אין בעד מה
• •°D a N u § h°• New member 17/10/05 #22 אהההה התמונהה! ../images/Emo2.gif וולקאם שירן!! הלוו שירני.. אני דנוש כמו שאת בטח מבינה.. בת 18 בקרוב. במצבי הנוכחי, מתלהבת מהתמונה שאלה שמה... מעדיפה בתור זוג את דנקן וורוניקה.. (מקווה שגם את... ) בת כמה את? תהני בפורום!
אהההה התמונהה! ../images/Emo2.gif וולקאם שירן!! הלוו שירני.. אני דנוש כמו שאת בטח מבינה.. בת 18 בקרוב. במצבי הנוכחי, מתלהבת מהתמונה שאלה שמה... מעדיפה בתור זוג את דנקן וורוניקה.. (מקווה שגם את... ) בת כמה את? תהני בפורום!
S shiranile New member 17/10/05 #23 ../images/Emo95.gifהיוששש דנוששש../images/Emo24.gif ואמממ הזוג שאני מעדיפה?? אני כבר לא יודעת מה אני מעדיפה... כאילו עם דנקן היא ממש חמודה וגם עם לוגן חחח אז אין לי העדפה שניהם סבביים ואממ אני בת 17 בדצמבר ותודה אני בטוחה שאני אהנה
../images/Emo95.gifהיוששש דנוששש../images/Emo24.gif ואמממ הזוג שאני מעדיפה?? אני כבר לא יודעת מה אני מעדיפה... כאילו עם דנקן היא ממש חמודה וגם עם לוגן חחח אז אין לי העדפה שניהם סבביים ואממ אני בת 17 בדצמבר ותודה אני בטוחה שאני אהנה
• •°D a N u § h°• New member 17/10/05 #24 חחחחח שירני! ../images/Emo9.gif אוקיי מספיק טוב בשבילי.. חחחח יופי
G gavan New member 17/10/05 #28 ../images/Emo23.gifברוכה הבאה!!!../images/Emo23.gif אמ... אני גוון!!!
G gavan New member 17/10/05 #29 ../images/Emo23.gifברוכה הבאה!!!../images/Emo23.gif אמ..... אני גוון!!