מפגש של הפורום

../images/Emo94.gif מפגש של הפורום

עברתי אחורה ובדקתי את ההודעות האחרונות שהיו לנו בפורום עם משתתפים קבועים וחשבתי שיכול להיות נחמד מאד אם ניפגש אצל מישהו או במקום מסויים רק כמה חברים מפגש מצומצם ונחמד מה אתם אומרים? אלו החברים שמצאתי בפורום מהשבועיים האחרונים: biker23 , שוקוליט , chubichab , א ו ר ג י ה , מסע אלחייר , יה , fman1 , אליקו28 , Hoova2x , ז י ק ו , Samwise1 , חדש בעיר, kelog , אשדודי מת לדוב , tikke , SimpleMe , דוביון, Raistlin8r , yariv t , stefan10 , Yuval Y , שובבי המקורי אנחנו 23 חברים בפורום ואם חצי מאיתנו יוכלו להגיע זה גם טוב מה אתם אומרים?

stefan10

New member
אני בעד..לבוא.מתי? ואיפה?

אני פעם בחודש רואה את הובה.יותר רואה את דודתי "דובי דבש" ואת דודתי היקרה (קצת פחות רואה) "אליקו28".את הדודים מהצפון זמן רב כבר לא ראיתי אתם מוזמנים לפנסיון.

stefan10

New member
לגבי הפנסיון של טולה ברובע החלונות

האדומים. אז להודיעכם הבית מוקף תעלות חפורות (כמו באמסטרדם אבל עם בורות ביוב חדשים) לא לדאוג הכל סגור וחדש בלי ריח רק לפעמים מלא מים בגלל הגשם. נא להביא גונדולות מהבית...זה מה אני אומרת פנסיון בשיפוצים. עכשיו..עכשיו.. 1)לגבי צפוניים אתם מוזמנים לבוא רק להודיע מראש.פרטים על פנסיון חתול יודע ספרת.יש ערבים של ערום מלא או הסתובות עם מגבות על הגוף.לא כולל הצלפות בטוסיק.אבל כולל ניקוי אבק ממזנון של טולה. 2)לגבי הוטי האמיתית את מוזמנת לבוא להביא תוכניות שלך.לעיצוב פנים של פנסיון של טולה לפני את יושנת שם.ותמיד את מוזמנת לקפה. 3) בלי להעליב זיקו אתה גם מוזמן לפנסיון. בקשות נוספות או הזמנות של חברים אחרים נא לפנות מראש באישי. יום מעולה טולק.

fman1

New member
נשמע מגניב

למרות שמתחילה עכשיו תקופת מבחנים....אז קצת צפוף לי... אבל סה"כ נשמע סבבה לגמרי !!!

ז י ק ו

New member
כל הכבוד ../images/Emo45.gif

אני בעד,יאלה תארגן - אני ושובבי מגיעים.

שוקוליט

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

למעלה