../images/Emo93.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo93.gif

מנהל אתר Brain Damage העלה עדכון לדיווח הקודם. לדבריו, "מקורות יודעי דבר" מוסרים כעת שווטרס כלל לא היה בלוויה. שני השירים שהוזכרו אכן בוצעו - אבל Fat Old Sun בוצע ע"י גילמור בלבד, ול-Great Gig הצטרפו אליו רייט ומייסון. (מנהל האתר גם שינה את נוסח ההודעה מיום שישי). כפי שכתבתי אתמול, המקור לידיעה המקורית ב-Echoes הוא אחד האנשים האמינים ביותר שישנם, והוא לא ישקר ביודעין. גם עכשיו, המצב לחלוטין לא בהיר, ונעשים מאמצים לאתר את הנפשות הפועלות, ע"מ לקבל אישור או הכחשה. אני אודיע לכם ברגע שיהיו לי חדשות. בינתיים, אני מורידה מהעמוד הראשי של הקהילה את הידיעה, עד שהעניין יתבהר סופית. כמו כאן, גם אתרים ופורומים בחו"ל העוסקים בפלויד מוצפים בכל סוף השבוע בגולשים נרגשים, ובשעות האחרונות - גם כועסים, לאחר שהתחילו להסתובב שמועות לפיהן ווטרס לא ניגן עם הפלויד. גם אני, כמו כולם, רוצה שזה יהיה סיפור אמיתי, ושיהיה happy end לסכסוך המטופש ביניהם. אבל, כפי שאומרים בהולנדית: You can't always get what you want.

WhiskyBar 1

New member
גרר ../images/Emo46.gif

ככה מטעים אותנו!!!
ואני עוד תכננתי להגיע להופעת האיחוד שלהם

edlessme

New member
וואו..

זה רק אני או שהתפוז האמצעי בהיר יותר? טוב נו.. כמו שצריך.. דוחקים את הכהים לשוליים!

meandmeandme

New member
המממ... טוף..

אין לי ממש מה לומר... חבל, ומצד שני לא כל כך חבל... עזבו

OzzzzzY

New member
גם אני חושב ככה...

מצד אחד זה משמח לשומע שהם שוב ביחד (מה שבסוף היה לא כ"כ מדיוק)... מצד שני , אם הם יתאחדו ויוציאו אלבומים , נקבל משהו בסגנון של שני אלבומי האולפן האחרונים , דבר שאף אחד לא ירצה שיקרה... לדעתי יהיה נחמד אם הם יתאחדו לסיבוב הופעות , אבל מיותר יהיה אם הם יוציאו אלבומים חדשים...

אני לא חושב ככה

קודם כל, אם ווטרס יהיה איתם הם בטח לא יוציאו דברים שנשמעים דומים למומנטרי לאפס או לדיויז'ן בל. חוצמזה, יש כמה שירים בשני האלבומים האלה שאני די אוהב. coming back to life, למשל.

HelterSkelter1

New member
ווטרס מכחיש

http://www.rogerwatersonline.com/ פה הוא מבהיר שהוא *לא* השתתף בהופעה.

שים לב

שזה אינו אתר רשמי של ווטרס. האתר הרשמי שלו מופיע בלינק למטה (אין בו כלום, אגב). האתר RogerWatersOnline מופעל על ידי שני מעריצים פאנאטים שלו (עם דגש על המילה "פאנאטים"). יש להזהר עם ההודעות שהם מוציאים. אין להם שום קשר ישיר או עקיף עם ווטרס.

כן.

כנראה שהיו תכניות לפתח אותו, אך הן לא יצאו אל הפועל. בינתיים, ראה את האתר שבלינק למטה. זהו אתר "חצי-רשמי": הוא מופעל ע"י אדם פרטי, כאתר-בת של אתר הפלויד A Fleeting Glimpse, אך עם דגש על קריירת הסולו של ווטרס. למנהל האתר קשר ישיר עם מנהלו האישי של ווטרס, מארק פנוויק, והוא מקבל ממנו מידע שוטף.

yuvalpik

New member
כמה שאלות

איזה איחוד? איזו הופעה? מי נפטר? ......שווטרס לא נכח בהלוויה?....

למעלה