אנשושים:

קיר קמט

New member
עכשיו אני אנסה לתהות

אם הדלתות התחילו בשנות השישים או שהם כבר היו בסבנטיז. אם הם בסיקסטיז , זה דפנטלי הדלתות..... אבל הם לא. נכון ?

Dreamsphere

New member
יוווו איזה פורום מגניב!!!! שלום!!!!

מה הכי טוב ב-60!!!! זה שהם הכינו לנו את ה 70!! סתם הכי טוב שזה שבו מוזיקת הרוק קלאסי החלה!!!!! david bowie YES beatles Deep purple The Who Cream ועוד הרבה שאני מת עליהם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תתחדשו על הפורום חדש

SMILE 4 NOTHING

New member
מסכימה!!!!!!

1. יש כאן אחלה פורום! אני שוקלת אם להצטרף.... 2. המוזיקה!!!!!!!המוזיקה המדהימה של הסיקסטיס! אני מוסיפה גם את בוב דילן אהובי! ולאונרד כהן, והבירדס, וביצ´ בויז והאמהות והאבות, וספירודירה, וקינג קרימזון, לד זפלין ועוד מלא....

קיר קמט

New member
אני לא אוהב את בוב דילן.

מה דפוק אצלי ? זה מצחיק שכולם אוהבים את בוב דילן , אבל עד כמה שזכור לי , אף אלבום שלו לא הגיע לפלטינה. איך זה ? וגם את קינג קרימזון אני לא אוהב. אני דפוק רצינית ???

קיר קמט

New member
I have a question !

א. למה האמיתית ? אני בטוח שאם איפשהו בעולם יש עוד שלומית למפרט גם היא אמיתית. ב. מה יש לך מהמוצץ ?

../images/Emo95.gifאז ככה...

הכינוי זה סיפור ארוך... זה בגלל שמישהו קרה לעצמו שלומית למפרט וירד על חברות שלי שחשבו שזאת אני... בגלל זה שיניתי... המוצץ, למה? סתם כי זה נחמד...

SMILE 4 NOTHING

New member
אף אלבום שלו לא הגיע לפלטינה../images/Emo93.gif

ממש מזיז לי! יש כ"כ הרבה זמרים שלא מגיע להם פלטינה,והם זכו בה בכל זאת,ע"ע להקות בנים,בנות,וכל השאר. זה ממש לא מוכיח כלום! יש לדילן מוזיקה וליריקה מדהימה! אני ממש התחברתי לשירים שלו,אתה לא-סבבה!

robert fripp

New member
יאס וקרימזון זה פרוג.....

ומה הקטע בלעשות פורום שנות השישים אם אנחנו ארבעים שנה אחרי?

SMILE 4 NOTHING

New member
ג´ים מוריסון לצערי

נפטר ב 1970 או ב 71´ ואני חושבת שאח"כ הדורס לא המשיכו לפעול כלהקה...אבל שווה לברר את זה.

Death Wish

New member
גם......

בגלל קורט קוביין ז"ל.... * מנגבת דמעה * ..... וגם בגלל הדשא (כלומר הגראס.... :)

מה לא אוהבים בסיקסטיז?!?

היו שם מלא היפים!
וודסטוק
כל האמנים שאני הכי אוהבת פעלו/נולדו בשנות השישים.(כולל קורט קוביין...
אבל בעיקר בונו! U2!)
ואתם לא חושבים שצריך לעשות אייקון של "פיס"?

../images/Emo95.gifזה בדיוק מה שביקשתי בתפוז

משוב!!!!! רק אייכון אחד קטן!!! בטח כולם מה זה ירצו לאמץ אותו... ואני ממש מסכימה שצריך לעשות אייכון של פיס! אפשר להעיף את ה
אף אחד במילא לא משתמש בו!!!

את האווירה הכללית...

שהחיים הם מתנה, שהכל חופשי, כיף, בסבבה.. אז נכון שהם לקחו ה-ר-ב-ה יותר מדי סמים, אבל באופן כללי הכל היה כ"כ... לא יודעת איך להגיד את זה... חחחח... הכל היה כמו אחרי השפעה של LSD... פרחים, צבעים, מנגינות, שמחה, לא יודעת איך להגדיר את זה... אתם בטח יודעים למה אני מתכוונת
כולם כ"כ חופשיים כאלו... עושים מה שבראש שלהם, באיזי ומתוך רצון מלא, יושבים ברחובות, מנגנגים בגיטרות, עושים אהבה

למעלה