Right, this week's candidate is 16 years of age and is called Erez Givon. Without any further training, this player will remain with weak Winger. Given the chance to improve his Winger skills, this guy might well reach solid in that department. Zeroing in on his Winger skill this boy could very well be a talented talent.
Yehezkel כן? אה, שלום, beitar_elior! אני חושב שמצאתי צעיר מיומן בשבילך. שמו Assaf Shtrauber והוא בן 15. כרגע הייתי אומר שיכולותיו בקישור הן בסביבות רמת בינוני. האם נחתים אותו, בוס? yep..... ( מאמן קישור ).
קישור איום (גבוה) הגנה ימנית טוב (נמוך) הגנה מרכזית מצוין (נמוך מאוד) הגנה שמאלית מצוין (נמוך מאוד) התקפה ימנית גרוע (נמוך מאוד) התקפה מרכזית עלוב (גבוה מאוד) התקפה שמאלית חלש (נמוך מאוד) עם שוער שמוציא 7 כוכבים. שני מגנים שמוציאים כל אחד 4 כוכבים. בלם שמוציא 4.5 כוכבים. ועוד בלם שמוציא 3 כוכבים. אלו הם הציונים שהם מוציאים. מתוך 14 משחקי ליגה רישמיים... ניצחתי 11 פעמים, הפסדתי פעמיים וסיימתי בתיקו (נגד מקום 1) פעם אחת בלבד. עכשיו אני צריך לחזק את הקישור שלי ואת ההתקפה. למרות שגם בהתקפה יש לי חלוץ שמוציא 3 כוכבים ואחד שמציא 4.5 כוכבים.
מצאתי מועמד מוצלח בשבילך. הוא בן 16 שנים ושמו Gidi Uziel. לפי כישוריו בקישור, הייתי מאפיין אותו כשחקן מפוקפק. אמן נכונה את השחקן הזה ויהיה בידך בעל הבקעה מצוין במהרה. האם נוכל להציע לו מקום בקבוצת הנוער שלנו? בטח... מוציא 5 וחצי כוכבים
זה המשחק האחרון שלי hapoel_yated ציוני שחקנים ומערך הקבוצה גישת הקבוצה רגיל טקטיקה רגילה היכולת בטקטיקה לא נבחרה טקטיקה קישור איום (נמוך) הגנה ימנית גרוע (נמוך מאוד) הגנה מרכזית גרוע (גבוה מאוד) הגנה שמאלית חלש (נמוך מאוד) התקפה ימנית בינוני (גבוה מאוד) התקפה מרכזית בינוני (נמוך מאוד) התקפה שמאלית חלש (נמוך מאוד)
Deddi Hasar (168983811) 17 years, passable form, healthy A nasty fellow who is balanced and dishonest. Has disastrous experience and poor leadership abilities. Nationality: flag Israel Total Skill Index (TSI): 1 620 Wage: 3 400 NIS/week Owner: R.S. United Warnings: 0 Injuries: Healthy Stamina: inadequate Goalkeeping: disastrous Playmaking: passable Passing: solid Winger: poor Defending: weak Scoring: inadequate Set Pieces: weak
Midfield disastrous (low) Right Defence weak (low) Central Defence inadequate (very low) Left Defence inadequate (very high) Right Attack weak (very high) Central Attack inadequate (very high) Left Attack wretched (low) בד"כ אני מוציא קישור דיז'++, אבל הפורם נמוך, בגלל האימון סטאמינה
למען האמת, אני סבור שאתרתי כוכב עתידי. הוא אמר לי ששמו הוא Dan Laor ושגילו הוא 16 שנים. לפי כישוריו בעמידה בשער, הייתי מאפיין אותו כשחקן אחד בדורו. האם נחתים אותו, בוס מה שאומר שעובר לאמן שוערים בנוער עד שתיהיה שליפה יותר טובה