הצילו שלום אני עדי אני חדשה פה ואני מכורה למשחק החיים
ע עדידוש130 New member 5/8/03 #1 ../images/Emo95.gifהצילו שלום אני עדי אני חדשה פה ואני מכורה למשחק החיים
F flowers girl New member 5/8/03 #3 חח למה הצילו../images/Emo35.gif חוצמזה.. חחח סורי אם זה נשמע מגעיל אבל מפתאום הצטרפת עכשיו? יווו איזה דוחה אני נשמעת.. כאילו, עוד שבוע זה נגמר. פכל מקרה, ברוכה הבאה בת כמה את? מאיפה? את מי את הכייי אוהבת?
חח למה הצילו../images/Emo35.gif חוצמזה.. חחח סורי אם זה נשמע מגעיל אבל מפתאום הצטרפת עכשיו? יווו איזה דוחה אני נשמעת.. כאילו, עוד שבוע זה נגמר. פכל מקרה, ברוכה הבאה בת כמה את? מאיפה? את מי את הכייי אוהבת?
H HaDaRoSh New member 5/8/03 #4 ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif מקווה שתיהני פה קוראים לי הדר ואני בת 14 וחצי
S shahar 6 New member 5/8/03 #14 היי מה המצב?ברוכה הבאה אני שחר עוד מעט בת 12 (וחס וחלילה למי ששוכח את היומוהולדת שלי )---ב 6.10 ומה המצב סתם ככה?
היי מה המצב?ברוכה הבאה אני שחר עוד מעט בת 12 (וחס וחלילה למי ששוכח את היומוהולדת שלי )---ב 6.10 ומה המצב סתם ככה?
M m G m New member 5/8/03 #7 למה הצילו../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo26.gif בכל מקרה ברוכה הבאה ותהני איתנו בשבוע שנותר...
למה הצילו../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo26.gif בכל מקרה ברוכה הבאה ותהני איתנו בשבוע שנותר...
Y yuli c New member 5/8/03 #10 wellcom!!! למרות שהצטרפת ממש בסוף אבל כמו שאומרים עדיף מאוחר מלעולם לא... אז תהני בפורום המקסים הזה! וכן אני מבינה את ההצילו גם אני מכורה לטלנובלות... למרות שכרגע אני בגמילה
wellcom!!! למרות שהצטרפת ממש בסוף אבל כמו שאומרים עדיף מאוחר מלעולם לא... אז תהני בפורום המקסים הזה! וכן אני מבינה את ההצילו גם אני מכורה לטלנובלות... למרות שכרגע אני בגמילה
H Hadarmitt New member 5/8/03 #11 ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif גם אני כמוך חדשה פה הצטרפתי רק אתמול וביום הזה ממש כיף פה מקווה שתהני כמוני אני הדר בת 13
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif גם אני כמוך חדשה פה הצטרפתי רק אתמול וביום הזה ממש כיף פה מקווה שתהני כמוני אני הדר בת 13
J jenn aniston New member 5/8/03 #12 ../images/Emo85.gif../images/Emo41.gifברוכה הבאה../images/Emo41.gif שלום עדידוש אני לי בת 14 וחצי מראשון לציון... התמכרות והשרטות נעימה (תביני בהמשך)
../images/Emo85.gif../images/Emo41.gifברוכה הבאה../images/Emo41.gif שלום עדידוש אני לי בת 14 וחצי מראשון לציון... התמכרות והשרטות נעימה (תביני בהמשך)
י יש לי פצצה של שם New member 5/8/03 #13 ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif שלום קוראים לי דניאל אני מת"א בת 13.5 מקווה שתהני בפורום
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif שלום קוראים לי דניאל אני מת"א בת 13.5 מקווה שתהני בפורום