למה ילדים ?

../images/Emo95.gif למה ילדים ?

פעם חשבתם למה אתם באמת רוצים / הבאתם ילדים ? הם בטח שלא מקלים על החיים. הם מעייפים, שוחקים, מביאים איתם המון דאגות, עולים המון וכו'... אז למה נכנסנו לקטע הזה? למה רצינו אותם כל כך? מישהו חשב על זה פעם לעומק?

lili81

New member
../images/Emo95.gif../images/Emo95.gif../images/Emo90.gif|זלי עדיין אין...

אבל אני רוצה להביא ילדים כי ילדים הם המראה שלנו.. וילדים גורמים לנו לחייך גם שאנחנו נורא עצובים וילדים נותנים לנו לראות את הדברים התמימים שבחיי היומיום שלנו ששכחנו להיסתכל אליהם.. וילדים הם אהבה אמיתי לא שיקרית לא צבועה אהבה טהורה... ילדים זה שמחה .. כך אומר השיר וכך כתוב בגמרה
.... וכבר אמרתי לכם שכולם חולמים עליי שאני בהריון אפילו אימא שלי
.....כבר אמרתי לשני שלי שעוד מעט אני באמת יתחיל להאמין בזה...

קאסי נגעת בנקודה רגישה

למה עושים ילדים? כי ככה העולם (כמו הסיבה שבגללה אנחנו מתחתנים) והייתי נשואה שנה ואמא וליאור לחצו עליי להפסיק את הגלולות ונכנסתי מיד להריון ולא רציתי והייתי במצב רוח רע זאת הסיבה שאני אומרת ל"צעירות" שבינינו - לא למהר לא חייבים למהר עם הילודה אפשר ללדת גם בגיל 30 ו-32 לא חייבים בגיל 24-26 זו דעתי האישית והפרטית ונשאלת השאלה - אם באמת לא היינו חיים על מוסכמות חברתיות האם היינו עושים ילדים? אני לא בטוחה באדי

lili81

New member
מסיכמה עם באד

גם אני חושבת שיש זמן להביא ילדים על אף שאני כבר נשואה בת 24 ויש לנו בית אנני רואה דרך להביא ילדים עכשיו למרות שכל העולם לוחץ.. אנחנו כזוג רוצים להינות עוד קצת מהזוגיות שלנו בלי גוזלים קטנים ומתוקים .. אני לא אומרת שילדים זה רע אבל אפשר גם לחכות קצת ולא להילחץ.. כי לכל דבר יש הזמן שלו..במיוחד כשמדובר בהרחבת מישפחה...

s h i r k u s h

New member
אני כרגע לא ממש מעוניינת בילדים...

קודם צריך למצוא בן זוג
אבל אני חולה על ילדים, מאוד מאוד אוהבת אותם, ומן הסתם עוד כמה שנים אני ארצה להוליד ילדים. למה אני ארצה/רוצה? כי ילדים מכניסים אושר לחיים, הנה תראו איך עידו האחיין שלי שינה מאוד את אחותי, גרם לה להיות יותר רגישה, פחות לוחצת, פחות ביקורתית, פחות עצבנית, יותר התקרבנו אחת אל השניה. אז נכון יש את הרגעים שזה קשה וכמעט בלתי נסבל, אבל האהבה האינסופית שלהם כל כך מדהימה ש... פשוט חייבים אותם.

למה אני רוצה ילדים?

קודם כל משהו ביולוגי, בער לי בכל הגוף. סיבה נוספת היא שלמות המשפחה הגרעינית שלי אהבה למשפחה והרצון לתת את הנשמה ואת הלב. למרות שזה קשה ורןצים לקפוץ מהחלון, זה חלק מהאישיות שלי.

והתשובה שלי : ככה !

כי בשלב מסויים זה היה צורך פנימי כמו אוכל או שינה. לא היה בזה היגיון. ברור שהגיונית היו כל מני שיקולים אבל אני חושבת שבפנים היה מין צורך קדמוני ובסיסי. הייתי הולכת ברחוב, רואה תינוק והיו עולות לי דמעות בעיניים. ראיתי בסרטים נשים יולדות וישר הייתי רצה לחדר לבכות. לצערי לקח לי שנים להגשים את החלום הזה (קודם כל הייתי צריכה למצוא את האבא) אבל היום כשאני חושבת עליהם... אז זה נכון שנורא קשה איתם. אבל את האושר שמרגישים כשמחזיקים אותם בידיים, כשמנשקים, מחבקים, שומעים אותם אומרים "אמא" בקול מתוק, את האושר הזה רק אמא אחרת יכולה להבין. מי שאין לה ילדים יכולה רק לדמיין. ורגעים כאלו של אושר עילאי, רק ילדים יכולים להביא לדעתי.

Tully Is Here

New member
בשביל כל המתנות../images/Emo3.gif

גם אצלנו פשוט הגיע הזמן ולמרות שמעולם לא התחברתי לילדים תמיד ידעתי שאני רוצה אחד משלי. וחוץ מכל הסיבות שהועלו מעלי אצלי אמה כרגע תיקון, אמה מקבלת את כל מה שאני לא קבלתי בתור ילדה וזה בראש ובראשונה משפחה שלמה, אוהבת ותומכת אז אולי, בתת מודע, זה בשביל להראות שאני יכולה להיות אמא יותר מוצלחת ממה שהיתה לי...

בוודאי קאסי אלא שתשובתי מחולקת ../images/Emo23.gif

לשני חלקים ואין אני כאן אומד את שיעורו של זה כנגד זה אלא שפשוט הינם דרים בכפיפה אחת להבנתי חלק א - מודע הכוונה כאן בהיבט מודעות רגשית עבורי בנותיי היו תוצאה של פרי אהבתי לגרושתי דהיום ...פרי האהבה שאותה רצינו לממש ומממשים ושיהיו בריאות ומאושרות עד 1200 שנים למה רק 120...
חלק ב- התת מודע הינו משהו חייתי קדמוני הטבוע בנו כגזע אנושי והתכונה הבסיסית הקדמונית הינה יצר ההישרדות נקודה..תנסו להכניס הראש לאמבטיה ולהחזיק אותו מעבר לחמצן שיש בגוף ותראו איך שהגוף מגיב משתולל ומהר מאד מוציאים הראש מהמים לשאוף אוויר כי זה קשור להישרדות.. אז בהקשר זה ילדים הינם בעצם " ממשיכי העברת הגנים שלנו ומאפשרים לנו לחיות ולהעביר חלק מהנצח דרכם והם בדרכם ימשיכו השושלת.. קאפיש... ילדים זה ברכה... תביאו שנים תביאו שלשה תביאו עשרה...כמו בשיר של הברירה הטבעית... מחזיר...

למעלה