שלום

shiranile

New member
../images/Emo95.gifשלום../images/Emo9.gif

מקווה שאני לא מפריעה... יש לי כמה שאלות ואני אשמח אם תעזרו לי
אממ אז ככה... אני רוצה להתחיל ללמוד... אז השאלה הראשונה שלי היא איך כדאי? לקחת קודם כמה שיעורים לפני התיאוריה? או קודם תיאוריה ואז רק להתחיל לקחת שיעורים? ואממ עוד שאלה בקשר לטופס הירוק... אממ זה נכון שפתחו עוד סניף בת"א ליד הדיזיין סנטר? ועוד שאלה קטנה... איך כשאי ללמוד לתיאוריה? כדאי לקנות את הספר? ואם כן על איזה אתם ממליצים? אממ תודה על העזרה בכל מקרה

Daemonlior

New member
מפריעה? חס וחלילה!

אני ממליץ לעשות 2-5 שיעורים ואז לגשת למבחן התיאוריה.. השיעורים יתנו לך הבנה בסיסית במושגים המדוברים בנושאים שתלמדי לתיאוריה.. לגבי הטופס הירוק, את מוזמנת לבחור באחד מרשימת תחנות הצילום של ממס"י איך כדאי ללמוד? אני יכול לשלוח לך את התוכנה ממנה אני למדתי.. צרי איתי קשר בפרטי אם תרצי..

miracle16

New member
קודם שיעורים זה בטוח

זה יעזור לך מאוד אבל לא להתברבר הרבה עם זה ולהגיע למצב שאת כמעט מוגשת לטסט ואין לך תאוריה בנוגע לספר אני למדתי מהספר "נהיגה נכונה 2004" ספר ממש טוב אבל לרוב המורה מביא לך ספר לתאוריה כשאת מתחילה ללמוד אצלו

Twistttttt

New member
בת כמה את?

במידה ואת עוד לא 17, תנסי לחשב כמה חודשים תצטרכי ללמוד נהיגה וכו'.. ככה הכי נוח.. לדעתי, הכי טוב להתחיל ללמוד נהיגה אבל גם ללמוד לתיאוריה במקביל ולסיים עם זה כמה שיותר מהר.. יש סניף בדיזיין סנטר.. ברור שכדאי לקנות ספר
נראה לי שבד"כ המורה מוכר, לא? ויש גם כל מיני אתרים במחשב.. אני אני אישית מעדיפה ספר.. אפשר לקרוא סתם בשיעור פרטי או בזמן החופשי שלך, מה שאי אפשר לעשותאם את לומדת במחשב כשאת לא בבית.. אבל כל אחד והשיקולים שלו... בהצלחה

shiranile

New member
../images/Emo95.gifהיה לי 17 לפני 3 ימים../images/Emo9.gif

ואממ סבבה תודה רבה

NewUser4

New member
תשובות

קודם כל שיהיה בהצלחה בלימוד. לגבי התיאוריה: לא מזיק ואף מומלץ לקחת מספר קטן של שיעורים לפני שניגשים לתיאוריה. השיעורים ממחישים חלק מהחוקים שכאשר קוראים אותם מהספר הם לא מאוד ברורים. לגבי טופס ירוק: את הטופס הירוק יש להנפיק באחת מתחנות הצילום המורשות. הסניף בדן דיזיין סנטר הוא סניף משרד הרישוי שנפתח במקום הסניף הישן בתחנת הדלק ברוקח, ולא בנוסף לו.

למעלה