שרשור חברתי

Rצינית

New member
לצ'כיה....אם איני טועה....

בס"ד ואני כבר מקדימה .... אין לי כל קשר!!!שמעתי מדרך לא דרך. <מעניין אותי לדעת אם השמועה בגדר שמועה או בגדר מציאות.זה הכל.> העיקר שתיהיה טיסה טובה
ויחזרו בשלום:)

Rצינית

New member
איך וכיצד לבחורה יהיה קשר לישיבה ..

בס"ד אין לי שום קשר!! זו היית אמירה סתמית של חברה לעבודה. ולא הייתי צריכה לברר. דשנו לפני כמה ימים<ז"א ידעתי זאת קודם.רק שעלה הנושא עיניין אותי אם מדובר על אותו צירוף מקרים> על נושא של ישיבות ובחורים שנטשו את ספסל הישיבה ,אז בא הסיפור הנ"ל . מה אפשר וניתן להפיק מבחור שאינו יכול לשבת וללמוד שיהיה מה שיהיה ,כשרוצים להצליח בחינוך בדרך לא דרך מצליחים. תאמין לי שלא ביררתי אצל חברתי איך וכיצד הכל מתקשר אליה.יתכן<אפילו בטוח>שגם היא שמעה זאת. זה הכל!!! את שם הישיבה חידשת לי אתה בהודעתך ,לוידעתי עד הרגע שראיתי זאת על גבי דפי הפורום. והמשימה באמת שאין לי שמץ...

מזזזזל טוווווב ../images/Emo140.gif

שיזכו להקים בנין עדי עד. שיזכו לעשות הרבה נחת רוח לבורא עולם.

בני ברק

New member
אני הגעתי למירון.

אני לא רגיל לכתוב מהסלולר... מישהו מכיר חנות שמוכרת ארוחה בשרית בהכשר טוב לפי דעת הבית יוסף ספרדים, רצוי שיהיה לא יקר.

בני ברק

New member
השארתם אותי רעב.,.

חברים, ציפיתי לתשובה אבל... נכנסתי לסופר מרקט רב חסד בהנהלת מרדכי אסולין ברחוב ירושלים 13 קניתי מוצרים שאני בטוח בכשרותם.

sarav55

New member
תכנס להכנסת אורחים

ליד ציון הרשבי בטוח יש מה לאכול ותצא שבע

בני ברק

New member
../images/Emo11.gifאני בבני ברק../images/Emo8.gif

ליד ציון הרשב"י בדיוק בכניסה יש חדר עם שתיה ועוגיות אבל בימים שאין הרבה מבקרים המקום מוזנח, מים רותחים יש אבל כוסות מקלקר אין... עוגיות שהם ניראים שעברו המון גילגולים קודם... בקיצור קניתי חטיף וקולה זה מה שהחזיק אותי עד בני ברק, תגידו-הלכתי קצת ברגל במרכז העיר צפת (במידרחוב) רחוב ירושלים זה ניקרא...ליד בנין העירייה של צפת, החניות בחלקם כתוב כשר גלאט אבל אין תעודות של רב מסויים אלא "רבנות" ובחלק שיש תעודות..המוכרים ניראים לי חילוניים "עם כיפה" (לפעמים כמו עבריינים) זה נידמה לי או שזה באמת ככה? אני משתדל לא להיכנס לחנות שהמוכר "מפוקפק" גם אם יש לו תעודת כשרות.

למעלה