איך תרצי את הבננה שלך?

../images/Emo94.gifאיך תרצי את הבננה שלך?../images/Emo94.gif

היי בחורות יפהפיות חרמניות ואנינות טעם שלי, רציתי להעלות בפניכם שאלה שמעסיקה את ראשי זה זמן מה: מה אתן חושבות לגבי גבר שמגלח בין הרגליים הכל, את המלפפון ואת העגבניות... או מסדר כלומר מקצץ חלק, מקצר, מצייר לבבות וכו וכו... אני מנסה להחליט בעניין בעקבות גל של אנשים שעושים את זה, אז אנא, עזרו לי לגבש דעה בנושא?

מצטרף להתלבטות הקשה

ועוד שאלה לגברים שעשו זאת: האם לאחר הגילוח, הצמיחה לא הופכת להיות פראית מדי??? הפחד שלי, שגחמה רגעית תהיה בלתי הפיכה ואאלץ להסתובב עם יער בין הרגליים עד יומי האחרון...

דנטל

New member
מעדיפה בלי גילוח

ואם יש לו ממש יער, אז שיקצר ויסדר קצת.

../images/Emo5.gifגם אני

זה לא כיף למצוץ זין אחרי גילוח זה נורא עוקץ כמו זקן אבל יותר גרוע

T r i l i a n

New member
לדעתי -

מגולח זה סבבה, אבל דורש המון תחזוקה - תוך יום מצמיח זיפים וגם עלול לגרד. תספורת קצרה לטעמי הרבה יותר פרקטית - גם לא גורם אי נוחות וגם לא משאיר לי שערות בפה

aaronc76

New member
טוב לדעת...

אפסיק לגלח מייד... בעצם כבר חודש לא גילחתי , כך שאני במצב אופטימלי עכשיו... הענין הוא שגלוח הרבה יותר קל - פשוט להעביר סכין ! ותספורת - דווקא היא זו שדורשת השקעה וזמן... תחשבו על זה !!!!!!!!!!

aaronc76

New member
במחשבה שניה...

למה לי ?! ממילא לא יוצא לי כלום... (צריך לחשוב על זה...)

חופ שיה

New member
אז תשקיע

גם אנחנו משקיעות , טוב אולי לא כולן אבל אצל בנות זה קטע יותר חזק.
לא אוהבת גברים שלא משקיעים במראה שלהם ,זה מוריד מערכם בעיני ובטח שלא עושה לי את זה. יום טוב לכולם

aaronc76

New member
בדיוק כמו להעביר תער על הפנים...

אן על הרגליים או חזה או כל מקום אחר בגוף...

marysia

New member
תשקיע קצת../images/Emo28.gif

תשקיע קצת תספורת לא תזיק בכלל, לגלח לא צריך. לא נעים... ואם לא אמרו לך - "מרוב עצים לא רואים את היער"- אז אם אתה רוצה שיראו את היער תעסה משהו בנידוד...

רואים רואים...

תאמיני לי שאת העץ שלי רואים בכל יער... :) כן, נראה לי שהגעתי להחלטה שאת ושאר הדעות פה כיוונו אותי אליה. נספר אותו קצת, ניתן לו מראה שיקי :) אבל עדיין גילוח לגמרי לא נראה לי... כאילו זה מוזר כזה זין וביצים חלקים לגמריי..... למישהו יש עצות תספורת? ואם כבר מדברים על זה, בנות, אלו מכן שלא מסדרות מגלחות מקצרות וגוזזות- תתחילו מהר!!! ואל תתפלאו אם אתם לא מקבלות מציצות כמו שהחברות שלכם מקבלות.....

אני לא נהנית ממציצות

אז זה לא ממש חשוב לי אני לא מגלחת מתוך עיקרון השיער מיועד למטרה מסוימת אז מי אני שאתערב בטבע?

tooom

New member
ממש מסכים איתך

אני לא אוהב שהבנות שאני נפגש איתן מגלחות. לדעתי זה פשוט לא מושך... הרבה יותר מושך אותי כוס לא מגולח (הרבה יותר מסתורי) מאשר כוס שרואים את הכל.... איפה המסתורין???

leper

New member
את היא "אם כל הבריאה"

ואם לא מתאים לך פרוע, אפשר צמות, בלונדיני ו (השם ישמור) אפרו.

למעלה