היום בתפוז

beenINSANE

New member
צבי../images/Emo70.gif תתחדש../images/Emo70.gif

כמה נפלא להחליף ניק... גם אני רוצה... או לפחות לעשות איחוד- ניקים מרגש עם השני שלי... (כי נמאס לי להחליף ניק כל פעם!) ומורי- או יותר נכון מוריייייייייייייייייייייייי סוף סוף הבנתי מה פשר החתימה. אחחחח אני הרוגה. דחיתי פרוייקט חשוב לרגע האחרון ועכשיו אני עובדת כל היום (ומן הסתם כל הלילה) על השלמתו. אני בהפסקה. כמה נחמד שיש פה אנשים גם בשעה כזו. תבורכו אנשי משמרת הלילה של הפורום
וכן, מה עם מסדר?

ממש נולדתי מחדש.

ללא ספק השתניתי. אני בנאדם אחר. צבי-אאוט.STAN-IN. מסדר..צריך לחכות לדעתי עד סוף פסטיבל האירוח כי אז מליארד אנשים לא קשורים יחשבו שהם צריכים לענות על זה בשביל לשאול את עברי..וזה יוכל ליצור מצב מצחיק אבל מעצבן.

ולכל מי שתהה מה זה אומר

אז קבלו קישור חביב. http://www.roomofplasticflowers.org/Lifehouse/stanley.jpg תמונה שבעצם מסבירה. והליריקס של השיר המדהים הזה,כדלהלן: STANLEY CLIMBFALL quiet seems like an honest world you're begging for the beggars' bread when the money's out stand, climb, and fall you carry the world can't carry your own when the world is falling down and another breaks and another falls for losers always make the winners' day stand, climb, and fall you carry the weight can't carry it all are you falling are you faking are you healing are you breaking am I burning am I only melting these diamonds in the making and I'm at the end of myself anything you want and nothing seems to satisfy me take anything you want quiet a sound you know so well you're living just to make it through another day stand, climb, and fall you carry the world can't carry your own are you falling are you faking are you healing are you breaking am I burning am I only melting these diamonds in the making and I'm at the end of myself anything you want and nothing seems to satisfy me take anything you want take anything you want take anything you want quiet טוב,די,זהו,להלילה.

../images/Emo32.gif אוסף תהיות ../images/Emo187.gif

כמה תהיות שפתאום הכו בי- תמיד שאנחנו שמחים "לראות" פה מישהו או לאו דווקא פה אבל הכוונה היא לכל תוכנת תקשורת ממוחשבת יש אתה קטע הזה של להאריך את השם למשל שמישהו שמח לראות אותי (כן יש גם אנשים מוזרים כאלה ששמחים לראות אותי) מתחברת למסנג'ר / איסקיו ישר יקראו לי מוריייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי עכשיו השאלה היא איך קוראים את הדבר הזה???? כאילו תנסו שניה לקרוא את כל ה י' האלה .. אני לא אומרת להפסיק עם זה אבל פתאום זה נורא נורא משעשע אותי .. היום התחיל לו חודש חדש כן היום ה 1.12 דצמבר!!! ועוד אין פה רמז לחורף!!! אני רוצה כבר חורף!!! ופתאום זה נחת עלי- תומר, לא פתחת מסדר נוכחות!!!!!!
סתם הערה... ותהיה אחרונה - מי המציא את הטפט?????????? שתבינו יש לי מלא נגדו.. אתמול אני וחברי נסעו לדירה החדשה של חג'ה (AKA חגית) ובאנו לסדר עוד כי יש מלא מה לעשות , ואיכשהו אפרים חברי הטוב דירבן אותנו להתחיל לקלף את הטפטים המזעזעים בסלון של חג'ה .. הקשבנו לו והתחלנו לקלף.. ואז גילנו שמדובר בטפט משנת תרפפו בערך מהסוג הישן אלה עם הקרטון מתחת שצריך לעבוד שעות לקלף אותם.. מזעזע!!! וזה לא ירד.. בסוף אבא שלה הציע לנו מים (לא לשתות!!!) להוריד את הטפטים ותוך כדי שירה של להיטים כמו "ים של טפט בשתי עיני.." ו"בוא נפזר את מסך הטפטים בוא נעמוד באור ולא בצל , עד מתי נמשיך למרוח את הטפט בכוח אולי תשפוך לי מים על הקיר .. ספר לי קצת על רגעי הפחד קל הרבה יותר לטפט ב *%#.." והשיא היה הלחנה מחדש של השיר של גברת פלפלת.. תוך כדי תהיות שחלקן מופיעות לי בחתימה , ועובדות מרגשות אייל (AKA אחי שאיים פעם על תומר..): וואי אפשר לסתום את החור באוזון עם הטפטים..
הטפט בסופו של דבר ירד למי שמעוניין לדעת אבל בקיר האחרון כבר התייאשנו והוא נשאר לפעם הבאה.. ואגב מתחת לטפטים הייתה הדוגמא שבטח הייתה לכולכם בבית פעם ,כן זאת עם העיטורים..מכוערת לחלוטין.. אז תגידו לי מי המציא את הטפטים?????????????????????? וזהו סתם תהיות

אני חושב שאני יודע

איציק בן חמו,אח של משה. סתם,אין לי מושג..צריך לשים כאלה שאלות בטריוויה. וירד היום גשם!אמנם קצת אבל זה אמור להתחזק בהדרגה בכל יום מעכשיו,וצאי החוצה,קררררררררר.

למעלה