סדנת מוצקים

אלבי

New member
../images/Emo94.gifסדנת מוצקים

מתארגנת באחד מימי שלישי הקרובים. הביעו רצון להשתתף: תמרה*, מאמא מיה וכוכב1 אשר הביעה נכונות לקיים אצלה. ואפשר גם אצלי - היתרון אצלי - קרוב לליס, סלון נחמד, גג - אם יש מזג אויר טוב. החסרון - קומה רביעית בלי מעלית - אבל כשמגיעים זה נפלא. בכל מקרה חסרה לנו לפחות משתתפת אחת נוספת לחמישיה פותחת. אז באנה בנות, אבות, ילדים וילדות (אני בינתים אשאל חברות). ועד אז להתראות. דפנה אמא של אלבי
טלפון שלי 391611 - 054

אלבי

New member
מאז שפרסמתי יש לי עוד משתתפת אז

אם מתאים לכולן ביום שלישי ה - 17 ביוני בשעה 11 בבקר אצלי או אצל כוכב1 מי שרוצה - להרשם ולהשאיר מספר טלפון. אגב אסתר - האם מתאים לך? - הכי חשוב. שלום ואהבה דפנה ואלבי

דיאנה1

New member
תרגום: לא, יש לי פגישה בבית החולים

ב 17 ואני בספק אם היא תסתיים בזמן. מה לגבי יום שלישי שלאחריו, ה 24?

אלבי

New member
אנחנו יכולות כל יום תיאורטית

גם יום שלישי ה- 24 וגם ימי חמישי. אולי אפשר בשביל כוכב1 יום שלישי אחה"צ או יום חמישי בבקר? - כמובן תלוי באסתר - אז מה את אומרת? אגב, כוכב1 האם מתאים לך אחה"צ ואם כן איזו שעה? דפנה ואלבי

אלבי

New member
תשובה לכוכב1 אם יהיה אצלי

היות ובנתים לא קבענו סופית אז גם לא קבענו סופית שיהיה אצלי או אצלך, אפשר תמיד אצלי אם נוח לכולן מומלץ וכיף אצלי ואני מזמינה. איך אצלך? את קרובה לליס? את מעדיפה אצלך או אצלי?
דפנה ואלבי

כ ו כ ב 1

New member
לא אני לא קרובה לליס

והאמת אין לי העדפה מה שיותר נוח לכולן. אבל מה שחשוב זה שאם זה בבוקר אפשר רק ימי חמישי או שישי כי בשאר השבוע אני עובדת

adi 25

New member
מעונינת להצטרף

לא משנה לי היום חשוב לי אחרי השעה 14:30 במידה וזה אפשרי אשמח לקבל פרטים

עוד חברה רוצה להיצטרף

לשתינו אין בעיה במהלך היום - עד השעה 3 וחצי. האם גם לכן הילד/ה נועצת מבטים מסוקרנים לצלחת?????

כ ו כ ב 1

New member
ועוד איזה מבטים...הוא זורק את המוצצ

ופותח את הפה בכדי שניתן לו גם (אני נותנת לו טעימות ממה שאפשר)......

אלבי

New member
../images/Emo2.gifלכוכב1

לאחר שדיברתי עם אסתר, היא מעדיפה עדין את ימי שלישי ב - 11 אז קבענו ל - 17 - (יש הודעה חדשה). הבנתי שיש לך בעיה אבל אולי תוכלי להסתדר בכל זאת. נשמח לראותך, וסלחי לנו אם לא. שלום ואהבה דפנה אמא של אלבי.

כ ו כ ב 1

New member
חבל...אבל נראה אולי אני אוכל

להסתדר לקחת חופש ב- 17/6/03 ...תעדכני אותי במסר בכתובת וכו'

למעלה