תגידו

182 girl

New member
../images/Emo94.gif תגידו

כמה זמן נראה לכם תמשיכו להעריץ את בחלינק?? כיאילו....לא יודעת.אני מעריצה אותם שלוש שנים...ובמשך שנה אין לי סבלנות לחכות....אני ימשיך להעריץ אותם..אבל מה איתכם?? יש לכם סבלנות?

hen182

New member
את האמת

אני אוהב את המוסיקה של בלינק ולא משנה לי ממתי היא! ואני יעריץ אותם כל הזמן!!

blinknetta

New member
גם אם אני חס וחלילה

אי פעם יפסיק להעריץ אותם - אני בחיים לא אפסיק לאהוב את המוזיקה שלהם!!!!!!!!

HotPants

New member
אצלי דווקא.. ../images/Emo18.gif ../images/Emo105.gif

אני אהבתי אותם ממש..זותמרת השגתי את כל האלבומים הייתי ממש חזק בזה ואז ההפסקתי קצת ושמעתי להקות אחרות ודווקא בחודש החארון חזרתי אליהם קצת..לדעתי אני יפסיק לאהוב אותם עוד איזה שנתיים אבל אין סיכוי שאני ישכח שירים כמו josie ו apple shampoo....

oliveoil

New member
לא דווקא די נגמר מההערצה..

ס´תומרת, פתאום הבנתי שזה די פתאטי שיש לי פוסטר שלהם, הוא שכתוב לי בלינק על התיק.. אני כל פעם מוצאת עוד ועוד סיבות ללמה לא להעריץ אותם, שאני לא אפרט מפאת כבוד לאלה שכן מעריצים
. מה שכן, אני כן אקנה את הדיסק שלהם, אבל לא יותר מזה.

punk223

New member
מה??

מה זה השטויות האלה? בלינק לפחות לדעתי כבר עשו את שלהם, בשירים שאי אפשר לשכוח או להפסיק להעריץ. אני אף פעם לא יוכל להפסיק לשמוע בלינק, וגם השירים מזכירים ויזכירו לי תקופות מהחיים.

BliNk 1 8 2

New member
אני ממש לא יודעת...

אבל אני בטוחה שלא בזמן הקרוב.
קטן אבל חשוב: יש סיכוי שתהיה הופעה של בלינק או של בוקס קאר רייסר בארה"ב בתקופת אפריל השנה...? אני טסה, ואבא שלי אמר לי שאם אני באמת רוצה אני צריכה לברר, וזה לא בדיוק פשוט לי. HELP!

hen182

New member
תבדקי באתר הרשמי שלהם

אבל תאמת לא נראה לי שבלינק מופעים אבל את יכולה לבקר אצל מארק אם את הולכת לסאן דייגו כי הוא שם עכשיו

ALMIGHTY

New member
לא נראה לי שהם יופיעו...

אבל הם מופיעים עכשיו...בוקס קאר מופיעים עכשיו ועד דצמבר. בלינק עוד יעבדו על האלבום באפריל (בטח אז כבר יהיה באינטרנט את הסינגל הראשון) אבל בקיץ בלינק בטוח יופיעו!( אם זה הוורפד טור או סתם טור כמו הפופ דיזסטר טור...) אין להם שום סיבה להופיע באפריל וגם בקיץ לא בטוח...(טום וטרוויס עברו שנה מטורפת...)

BliNk 1 8 2

New member
תודה לשניכם! :)

אבל מארק בסאן דייגו עכשיו, ואני יותר בקטע של אפריל... אניוואי, מה ז´תומרת לבקר אצלו?
ו... אם בלינק יופיעו בקיץ אז אני אחכה ואני אטוס ביולי/אוגוסט. זה שווה את זה.

182 girl

New member
סיבות לא להעריץ ?

רגע רגע.....זה רע לכתוב על התיק בלינק182?? זה דבילי פוסטר???? מממממממה?? אז למה הערצת אותם ?? כיאילו...:) חח את מגדירה את זה פדיחה לתלות פוסטר ולכתוב על התיק בובה?? בכל אופן...אני כמה שאי בתיכון וכמה שאני בת 16 וכיאילו יש לי פוסטרים על הדלת ויש לי את כל הדברים עליהם בוידאו וזה....זה לא מבייש אותי לעשות דברים כאלה.....אני דווקא חושבת שזה מעלה ביטחון ואם הם חס וחלילה יתפקרו אז......אני יבכה....חח סתם.טוב אי יתבאס

למעלה