כנסו שניה

../images/Emo94.gif כנסו שניה

לא משנה שההודעה הזאת לא תחזיר מעמד הרבה זמן אבל בכל זאת עוד הפסד מביש של "השחקנים" < אם אפשר לקרוא להם ככה > של הפועל תל אביב לא משנה שגם בקבוצה שלנו ביתר אין כל כך מה להתגאות אבל אתם בדרך לליגה השניה למקום המתאים לכם תספרו תימים שלכם בליגת העל......

marco21

New member
מה קורה לנו???

אדומים יקרים אם לא נתעורר ומהר מחר אנחנו נסתנוור כי אנחנו בדרך לליגה לאומית. הפועל יורדת ליגה!!! מישהו קולט!!!

הזמן החול מסתיים והולך../images/Emo7.gif../images/Emo4.gif

עם זרים שמביאים בלחץ. עם מאמן שלא יודע לכוון את האדומים. עם מאמן שלא יודע שצרפתי ממש טוב.ויכול להביא שינוי. ומכניס את רוזן שלצערי לא שווה.והיו צריכים להעיף אותו מזמן. ככה אנחנו נראים. אלימלך כבר לא צעיר.תרתי משמע. בגללו נכנסו שני הגולים. אנחנו לא יכולים להשאר בליגת העל. רק מאמן חדש כן כן . מאמן חדש שלא מפחד שלא מכניס רגש.יהיה שינוי. וצריך למהר. ממשחק למשחק. אנחנו קרובים לליגה הלאומית לצערי. האופטימיות שתמיד היתה לי אוזלת. מצטערת בשבילי ובשביל כל האוהדים האדומים כמוני שככה המצב. אני תמיד יהיה נאמנה לאדומים. כי אני אדומה בנשמה ואת זה אף אחד לא יכול לקחת ממני. מכינרת אחרת האדומה לעולמי עולמים לנצח נצחים.

אם לא תתעוררו עכשיו...

תתעוררו בשנה הבאה בלאומית...תתחילו ללמוד מאוהדי בית"ר...

SimsY

New member
שאלה לגיטמית לחלוטין

מה הקהל של בית"ר עושה כאן ? בפעם האחרונה שבדקתי זה היה פורום של הפועל תל אביב.

ראיתם אתמול את איתן טייב הנשמה?

מסכן איך צלבו אותו...האוהדים שלכם ממש אכזריים...

קודם כל, גם אתם ירדתם פעם

לארצית. שנית, גם אם נרד לא נורא. בכדורסל חזרנו בענק, וחוצמזה בשנה הבאה גם אתם תרדו.

את האמת....

לא נראה לי בכלל שנרד.... במיוחד שעכשיו נגמרים לנו ה 7 שנים השחורות....... אצלכם זה מתחיל.....

BIH 93

New member
השנה זה הפועל תל אביב

שנה הבאה זה יכול להיות בית"ר - אל תצהל יותר מידי כל קבוצה יכולה להתפרק במהלך של קיץ

למעלה