לא ידעתי שיש כמה
ע עד הסוף הטוב New member 25/4/04 #21 ../images/Emo85.gif../images/Emo12.gif לא ידעתי שיש כמה../images/Emo70.gif
ב ברבי בסטייל New member 25/4/04 #23 יש למישהו מושג מה התשובה../images/Emo35.gif כי היו פה תשובות מאוד מגוונות, חח..... כנראה שהפעם זה היה קל מדי אז כמובן התשובה היא קרן
יש למישהו מושג מה התשובה../images/Emo35.gif כי היו פה תשובות מאוד מגוונות, חח..... כנראה שהפעם זה היה קל מדי אז כמובן התשובה היא קרן
ב ברבי בסטייל New member 25/4/04 #24 כנסו../images/Emo26.gif בגלל שראיתי שאתם כאלה חמודים ומלט ענו לחידת קרן , חחח... אז החלטתי להמשיך את המשחק אבל הפעם יהיה נקודות - כל תשובה נכונה שווה 5 נק' וכל פעם שיעברו 10 חידות זה יהיה סבב (כל יום חידה חדשה ) ואז יוכרזו המנצחים, מה דעתכם עוד כמה דק' אני אעלה את התמונה המעוותת
כנסו../images/Emo26.gif בגלל שראיתי שאתם כאלה חמודים ומלט ענו לחידת קרן , חחח... אז החלטתי להמשיך את המשחק אבל הפעם יהיה נקודות - כל תשובה נכונה שווה 5 נק' וכל פעם שיעברו 10 חידות זה יהיה סבב (כל יום חידה חדשה ) ואז יוכרזו המנצחים, מה דעתכם עוד כמה דק' אני אעלה את התמונה המעוותת
ב ברבי בסטייל New member 25/4/04 #30 וד"א אני לא אהיה פה עד יום רביעי - אני נוסעת לדודים שלי בנתניה... ותמשיכו לענות לעיוות, מחן
ב ברבי בסטייל New member 28/4/04 #38 התשובה סורי על העיכוב, לא הייתי ב הפעם אף-אחד לא צדק... התשובה היא אייל עוד כמה דק' עיוות חדש