נשי

../images/Emo93.gif../images/Emo93.gif../images/Emo93.gif נשי

עושה ספינינג 2-3 פעמים בשבוע למרות כל הקשיים. מורידה את כמויות האוכל. מוחקת לגמרי מתוקים. ואז נשקלת ו...עליתי 2 ק"ג. ומרגישה את זה גם במכנסים, כלומר זה לא בגלל ששרירים שוקלים יותר משומן
אני ממש מיואשת
אז מחר מתקשרת לרופא המשפחה ומבקשת בדיקות של בלוטת התריס וכל השאר אבל גם אתן אולי תוכלו לעזור לי. אני צריכה תפריט יומי לדוגמא של משטר דיאטה הגיוני ולא פוגעני. למישהי יש?

g u r a

New member
כמה מעצבן../images/Emo46.gif

מכירה את זה. בהחלט יכול להיות שיש אי תפקוד של בלוטת התריס,או תפקוד יתר! שווה לבדוק. לגבי תפריט דיאטה.. יש לי את הספרונים של שומרי משקל אבל איך אעביר לך? לפני כמה זמן כתבה פה מישהיא על "דיאטת האושר"של בי"ח מאיר..אבל אני לא יודעת פרטים עליה.. עצה קטנה- תעברי ללחם קל של ברמן- הוא מצוין. ופתית שבעה דגנים ממש טעימה.הרבה ירקות,מרקים,יוגורטים, גלידות דיאט,וכל מה שאפשר- דיאט.. אני מכירה את תחושת היאוש הזו..אני בסרט הזה כל חיי! תהיי חזקה..ובהצלחה

ואם כבר מדברים על בלוטת התריס

כשהיא בהיפר אז זה כיף (למרות שזה לא בריא). המון מרץ, יורדים במשקל למרות שטורפים. היה לי פעם ככה וזה כיף. אבל זה עבר לי (וטוב שכך).

בטח עלית בגלל ליל הסדר

עוגות מנות עיקריות מצות וכאלה. אל תתבאסי יהיה לך את שבוע הבא להכנס לבאלנס.

drori3

New member
מחלה של אימהות עובדות

סיפרה לי לא מזמן מישהי שבלוטת התריס שלה נדפקה, שהרופא שלה אמר לה שזו מחלה של אימהות עובדות: אנחנו כל כך לא מאוזנות, כל כך מנסות לעשות יותר ממה שאפשר, ואנחנו בכל כך הרבה מתח, שמנגנון האיזון בגוף שלנו (ע"ע בלוטת התריס) פשוט נדפק.

g u r a

New member
אגב..קאסי

יש לך במקרה מתכון של כדורי שוקולד( ממצות כמובן!!)

דיאטות

הכי גרוע זה לנסות לצום, כלומר לאכול ממש לאט כי אז כשמנסים לאכול קצת יותר צ'יק צ'ק משמנים אני שומרת כבר חודשיים וירדתי כמעט חמישה קילו אני לא אוכלת ארוחת בוקר אני אוכלת 2 פירות ב-10 בצהריים 2 קציצות טבעול (יש להם עכשיו סידרה של 5%) או מנת בשר (חזה עוף, הודו או פרגית, בשר ללא שומן) עם סלט לא משנה איזה, כדאי לגוון כל יום משהו אחר כדי לא להתייאש אחה"צ אפשר אם רעבים עוד פרי בערב יש 4 פרוסות לחם קל עם מה שרוצים וסלט אצלי זה עובד ומרגישה עם זה מצויין כדאי לנסות אשמח לסייע עוד בגיוון התפריט די מומחית בעניין באדי

eרון

New member
איך את יכולה

אני מזמן הייתי מתחרפנת, לאכול את אותו אוכל כל הזמן, לאכול מסודר, לאכול בשר באמצע השבוע? כנראה שאני חסרת תקנה וחוץ מספורט אין מה שיושיעה אותי. בהצלחה, וכל הכבוד לך

מיריVA

New member
מה שאני עושה (אולי יעזור במשהו)

זה מורידה ממתקים לגמרי ומרשה לעצמי יום אחד בשבוע מה שאני רוצה כך שזה לא משהו שאין לי לגמרי. אבל אז אני גם לא טועמת בשאר הימים - למשל לא אכלתי קינוח אתמול בסדר ולא היום (הייתי במסיבת בייבי שאואר של חברה) כי כבא היה לי היום החופשי שלי. (אגב אני לא סובלת - לא מתגרה וההחלטה שלי גורמת לי לאדישות כל שאר השבוע). חוץ מזה אני מורידה פחמימות כמו אורז לחם ופסטה - אוכלת בצהריים ירקות עם המנה העיקרית במקום אורז וכ"ו. אבל לא מורידה פחמימות של פירות וירקות - כלומר אוכלת כמה שבא לי. חוץ מזה עוברת לשתית מים במקום מיץ (לא עד הסוף שותה גם קצת מיץ). עכשיו שאני בהריון אני לא לגמרי מורידה פחמימות אבל לפחות הפחתתי... דבר נוסף - לא סובלת מוצרי דיאט - שום דבר לא דיאט. פשוט מה שעודף מורידה לגמרי - לא מחליפה בדיאט.

