כשאני סוגר את התופסן לספוג [ של הספלאש ] הספלאש לא זז [ אחריי מכה ] .. מישהו יודע מה לעשות ?!
D Drums New member 3/4/02 #1 ../images/Emo93.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif כשאני סוגר את התופסן לספוג [ של הספלאש ] הספלאש לא זז [ אחריי מכה ] .. מישהו יודע מה לעשות ?!
../images/Emo93.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif כשאני סוגר את התופסן לספוג [ של הספלאש ] הספלאש לא זז [ אחריי מכה ] .. מישהו יודע מה לעשות ?!
D dw boy New member 4/4/02 #6 ספלאש... תראו אחי המתופפים..... אתם צריכים לא לסגור את זה חזק מידי ואם אתם לא רוצים אז לא לשחרר את זה יותר מידי......תנסו משהו באמצע......
ספלאש... תראו אחי המתופפים..... אתם צריכים לא לסגור את זה חזק מידי ואם אתם לא רוצים אז לא לשחרר את זה יותר מידי......תנסו משהו באמצע......
D danezeq Member 4/4/02 #7 זה בסדר! לא צריך לסגור את הפרפר בספלאש! הוא לא צריך להיות הדוק! תשאיר אותו רפוי (ככה אני עושה)
E elad2002 New member 4/4/02 #8 אצלי הוא בכוונה הדוק למרות שאני יודע שזה דופק אותו (אבל הוא לא ממש ממש ממש הדוק) אני פשוט אוהב שהצליל ממש ממש קצר
אצלי הוא בכוונה הדוק למרות שאני יודע שזה דופק אותו (אבל הוא לא ממש ממש ממש הדוק) אני פשוט אוהב שהצליל ממש ממש קצר
B Blakey New member 4/4/02 #9 בקראש שלי הפרפר נפתח לבד מהמכות. הוא פשוט מסתובב למעלה אז אני חייב לחזק אותו.