B-$ide

New member
../images/Emo94.gif ../images/Emo111.gif ../images/Emo12.gif

שלום לכולם,ראיתי את הקליפ החדש של דר דרה Bad Intentions קליפ ממש יפה,יש בו גם כוסיות פה ושם(איך לא?!) ראיתי קליפ של אקזיביט GET YOUR WALK ON אני לא יודע אם זה חדש או לא אבל ראיתי,גם נחמד. גם קליפ חדש לדי אמ אקס שכחתי איך קוראים לשיר. עכשיו לשאלה: מה אתם חושבים על slum village ? ולמי יש את הדיסק המקורי שלהם? אני חושב שזו להקה ממש טובה-ראפ רגוע כזה ממש יפה-הם מעולים.שמעתי את רוב האלבום שלהם אבל אני רוצה את הדיסק המקורי שלהם וזה מוביל אותי לשאלה השנייה: יש פה מישו שאי פעם הזמין דיסק מאתר כלשהו באינטרנט?

ReAl g

New member
איפה ראית את הקליפים? ותגיד ה

שיר החדש של דרה הוא מאיזה אלבום או משהו?

B-$ide

New member
מץ מך ביף ../images/Emo125.gif

את הקליפים ראיתי-MTV BASE השיר החדש של דר דרה הוא מתוך פסקול לסרט the wash שם הוא מככב ביחד עם סנופ דוג אם אנלא טועה. זה יהיה נחמד אם תתיחסו לשאלות שלי.

BoR|S

New member
ננסה לענות...

בקשר לשאלה הראשונה אני לא חושב שאני אוכל לענות לך, לא ראיתי אותו בטאוור לכן אני לא יודע איפה משיגים אותו בארץ (אחרת סביר להניח שהייתי קונה). בקשר לשאלה השנייה, אתה יכול להזמין מאתרים כגון אמאזון וסידי נאו, אבל לדעתי אם כבר להזמין משהו אז להזמין הרבה כי לפעמים יכול לצאת שאתה מזמין משהו והדמי משלוח יותר גבוהים מהמחיר שאתה משלם עבור המוצר... בריא על כולכם! (הבוריס עם הקו)

volatile

New member
אוקיי

לקליפ החדש של די-אמ-אקס קוראים Who we be. בקשר ל - Slum Village אני לא מת אליהם אבל נראה לי שהמקום היחיד להשיג את הדיסק הזה בארץ בלי להזמין מחו"ל הוא בזאוס, אם זה לא שם... אז אפשר להזמין מהאינטרנט באחד מהחנויות הטובות האלה (בהבדל מאמזון שכל פעם שרואים את השם שלהם קורעים אותך עם המכס). www.hiphopsite.com hiphopinfinity.com ughh.com אני אישית הייתי מאוד מרוצה ממה שהזמנתי משם :). פלג.

**yoav**

New member
יו רואי

הורדתי קצת דברים של הסלאם ווילג´ האלה שאמרת לי וממש אהבתי כבוד! מאיפה הבאתם את הלהקה הזאת?? תנו פרטים עליהם

למעלה