גם אני לא אוכלת מתוקים

למזלי אני יכולה בהחלט בלי. וגם לא מיץ. שותה המון מים בשגרה. אבל קשה לי להוריד פחמימות כמו לחם ותפו"א. אני פשוט רעבה נורא בלי.

maybesure

New member
בוקר אור!

ממליצה מאוד על שיטת הנקודות של שומרי משקל. הבת שלי ירדה לפני מספר שנים 10 קילו ומאז שומרת באדיקות ע"י התכנית הנ"ל. מציעה לך לא להתחיל לפני סיום הפסח שהוא חג הביצים/תפ"א/מצות/שמן. וכמובן בדיקות-אם יש לך חשש שזהו מטבוליזם. במקביל מומלץ לבקש בדיקת הורמונים, אפפעם לא מזיק.

מחר אבקש מהרופא את כל התענוג

אבל יש לי תחושה שהכל יהיה בסדר, כמו תמיד. ושומרי משקל-לולא הקטע הכלכלי הייתי הולכת אליהם. למרות שכולם יצחקו עלי כי אני ממש לא נראית מלאה. את תוכלי לשפוט במפגש

maybesure

New member
../images/Emo63.gif

אוף! לכולן יש זמן להגיב ורק אני פה באמצע הלילה! עכשיו סיימתי לבשל לאישלי גולש למחר, בפסח המטבח בעבודה שלו מושבת והוא שב הביתה בערב מורעב. ולענייננו: אני לא שופטת אנשים-בטח לא לפי מראה חיצוני, אבל מתרגשת מאוד לפגוש את כל מי שיגיע! לגבי שומרי משקל: לא חייבים להרשם לאגודה-אפשא בהחלט להיעזר בחוברת הנקודות שלהם. אני השגתי מחברה שצילמה מחברה וכו' וכו'. החוברת מאוד ברורה, ונכון שאין את תמיכת החבר'ה אבל בהחלט עם משמעת עצמית כמו שאת מפגינה-קטן עליך
חוץ מעלות הצילומים אין הוצאות.

והנה הדיאטה שלי

קיבלתי אתה מקומונה לדיאטה מטלי ירדתי 10 קילו אפשרות א´ בוקר: ירקות חתוכים 1/2 גביע גבינה לבנה עד 5% צהריים: 1/4 עוף, או 2 שיפודי פרגית או שניצל סויה מהמוכן, או סטייק בקר בינוני. קערת ירקות מבושלים סלט ירקות גדול מכל הירקות עם כף שמן זית, מיץ לימון, מלח, פלפל אחר הצהריים: 2 תמרים או 2 פתי בר ערב: 2 לחם קל + כף חומוס סלט ירקות מכל הירקות עם כף שמן זית, מיץ לימון, מלח ופלפל חביתה ביצה לילה: גביע מעדן קל עד 3% אפשרות ב´ בוקר: ירקות חתוכים 1/2 גביע גבינה לבנה עד 5% 2פרוסות לחם קל צהריים: 250 גרם פסטרמה, או קופסת טונה בשמן (170 גרם). קערת סלט מכל הירקות עם 2 כפות רוטב אלף האיים דל שומן ירקות מבושלים אחר הצהריים: חצי כוס גלידה קרמיסימ ו5% ערב: סלט סיזיקי: מערבבים יחד גביע יוגורט, 2 כפות קוטג´, 2 מלפפונים ירוקים חתוכים, 2 מלפפונים חמוצים חתוכים, שמיר קצוץ, 2 שיני שום כתושות ומתבלים במלח ופלפל 2 פתית או 2 פרוסות לחם קל לילה: גביע מעדן קל עד 3% אפשרות ג´ בוקר: גביע יוגורט קוביות אגס ותפוח צהריים: מנת דג עם עשבי תיבול ותבלינים. ירקות מבושלים. סלט ירקות עם כף טחינה אחר הצהריים: פרוסת לחם קל עם מעט דבש ערב: תפוח אדמה גדול, מבושל ומעוך, כפית חמאה סלט ירקות עם כף שמן זית, מיץ לימון, מלח ופלפל. לילה: גביע מעדן קל עד 3% החוכמה לא לרדת מהר לאט לאט אבל בטוח

למעלה