שאלו אותי איזה טיפול עברתי האמת שהטיפול הזה היה הכי פשוט הכי פחות כואב טופלתי בדקא 0.1 ולאחר שלושה ימים התחלתי להזריק גונלף אמפולה 1 ליום במשך 7 ימים בערך . היתה שאיבה חלקה ללא כאבים (בקרוב אצל כולם ) עברתי את הטיפול באסף הרופא והרופאים שם מעולים . שאבו 20 מתוכם 3עוברים ביום ההחזרה שרדו רק 2 שניקלטו בשעה טובה ומוצלחת אחרי 6 שנות ניסיון אני מאוד מאושרת וגם הבעלי שלי בשמיים אני לא מנסה אפילו להוריד אותו משם . אוהבת אותכם .
וואו,אייך את משמחת אותי!!! הIVF הבא שלי יהיה מספר שבע שהוא גם מספר המזל של הרופא שלי(פרו' רון-אל) בטוח שהוא "נגע" בך הפעם... תגידי...באיזה מיטה שכבת בדיוק אחרי ההחזרה
ראשית שיהיה בהצלחה וכן וזה באמת היה מספר מזל אבל מה שחשוב הוא זה להיות מאוד רגועים כי זה הסוד של הצלחת הטיפול הזה בכול אופן ראשית לשאלתך שכבתי במיטה האחרונה של הכניסה ולא מימול אלא בשורה של הדלת אני מקווה שזה יתן גם לך מזל אבל קודם כול להיות רגועה לנקות את הראש מכול הדאגות מסביב כי זאת היתה הפעם הראשונה שלי שלא דאגתי לכלום והיתי הכי רגועה בעולם ופרו' רפאל רון-אל עשה לי את ההחזרה באמת יש לו כנראה ידיים זהב בהצלחה מחזיקה לך אצבעות