...
...

ל י ס ו ש

New member
הוא לא מבין

הוא עומד, מסתכל עלייך אינו רואה את הכאב בעינייך אינו מודע לרגשות השוכנים בלבך לא קולט שהוא הגורם לכאבך לא רוצה להבין, שאותו את אוהבת מחכה,מצפה לו ושוב מתאכזבת הוא אותך לא אוהב וגורם לך כאב אך את, אינך יכולה להפסיק כמו מכורה, ממשיכה למרות שלך זה מזיק והוא, מקסים, מושך ומתוק כל כך קרוב אך באותו זמן גם כל כך רחוק ואת יודעת שאין הרבה שתוכלי לעשות אך האם תוכלי להפסיק לנסות?

sh53

New member
שיר מאוד יפה ../images/Emo141.gif

האם זה על כאב ומשבר שאת עוברת כרגע?

...../images/Emo93.gif...

פאק...=\.. זה כלכך חרא כל ההרגשה הזאת של לחכות להפסקה כדי לראות מישו שאת בקושי מכירה כי את שרופה עליו מהרגע הראשון שראית אותו... והמילה היחידה שהוא אמר לך זה: "את ליסה?!" ועוד שזה היה לפני חודשיים ו... =\... בלאט... יאו אני כלכך כועסת על עצמי... אני לא מצליחה לא לחשוב עליו... אפילו לרגע... כשאני שמחה... כשאני בדיכי...->> אהממ... רוב המקרים עליו... וכשאני רואה אותו אני נעמדת במקום ומנגבת תזיעה על הידיים מרוב הלחצים... וכל זה כלכך חרא... מנסה למצוא דרך שישים לב אלייך.. אפילו רק מבט... אפילו זה לא... אבל היום הוא הסתקל עליי לשניה וחיך... ובלאט.. לא יכולתי לעשות כלום... ולמה הוא הסתקל עליי?! הוא בטח חשב שאני מישהי אחרת... למה לו להסתקל עליי?! זה לא שווה את זה... להשקיע הכל... אבל הכל... כמעט תחיים ולא לזכות אפילו להיי... אצל בנים אני בטוחה שזה לא קורה.. רק לריגשים מאלה... אבל אין הרבה בנים ריגשים... ולפעמים זה חבל... כי אני שונאת את כל העיניין עם האגו.. וכלזה כלכך בולשיט.. אממ... תארו לעצמכם בנים... שככה מישהי מתנהגת עלייכם... עצה... לא להסתקל יותר מדי על האגו.. ולפנות קצת אפילו קצת מחשבות ורגשות... זה לא תמיד מפריע... ואם אתם כלכך חייבים להיות "גברים" אז תמשיכו להסתקל על האגו... במלא זה הדבר הכי חרא... וזהו... אין לי מה להוסיף חוץ מזה שבחיים שלי אבל בחיים שלי אני לא מתכוונת להיות עוד אל מישהו כמו שאני עכשיו אליו... אני יודעת... יבוא עוד אחד... אבל לא בקרוב... עכשיו אני רוצה להתרחק מבנים.. דבר קשה... אבל אני בטוחה שאני לא יצתער על זה... וכן... עוד יומן של ילדה פגועה.. בלב... זהו... יופי... על מי אני עובדת?!

BaBy BoY14

New member
אהבה שורפת לפעמים..

יכול להיות שהוא התבייש לדבר איתך ומה שיצא לו זה "את ליסה?" מהבושה זה קורה להמון חברים שלי.. יכול להיות שבאמת הוא...לא יודע לא מעוניין לא כל בן שאנחנו מתאהבים בו חייב להיות מעוניין בנו.. החיים לא תמיד הוגנים..אבל ככה זה אני מבטיח לך שיום אחד תמצאי מישהו שאת אוהבת והוא אוהב אותך...

sh53

New member
אולי הוא ביישן?

קחי איתך חברה או את אחותך ולכי לנסות לדבר איתו, אולי אם מישהי תהיה לידך יהיה לך יותר קל?

sh53

New member
נכנסתי לבלוג שלך ../images/Emo13.gif

הכי אהבתי זה את תיבת הדואר שיוצאים ממנה לבבות במקום מכתבים
גם אני רוצה תיבה כזאת. בקשר למה שכתבת פה, אם את תתביישי והוא יתבייש ואף אחד מכם לא יעשה משהו בנדון, אז לא תכירו אחד את השני. אני שוב כותבת - אם את מתביישת קחי איתך מישהי כדי שתרגישי יותר נוח לידו, או נסי להשיג דרך חברים אחרים את מספר האי סי קיו שלו, אבל לחכות, לחכות ולחכות - עד מתי תחכי? עד מתי תהיי עצובה?

למעלה