ות פתחתי קומונה על פוקהאני חולה עלייה תיכנסו פליז לקומונה שלי תודה לכל החמודות שנכנסו לקומונה
ה הקיפודה מרחובות New member 3/9/04 #1 ../images/Emo94.gifות../images/Emo70.gif פתחתי קומונה על פוקה אני חולה עלייה תיכנסו פליז לקומונה שלי תודה לכל החמודות שנכנסו לקומונה
../images/Emo94.gifות../images/Emo70.gif פתחתי קומונה על פוקה אני חולה עלייה תיכנסו פליז לקומונה שלי תודה לכל החמודות שנכנסו לקומונה
P Pink Bubbles New member 3/9/04 #2 תני לי לנחש למה נזכרת.... ורק שתדעי שאני רצינית ואני לא שוכחת לך את זה. הלוואי שיקרה לך אותו הדבר!!!!
תני לי לנחש למה נזכרת.... ורק שתדעי שאני רצינית ואני לא שוכחת לך את זה. הלוואי שיקרה לך אותו הדבר!!!!
P Pink Bubbles New member 3/9/04 #3 קיפודה, תקשיבי... אני לא מבינה למה היית מגעילה. אני מקווה שתוכלי לסביר. לא אכפת לי אם בפרטי או כאן בפורום... מקווה שתביני למה כעסתי
קיפודה, תקשיבי... אני לא מבינה למה היית מגעילה. אני מקווה שתוכלי לסביר. לא אכפת לי אם בפרטי או כאן בפורום... מקווה שתביני למה כעסתי
ה הקיפודה מרחובות New member 3/9/04 #5 אהה....שלחתי לך מסר../images/Emo70.gifוהוא מאוד דחו ף אז תפתחי..