 Strike Eagle 3 (כנ"ל) ואולי הכי חשוב: Heroes of might and magic 4 שהוא משחק מעולה אבל מבוגבג (מלשון: באגים) קשות...... גם Warcraft3 היה פחות מכפי שציפו ממנו למרבה הצער
אני מקווה שבמקרה הזה אנחנו לא נתאכזב גם כן... עד היום לא היכרתי את Maxis כחברה מאכזבת אבל מצד שני - חברת בת של EA זה כבר הרבה פחות מבטיח מאשר חברה עצמאית

זה בטח בגלל..

זה בטח בגלל שהם רוצים לשפר את המשחק עוד קצת!! (כמו שהם עושים תמיד.) אבל זה כזה נורא !!! שוקו זה אחלה של משקה אני אוהבת שוקו!

HaDaRoSh

New member
חבל שזה לא יוצא ב-15 למרץ

:( זה היה צריך לצאת ביומולדת שלי!!! המקסיס האלה מדכאים רצחחחחח

למעלה