הפרק היומי- 1.18

yasminale

New member
../images/Emo95.gifהפרק היומי- 1.18

שם הפרק: איך ניתן להיות בטוח? תקציר הפרק: הרוק ולוקאס מנסים להתמודד עם החדשות. ניקי ממשיכה לרוף אחרי ג'ייק ומאיימת על פייטון שתתרחק ממנו ומג'ני. דבי ודן מנסים לשכנע את ניית'ן לחזור הבייתה, אך הוא עדיין מסרב. שרשרו
אה כן, חשבתי שהמוצץ מתאים לנושא הפרק

yasminale

New member
אז ככהההה..

קודם כל, זה אחד הפרקים האהובים עליי בעונה הראשונה, ואני בטוחה שכל בן נוער בגילאים 16-18 יכול מאוד להזדהות עם הפרק, במיוחד בקטע של ההריון של ברוק ובהתלבטות של היילי אם היא "מוכנה או לא". אז כמה הערות על כל דמות בפרק: לוקאס: דווקא שיחק אותה בפרק הזה. אהבתי את הקטע שהוא נתלה ברעיון שאם אימא שלו הייתה עושה הפלה, כמו שברוק בטח מתכוונת לעשות, הוא לה היה קיים. ברוק: כמו תמיד, מדהימה, לא הראו אותה מספיק בפרק, במיוחד בהתחשב בעובדה שרוב הפרק סבב סביבה וסביב לוקאס וההריון. פייטון: נו טוב, ב-סדר. ג'ייק: אוח, ג'ייק!! מה אפשר להגיד? אני כ"כ אוהבת את הקטעים האלה שהוא דוחה את ניקי. גו ג'ייק! גו גו! נייט: כ"כ מתוק ומתחשב בהיילי בפרק הזה.
רררר היילי: מתוקה כתמיד (בעונה הראשונה). אהבתי את השיחה שלה עם נייט בסוף. דן+דב: מה יש להגיד? לא מעניינים. רק דן, ששוב ניסה לשחק אותה הטוב וזה ששפטו-לא-בצדק, אבל לא הלך לו. קית'+קרן: הוא גאד, קרן מרגיזה. קית' בסדר. זהו. שרשרו!

אוקיי אז ככה...

פרק ממש יפה...כמו שאתם אומרים שדן אכן יצבן גם אותי, אבל מה שאני הכי שונאת אצלו שהוא מתנהג לקית' ממש מגעיל. ואם כבר קית' הוא הציע לקרן נישואים והיא לא הסכימה ורואים שיש לה משהו כלפיו ורואים את זה אפילו בעונה השניה
מקווה שהם יתחתנו מתי שהו בעונה השניה או השלישית אמן! הם ממש חמודים ביחד. ונייט והיילי כן הם היו ממש חמודים בפרק הזה רק בעונה הראשונה! יום טוב לכולם:)

פרק נחמד...

פרק נחמד... דן הקרצייה הזו ממש עולה לי על העצבים...גאד להרוג אותו!! היילי ונייתן כרגיל חמודים כאלה אויש פשושים פשוט אני בכיתי ביחד עם ברוק ולוקאס =כישרון משחק טוב!

רינתי15

New member
אוי פרק מהממם

ממש אהבתי תפרק הוא כל כך אמיתיי!@!!!!! עוד מעט נגמרת העונה הראשונה:( עצובי אחלה שבוע אנשים מואעה

Unaffected

New member
פרק טוב..

דן ממש עיצבן ותי עם מה שהוא אמר ללוקאס..ומה הקטע שהוא שמר תמונות שלו וכאלה? וברוק ולוקאס שיחקו ממש טוב..איך הוא רעד אחרי שהיא סיפרה לו שהיא לא בהריון..

mirymoo

New member
אהבתי את הפרק

אני לא מאמינה שברוק המשיכה את סיפור ההריון אפילו כשהיא ידעה שהוא לא אמיתי....ולוקאס היה ממש מודאג.... ואיך דן חושב בכלל שלוקאס רוצה ממנו עצה?????...הוא דיי זרק אותו ואת קרן כשלוקאס נולד. וסוף סוף נייתן אמר להיילי שהוא אוהב אותה.....

הו......

אחד הפרקים האהובים עליי מהעונה הראשונה ^_^. לוקאס היה דווקא די מתחשב בפרק הזה בניגוד לפרקים אחרים וזה היה חמוד. נייט והיילי חמודים כרגיל והקטע עם ה"אני אוהב אותך" היה ממש מרגש וכזה גררר. וזה נורא חמוד איך שהוא מתחשב בה. המשחק של סופיה היה מעולה. וג'ייק ממש חמוד.

G Baby

New member
פרק טוב!!

גאאאד איך ריחמתי על לוק כשהוא חשב שברוק בהריון.. ועל קית' כשקרן סירבה לו
אחח וניית'ן אמר שהוא אוהב את היילי..איזה מתוק
הם היו חמודים מתמיד בפרק הזה.. ולמה דן כזה מניאק...היה עצוב לראות אותו מסתכל על כל מיני תמונות של לוקאס, כאילו מראים שהוא אוהב אותו...אבל קשה לרחם על בנאדם כזה מניאק...

yasminale

New member
דן?? אוהב מישהו??

הוא יצור אנושי? יש לו בכלל רגשות? לזבל המהלך הזה? גמני חשבתי על זה שהוא באמת טוב אחרי ההתקף לב, אבל אפילו כשהוא כמעט מת הוא מצא דרך להיות מניאק אל מישהו (במקרה הזה לדב, כשאמר לה: תקווי שאמות!). הו, אני שונאת אותו. מבינים מאיפה נייט היה כ"כ כמניאק בתחילת העונה. אבל אתמול, שראיתי שלוק מתחיל ליהות כמו דן, אז... נו, זה לוק. לא ממש אהבתי את הדמות שלו. אפעם. הוא מהורהר מדי בשבילי. הוא כוסון, אבל נייט פי אלף יותר והדמות שלו פי אאלף יותר אמיתית. וניקי? כמעט ריחמתי עליה. חעחע. לא!

למעלה