אני בהריון

פּוֹנְג

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo57.gif מזל טוב ../images/Emo57.gif../images/Emo65.gif

רגועה, מאושרת ובהריון זה באמת מצב אופטימלי
שימשיך כך.
מזל טוב

עינת ב6

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo20.gif../images/Emo65.gifהמון המון מזל"ט!

איזה כיף , לקבל אחרי שבועיים מורטי עצבים תשובה כזאת חיובית!!!
מאחלת לך הריון תקין משעמם וקל...
וכמובן המון המון המון המון מזל טוב!!!!

../images/Emo57.gif שבע - סימן למזל ../images/Emo57.gif

מזל טוב על ההריון
. שיעבור בקלות, רגוע משעמם ועגול.

רבקה

New member
תודה על הכול אני אוהבת אותכן

שאלו אותי איזה טיפול עברתי האמת שהטיפול הזה היה הכי פשוט הכי פחות כואב טופלתי בדקא 0.1 ולאחר שלושה ימים התחלתי להזריק גונלף אמפולה 1 ליום במשך 7 ימים בערך . היתה שאיבה חלקה ללא כאבים (בקרוב אצל כולם ) עברתי את הטיפול באסף הרופא והרופאים שם מעולים . שאבו 20 מתוכם 3עוברים ביום ההחזרה שרדו רק 2 שניקלטו בשעה טובה ומוצלחת אחרי 6 שנות ניסיון אני מאוד מאושרת וגם הבעלי שלי בשמיים אני לא מנסה אפילו להוריד אותו משם . אוהבת אותכם .

מזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo57.gif

וואו,אייך את משמחת אותי!!! הIVF הבא שלי יהיה מספר שבע שהוא גם מספר המזל של הרופא שלי(פרו' רון-אל) בטוח שהוא "נגע" בך הפעם... תגידי...באיזה מיטה שכבת בדיוק אחרי ההחזרה
שיהיה לך הריון קל ותקין

רבקה

New member
../images/Emo24.gifהיי בייבי ../images/Emo50.gif

ראשית שיהיה בהצלחה וכן וזה באמת היה מספר מזל אבל מה שחשוב הוא זה להיות מאוד רגועים כי זה הסוד של הצלחת הטיפול הזה בכול אופן ראשית לשאלתך שכבתי במיטה האחרונה של הכניסה ולא מימול אלא בשורה של הדלת אני מקווה שזה יתן גם לך מזל אבל קודם כול להיות רגועה לנקות את הראש מכול הדאגות מסביב כי זאת היתה הפעם הראשונה שלי שלא דאגתי לכלום והיתי הכי רגועה בעולם ופרו' רפאל רון-אל עשה לי את ההחזרה באמת יש לו כנראה ידיים זהב בהצלחה מחזיקה לך אצבעות

איזה כייף לשמוע../images/Emo49.gif

אני יושבת וחושבת על הכוחות שהיו לכם...6 שנים מפרכות, הפרייה אחרי הפרייה...וסוף סוף זה הגיע! אז מגיע לכם להיות "שיכורים" מאושר... ...שיהיה באמת

שמחה וששון!!!!../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

מזל טוב יקירתי - סליחה על התגובה המאוחרת - אבל אני מאוד מתרגשת, ומחזיקה לך אצבעות ל-9 חודשים משעממים ביותר! עשית לי את השבת! שוגה

פינקי33

New member
וואו, מזל טוב, אני ממש זוכרת איך

הודעת על זה שאת בהפריה או לפני הפריה 7 ומישהי פה כתבה לך ש-7 זה מספר טופולוגי... איזה יופי

למעלה