פירות

גן גננת

New member
../images/Emo94.gifפירות

שלום לכולכן , נכון אני ממש לא שייכת לפורם שלכם , ומשמי אתן יכולות להבין מאיזה פורום אני ובמה אני עוסקת אבל בשעות שאחרי אני גם אמא וגם עקרת בית רציתי לשאול אותכן אולי יש לכן רעיון יצאנו לנופש ומקרר נותרו פירות לא רבים אבל מספיק עכשיו כשחזרנו הם עייפים ולא כולכך יפים אבל לא מקולקלים וחבל לי לזרוק , אולי יש לכן רעיון מה לעשות איתם ? יש שם אפרסקים שזיפים שחורים ענבים ועוד כל מיני . וגם אני מחפשת אולי יש לאחת מכן מתכון לעוגת שוקלד טעימה אבל קלה קלה קלה אחת כזאת שאפשר גם לעשות בגן שאין בו כולכך מיקסר ?
מראש

liat ליאת

New member
נסיון לעזור

לגבי הפירות תוכלי לקבל הרבה רעיונות בפורום מתכונים. לגבי עוגת השוקולד - קבלי אחלה מתכון: 1 כוס קקאו 2 כוסות מים רותחים 5 ביצים 3/4 2 כוס סוכר 1 כוס שמן 1 שקית סוכר וניל 3 כוסות קמח 1 אבקת אפיה לערבב את כוס הקקאו עם 2 כוסות מים רותחים עד שהקקאו נמס. בהמשך אני מקציפה את הביצים + 1 כוס סוכר, ולאחרונה אני מוסיפה את הביצים ללא הקצפה - פשוט מקסים! לא פוגם בכלל בטעם! להוסיף את שאר החומרים חוץ מקמח ולערבב, ובסוף להוסיף תוך כדי ערבוב את הקמח. להכניס או בתבנית אחת גדולה או ב-3 תבניות אינגליש קייק - והודרופ לתנור לאפות בחום בינוני <180 מעלות> עד שקיסם שננעץ יוצא כמעט יבש. אני אוהבת את העוגה קצת לחה מבפנים ומוציאה קצת קודם. בהצלחה

עוד עוגת שוקולד

העוגה יוצאת גבוהה מאוד וקלה מאוד להכנה... בקערה 2 כוסות סוכר 1 גולד בנד 3 ביצים 1/2 כוס חלב כף קוניאק לערבב הכל אפשר במיקסר ואפשר גם לא ... שזה מעורבב היטב להוסיף לאותה קערה 3/4 כוס קקאו 2 ורבע כוסות קמח תופח של אסם לערבב היטב היטב ולהוסיף 1 כוס מים רותחים ... לערבב טוב טוב וקדימה לתבנית ... אופים בחום של 200 משהו בין 40 -50 דקות . ציפי העוגה בסיר קטן על הגז 100 גרם שוקולד מריר 100 גרם שוקולד חלב שמנת מתוקה של השף הלבן לערבב עד שנמס לקרר ..ועל העוגה ב ת א ב ו ן

אולי סלט פירות?../images/Emo94.gif

אצלנו כולם אוהבים! לחתוך פירות לחתיכות קטנות, להוסיף מעט מיץ לימון (כדי שהתפוחים לא ישחירו), אולי קצת סוכר, אם צריך, לערבב ולהגיש. טעים!

1שרהשיר

New member
אולי לפתן פירות מבושל עם סוכר

מקורר במקרר ומוגש כקינוח. ניתן גם לרסק את הלפתן בבלנדר מקל, כך שהוא יוצא שתיה סמיכה. אוליי לקלף את הפירות , לרסק, להוסיף שמנת מוקצפת עם 3 כפות סוכר, לרפד תבנית של אינגליש קייק בניילונית, לשפוך לבפנים את השמנת המוקצפת שעורבבה עם הפירות המרוסקים, להקפיא לילה במקפיא ואז יש גלידת פירות. ניתן להמיר את השמנת הרגילה בשמנת צמחית, כך שאפשר לאכול אחרי בשר.

אפשר גם

קומפוד או איך שלא קוראים לזה אמא שלי מכינה מכל הפירות שיש, מרתיחה ומוסיפה סוכר או משהו כזה וזה יוצא משהו משהו

ויקי38

New member
עוגה בחושה קלה מאד להכנה

את העוגה הזאת אפשר לעשות בכל טעם אפשרי היא לא צריכה מיקסר ואפשר להכין ממש תוך 10 דקות. החומרים: 2 וחצי כוסות קמח 1 שקית אבקת אפיה 2 שקיות סוכר וניל 3 ביצים לא מופרדות 1 גביע יוגורט דנובה (או כל אחד אחר בטעם טבעי) 1 גביע דנובה ריק למלא בו סוכר 1 גביע דנובה ריק למלא בו שמן חמניות או תירס אופן ההכנה: מערבבים הכל עד לבלילה אחידה. עוגת שוקולד: מוסיפים 4 כפות קקאו 4 כפות סוכר ומעט חלב ניתן להעשיר את טעמה של העוגה ע"י קרם החומרים לקרם עוגת השוקולד: 100 גרם שוקולד מריר 50 גרם חמאה אופן ההכנה: ממיסים את השוקולד והחמאה בצלחת מעל סיר מים מצננים ויוצקים מעל העוגה. עוגת קוקוס: מוסיפים 200 גרם קוקוס עוגת שוקולדציפס מוסיפים 300 גרם נטיפי שוקולד עוגת ריבה שמים מעל העוגה לאחר האפיה וההתקררות ריבת קונפיטורה בכל טעם שאתם רוצים. עוגה אנגלית: להוסיף 2 מארזים קטנים של פירות יבשים את העוגה אפשר לאפות בשתי תבניות מאורחות חד פעמיות, או בתבנית של סופלה מס' 26. חשוב לאפות בחום נמוך עד שהעוגה מזהיבה ניתן לבדוק עם קיסם עץ (עדיף שיפוד עץ) אם הקיסם יוצא יבש העוגה מוכנה ויקי

בבקשה...

עוגת פירות 1 קילו פירות העונה חתוכים לקוביות (לצקת עליהם מעט מיץ לימון, שלא ישחירו) לשמן תבנית ולהניח את הפירות בתחתית התבנית. 3ביצים 1 כוס סוכר 1/2 כוס שמן קורט מלח קורט תמצית וניל כוס וחצי קמח רגיל 1 כפית אבקת אפיה לערבל במיקסר ולצקת על הפירות לאפות בתנור כ-40 דקות בחום בינוני בתיאבון!!

r66

New member
שייק פירות

להקפיא חלק מהפירות ולערבל בבלנדר. להוסיף איזה מיץ טרופי או מיץ אחר עוד עירבולון ו...לשתות...

למעלה