איזה כוסיות ... יפה..:)...לי יש סניקרס של סקצ'רס...נראה לי שזה סניקרס..:/.. אני אצלם אותם גם
C CiNdErElLa3887 New member 3/12/03 #25 איזה כוסיות ../images/Emo99.gif...../images/Emo19.gif יפה.....לי יש סניקרס של סקצ'רס...נראה לי שזה סניקרס..:/.. אני אצלם אותם גם
איזה כוסיות ../images/Emo99.gif...../images/Emo19.gif יפה.....לי יש סניקרס של סקצ'רס...נראה לי שזה סניקרס..:/.. אני אצלם אותם גם
E EleVaTioN New member 3/12/03 #27 הן דווקא ממש חמודות!../images/Emo129.gif למרות שאני לא ממש אוהבת נעליים בכלל בצבעים בהירים כי רואים עליהם כל ליכלוך אבל הן ממש חמודות תתחדשי!!!!
הן דווקא ממש חמודות!../images/Emo129.gif למרות שאני לא ממש אוהבת נעליים בכלל בצבעים בהירים כי רואים עליהם כל ליכלוך אבל הן ממש חמודות תתחדשי!!!!
K KaUrO DoNo New member 6/12/03 #28 גם לי יש כאלו =) אבל כתום יותר בוהק מיזה...חבל שהם קצת קטנות עליי
• •LaDy BuG• New member 2/12/03 #18 מנסה ../images/Emo25.gif |חבל| |בלוןדיבור|? |זבל פח|? |שלדג| |קונוס| |ביצה| |פילפל|? |שופינג| |מדורה| |מעדר| |סיגרה| |רדיו| |ל| |סוללה| |אוזן|? |תפוד|
מנסה ../images/Emo25.gif |חבל| |בלוןדיבור|? |זבל פח|? |שלדג| |קונוס| |ביצה| |פילפל|? |שופינג| |מדורה| |מעדר| |סיגרה| |רדיו| |ל| |סוללה| |אוזן|? |תפוד|