א גוטען שאבעס

Guy K

New member
../images/Emo94.gif א גוטען שאבעס

שבת שלום! יאללה לסיכום השבועי: הפרק הכי מוצלח השבוע: דרלה יולדת. אין, אין, אין עליה. הכי משעמם: הפרק של אתמול. מה קרה שם בכלל? הדמות שהכי שיחקה אותה השבוע: סטפני, שבאמת משכנעת אותי בכנות שלה כלפי ברוק ורידג'. והדמות שאכלה אותה: רידג'. נו, מה לעשות, חמוד, לא היית צריך למות בפוארטו ויסטו. תראה מה קורה, עכשיו אשתך בהריון מאחיך. השחקנית שהכי הרוויחה השבוע: שיי הריסון. סופסוף יש לדרלה סצינה! במיוחד כשמדובר בסצינת לידה שצולמה לפני שהשחקנית ילדה במציאות. היא התראיינה לכל העיתונים לקראת הפרק הזה, וסיפרה שהיא התייעצה עם הרופא לגבי לעשות את עצמה יולדת בטלויזיה - היא פחדה שזה עלול להקדים את הלידה האמיתית שלה. אבל הכל עבר בשלום. השחקנית שהכי הפסידה השבוע: דרלין קונלי. איפה הימים שהיו לה עלילות משלה? היום היא משפילה את עצמה בלמלא חורים בסיפור כדי שלדמויות האחרות יהיה עם מי לדבר. כמה עצוב.

לינה18

New member
סליחה, אבל מי זאת דרלין קונלי?

וכעת לסיכום השבועי שלי: הסצנה הכי מרגשת:כשדיקן הצליח ללכת.(ואני לא מאמינה שאני בוחרת בזה ולא בפרדה של ריג' וברוק! אבל אני חייבת להודות שכל המשולש הזה של ריג', ברוק וניק כבר ממש נמאס עליי. זה לא אומר כמובן שאני לא רוצה את ריג' וברוק יחד בדיוק כמו שרציתי אותם קודם, אבל פשוט כבר נמאס לי לראות אותם ניפרדים!) הדמות שהיתה הכי משכנעת השבוע וגם הכי מפתיעה: סטפני שללא ספק הפתיעה אותי בצורה יוצאת מן הכלל בכל התמיכה שלה בברוק. מה עשו לסטפני? מי שהכי הפסידו הם ריג' וברוק שניפרדו פעם נוספת.
הכי הרוויח השבוע אוזי שקיבל את הטבעת של מסימו.ואחריו ניק, שהכי הרוויח, אם כי בעקיפין מהפרדה של ברוק וריג'. מבחינת השחקנים, אז את אמבר בכלל לא הראו-אז היא הכי הפסידה.ובקשר לדרלה, לדעתי היא אכן הרוויחה הכי הרבה, כי לא לעתים קרובות היא מקבלת סצנות.

Guy K

New member
מי זאת דרלין קונלי?!

סאלי ספקטרה כמובן
אני דווקא לא ממש התרגשתי מזה שדיקן הצליח ללכת. זה היה מוקדם מדי. אם הם היו מחכים עם זה עוד שבועיים שלושה זה היה הרבה יותר מרגש בעיני.

למעלה