לעיסה של המזון

Kribus

New member
../images/Emo94.gifלעיסה של המזון

רבותי האם כולם מודעים ללעיסה נכונה של מזון? יש ללעוס עד לקבלת עיסה רטובה, יש לוודא כי אין גושים דשולים ולא לעוסים. רצוי לאכול בביסים קטנים כדי שהלעיסה תהיה יעילה. מי ששותה מיצים חשוב שיערבב בפה מספר שניות כדי שרוק יכניס גם לכיבה. הרוב הינו מרכיב חושב באיכול. יום נעים לכולם.

yaeltal

New member
זה כלכך עצוב..

אתה דואג להשמיד כל אפשרות שיכולה להיות להנאה מאוכל.. ועושה בזה עבודה טובה. אוקיי, אני מבינה שאתה כנראה נהנה מהרעיון של אוכל בריא ולא מעצם האכילה, אבל לעזאזל- איך אפשר?? אני מבינה שזו הבחירה שלך, אבל התיאורים האלה פשוט עצובים..

Kribus

New member
../images/Emo94.gifאוכל והנעה

אני מאוד ההנה מהאוכל שאני אוכל, צריך ללמוד מחדש מהם הנאות מאוכל. בעוד 40 שנה, הגוף שלי יהיה בריא יותר ואני יהנה יותר מהחיים מאילו שאכלו מזון מבושל ולא לעסו אותו נכון.

yaeltal

New member
אני לא הייתי מהמרת על זה-

הסטטיסטיקה בעניין הזה לא ממש לטובתך- סה"כ יש לא מעט אנשים שחיים חייים ארוכים ובריאים גם אם לא שמרו על התזונה שלהם כל החיים.. אבל אני מאחלת לך שאחרי שחיית בסגפנות כזו לפחות יהיו לזה התוצאות שאתה מייחל להן.

דדי שי

New member
במקרה הזה דווקא לא

אמנם בהגבלה שלו למזון חי בלבד הוא מצמצם את ההנאה מהמזון (למרות שהכל יחסי, ואם זה טוב מספיק בשבילו, אז סבבה). אבל במקרה הזה זה דווקא ההפך- לעיסה טובה של המזון דווקא מגבירה את ההנאה ממנו, שהרי היא מאפשרת לנו למצות יותר את טעמו.

yaeltal

New member
לא מסכימה איתך, כי

עצם המחשבה של איך שצריך לאכול ועצם ההתעסקות באיך שנכון יותר ללעוס (שלא לדבר על האסוציאסציות שזה מעלה, אצלי לפחות) גורעת מההנאה.

Kribus

New member
../images/Emo94.gifלסיכום

כל אחד מאיתנו יכול לקחת את הדברים ולעשות את הטוב בעיניו. בתאבון לכולם

TheFinalCow

New member
סוף סוף מישהו שמעריך...

ביסים של ציפור
אז מה אם לוקח לי שעה לאכול ארוחת צהריים....
לא שאני עושה משהו במודע כן... אני פשוט אוכלת לאט וביסודיות מתוך הרגל...

למעלה