זקפה או ארובה... מה שתחליטו מתאים, בכל מקרה, תסלחו לי, אבל הוא... ע-נ-ק!
D DerBleistift New member 15/11/03 #1 ../images/Emo94.gifזקפה../images/Emo94.gif או ארובה... מה שתחליטו מתאים, בכל מקרה, תסלחו לי, אבל הוא... ע-נ-ק!
../images/Emo94.gifזקפה../images/Emo94.gif או ארובה... מה שתחליטו מתאים, בכל מקרה, תסלחו לי, אבל הוא... ע-נ-ק!
B beivushtang New member 15/11/03 #2 נראה לי שנתת לו וויאגרה... הוא לא קצת "זקוף" מדיי ? הוא נראה מתוח בתמונה, לא ?
B beivushtang New member 15/11/03 #3 שאלה לדיון .. האם הסיטיגייט יכול להיחשב כ"supertall"? מאיזה גובה בניין הוא סופרטול ?
D DerBleistift New member 15/11/03 #4 300 מטר או משהו כרגע קצת קשה לי לזכור... אולי זה 350, בכל מקרה, זו קטגוריה שלא הרב הנכנסים אליה. בודדים המגדלים בעולם שגובהם דיו כדי להחשב SUPERTALL. ואגב, אין שום אפקט מתיחה בתמונה, הכל אותנטי ונראה 1:1 כפי שנראה כשצילמתי את זה.
300 מטר או משהו כרגע קצת קשה לי לזכור... אולי זה 350, בכל מקרה, זו קטגוריה שלא הרב הנכנסים אליה. בודדים המגדלים בעולם שגובהם דיו כדי להחשב SUPERTALL. ואגב, אין שום אפקט מתיחה בתמונה, הכל אותנטי ונראה 1:1 כפי שנראה כשצילמתי את זה.
K kyle New member 16/11/03 #5 הוא באמת נראה צר מהרגיל../images/Emo13.gif... לא זכורה לי הזווית הזאת. יש לך תמונה מאותה זווית ביום מעונן?
הוא באמת נראה צר מהרגיל../images/Emo13.gif... לא זכורה לי הזווית הזאת. יש לך תמונה מאותה זווית ביום מעונן?