שרשור חיובי

falloutgirl XD

New member
../images/Emo95.gif שרשור חיובי ../images/Emo95.gif

שרשרו לכאן את כל התוכניות\פעילויות שלכם לכל אחד מימי השבוע
יום ראשון - ים שני - יום שלישי - יום רביעי - יום חמישי - יום שישי - יום שבת - שבוע נעים לכולם

אלוש 4

New member
אני :]

יום ראשון - שביתה||| ופרויקט של הבית ספר ים שני - לומדת מ 10 וחצי עד 12 יום שלישי - יש שוק אולי הולכת יום רביעי - פרויקט של הבית ספר :] יום חמישי - שעממוםםם הלוואי שיהיה שביתה יום שישי - חוג גיטרה יום שבת-נחה בבית ואולי יוצאת לטייל :] שבוע מוצלח לכולם

NoAmItA ChAn

New member
אני D:

יום ראשון - נפגשתי עם חברה DDD: וחברה שלי באה לישון. וים שני - להיות בבית ספר בתשע בבוקר T_T יום שלישי - נפגשת עם חברות DDD: יום רביעי - X יום חמישי - X יום שישי - X יום שבת - X

shaharyy

New member
../images/Emo85.gif מוחעחעחע שבוע רגוועע.. ניראלי ../images/Emo122.gif

יום ראשון - ישנתי ישנתי.. ועוד מעט (עוד 3 שעות) אני נוסעת לים!! יש יומולדת לידיד שלי! מוחעחעחע ים שני - חוזרת בבוקר מהים.. אחרי לילה מטווורף.. סתם..
לודעת מה יהיה שם ואז לישון כל היום.. יום שלישי - אממ... לישון? ובייביסיטר.. יום רביעי - לישון? יום חמישי -לישון? יום שישי - פה עושים משו שונה.. פה יושנים.. חחח ואז בערב סנטר יום שבת - אמממ... יושנים?! DDDDD:

יושנים? יא עילגת!../images/Emo6.gif ישנים../images/Emo11.gif../images/Emo168.gif

"אני את הבגרות שלי בלשון [כמעט] עברתי" XDD

S h A y K i

New member
me ../images/Emo9.gif

יום ראשון - אימון D: יום שני - בבוקר שוק ובערב קורס צילום D: יום שלישי - ממ.. לא סגור עדיין :) יום רביעי - תדריך לטיול שנתי ואימון יום חמישי - שופינג בכרמיאל ואחרי זה קניות אוכל לטיול שנתי עם כמה חברים D: יום שישי - נפגשת עם כמה חברים D: יום שבת - פיקניק יומולדת לדוד שלי [בן 50! זקן חח] ויום ראשון הבא אני יוצאת לטיול שנתי נודד מראשון עד חמישי אז אני לא יכנס לפורום
i'll miss you all so much guys! מי שרוצה ת'פלאפון שלי בשביל להתקשר בלילה לשאול אם אני חיה או סתם לsmsים שישלח מסר אני יתן לו
[ואני מדליקה ת'פלאפון רק בלילה כי אין איפה להטעין אז צריך לחסוך בסוללה
]

M o r XD

New member
../images/Emo41.gifהשבוע המתוכנן שלי...

יום ראשון - שיעור גיטרה, למדתי שיר של פול אאוט בוי!!
והשמעתי למורה שלי עוד שירים שלהם והוא אמר שהם להקה ממש טובה! ים שני - לנסוע ת"א, לנגן בגיטרה. יום שלישי -יום רגיל (ואולי להתחיל להתכונן למבחן במתמטיקה?!!), לנגן בגיטרה. יום רביעי - יום רגיל ולהתכונן למבחן במתמטיקה, לנגן בגיטרה. יום חמישי - מבחן במתמטיקה, לנגן בגיטרה. יום שישי - להתכונן לשבת, לעשות מקלחת הכי ארוכה וכיפית מכל השבוע (למרות שכמעט כל הזמן אני עושה מקלחות ארוכות
), לנגן בגיטרה. יום שבת - לישון ולהירגע!!
ולנגן בגיטרה (זה מרגיע אותי, משמח אותי ונותן לי מרץ לשבוע חדש!) שבוע נעים לכולם

M o r XD

New member
../images/Emo41.gifקלאסית...

אבל אני רוצה לעבור לחשמלית, המורה שלי אמר שזה בסדר אבל הבעיה היא שההורים שלי עוד לא קונים לי, סתם, אמא שלי אמרה לי שהיא תחשוב על זה ויש מצב שהיא תקנה לי (חח..איזה מגניב!), אבל בכל מקרה אני חוסכת כסף בשביל לקנות לי גיטרה חשמלית אז מתי שיהיה לי מספיק כסף אני אלך לקנות. את גם מנגנת? על מה? כמה זמן? (סורי על ההצפה חח..
)

falloutgirl XD

New member
COOL ^^

אני מציעה לך לקנות גיבסון לס פול סטודיו [כמו בתמונה ששמתי בהודעה שלי] או אפיפון לס פול סטודיו
אני התחלתי לנגן על קלאסית אבל לא מקצועי.. אחותי וחבר של אחותי מנסים ללמד אותי כמה שירים אבל זה לא ממש רציני
כנראה ששנה הבאה או אפילו השנה אני אתחיל לנגן ברצינות על גיטרה D: בינתיים אני מתרכזת בריקוד, 12 שעות ריקוד בשבוע זה לא כל כך קל
וכמה זמן את מנגנת? ^^

M o r XD

New member
../images/Emo41.gifאני מנגנת כמעט שנתיים

בהצלחה אם את מתחילה לנגן
ובהצלחה עם הריקודים

l i o r 1 8 2

New member
../images/Emo99.gif#%@#$^גיבסון לס פול*ריר*ריר*

אני רוצה גיבסון לס פול!!!!!!!!!!!!! יואו היא כל כך יפה

falloutgirl XD

New member
כואב לי הראש ../images/Emo69.gif

יום ראשון - הייתי צריכה להגיע לביה"ס ב-7 וחצי כי המורה שלי לאנגלית נתנה לי ולחברות לי עונש כי איחרנו!
אבל היינו שם איזה 6 בנות אז הזמן עבר מהר
יום שני - מבחן באנגלית
ואז ג'אז וקלאסי - 3 שעות :] יום שלישי - להקה - שעה ^^ יום רביעי - מודרני וקלאסי - 3 שעות D: יום חמישי - אני צריכה להגיש עבודה בספרות והמורה בכלל לא נתנה לנו את הנושאים שעליהם צריך לעשות את העבודה!
ובערב אני נוסעת לחתונה של בן דוד שלי
DDDD:::::: יום שישי - נראה לי שאני לא אלך לביה"ס ואם אני אלך אז יש לי מבחן במדעים אבל כנראה שיידחו לנו אותו D: יום שבת - לישוןןןןןן
ובערב אני הולכת ליורופארק עם חברות שלי פעם אחרונה כי הוא נוסע מהעיר
שבוע נעים לכולם

falloutgirl XD

New member
הלוואי ../images/Emo7.gif

אבל היא תהיה שלי יום אחד D: קודם כל אני צריכה ללמוד לנגן על גיטרה -_-" לחבר של אחותי יש גיטרה כזאת ואני תמיד מנסה לנגן עליה

טל 182

New member
מה פתאום?! ../images/Emo12.gif

את מאוהבת בי!
ושתקי!
אוף. אני לא אוכל יותר בחיים לשתות קולה

למעלה