שבת ילדים

שרשירית

New member
../images/Emo95.gif שבת ילדים

למישהו יש רעיון מה לעשות על הילדים מחר? למי שבא להיפגש עם הילדים אני אשמח :)

ye44

New member
סנופי החלטת להתפגר אז מה מפריע לך הגשם ?

אתה יודע מה עדיף לחגוג בים המלח....תתחיל להתרגל לריח של האדמה...

ye44

New member
נעלמת מ 16:00 היכן היית ? חשבתי.....

שנשמתך פרחה ? אז רצתי לאיקאה שאלתי עם יש ארון......אמרו אזל...אז שאלתי מה הוא כבר ז"ל.....ענו אזל תבוא ב31 לדצמבר יהיו מבצעים שכחתי לשאול אייך אתה רוצה את הארון מעוטר ? או שאתה מעדיף את הקולקציה של 2009 ....?

ye44

New member
נראה שכן אם סנופי לא ינפח את נשמתו....

סנופי ? סנופי ? סנופי ? היכן נעלמת..? אתה בסדר תן סימן....דואגים לך...אגב red נמצא בתאילנד הארונות שם יותר זולים ומפוארים יש להם פתחי אורור..ומה זה מעוטרים הוא שואל אם אתה מעדיף את פדקס או DHL ?.אתה יודע מה רגע לא חיפשתי בזאפ......נבדוק.......

snoopy36

New member
האמת,

שבדיוק בזמן שאתה רצת לאיקאה.... אני רצתי לקרדיולוגית הצמודה שלי ושאלתי אותה אם ניתן לעשות צינטור למוח של חבר שרץ לאיקאה....

ye44

New member
מה ??? שתעשה לי צינתור מוחי בשלוותה ?

או בגהה ? או בעצם קרוב לווינס בטירת הכרמל....אחי מכיר את כולם....!

snoopy36

New member
היא ענתה....

חבל לו על הזמן.... רוץ לאיקאה ותקנה לו ארון........

ye44

New member
לא הספקתי אתה חי ? אוהב אותך.... RED

קבל ביטול............שלח אותה נטפל בה גם מת על קרדיולוגיות...לפחות היא כוסית ?.או שהיא חיוורת כמו סיד ?

יומולדת של רמי:

‫ פרטים - פרטים - פרטים‬ orvoar 24/10/08 15:16 אז הרעיון הוא בעצם לא להעביר את יום ההולדת של רמוני על סדר היום בלי לעשות שום דבר......... סתם כי מצ'עמם לי השבת אז בשעה 11:00 ביום שבת 25.10 אי"ה נתנחל בפארק הלאומי עם הילדים שלנו וכל מי שרוצה מוזמן לבוא לחגוג לרמי את יום ההולדת. אין חוקים ואין חיוב הגעה, מי שבא בא סבבה ניתן יהיה להתקשר אל רמי בכבודו ובעצמו ולשאול את המיקום המדוייק כי הוא כבר יהיה שם איתי חיחי רמי עכשיו זה ברור

orvoar

New member
../images/Emo151.gif../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif../images/Emo49.gif../images/Emo213.gif../images/Emo202.gif

ר - מ - י
היום יום הולדת, היום יום הולדת, היום יום הולדת לרמי
חג לו שמח וזר לו פורח, היום יום הולדת לרמי
קשישה - להתעורררררררררררררר
קולולולולולולולולולולולולולולולו

תותים5

New member
../images/Emo72.gif../images/Emo49.gif../images/Emo212.gifהיום יום הולדת../images/Emo204.gif

נבו א לעשות שמח

למעלה