m L m

New member
../images/Emo93.gif ../images/Emo4.gif

התקשרה אלי עכשיו המזכירה של המרפאה בשערי תקווה ואמרה שהגיעו תוצאות הבדיקות האחרונות שלי ושהרופא רוצה שאני אגיע אליו בדחיפות. שאלתי אותה אם היא יודעת מהן התוצאות והיא אמרה שכן...והמוגלובין שלי הוא 7.7
בבדיקות האחרונות הם היו 8.5 ולקחתי ברזל וכו'... אבל זה לא עוזר. עכשיו הרופא רוצה שאני אעשה אינפוזית ברזל ואני פשוט לא רוצה לעשות את זה. זה כואב, זה מלחיץ וזה הרבה בלגן.

m L m

New member
כבר נסיתי כ"כ הרבה...

וכלום לא עוזר.
ועד היום התעקשתי לנסות רק טבעי אבל זה באמת לא משפיע עלי... אני יודעת למה אני כ"כ אנמית וזה בטיפול אבל הרופא אמר שייקח לפחות 9 חודשים עד שיהיו תוצאות... אז לחכות 9 חודשים לא נראה לי שאני אעשה. (טוב, עכשיו קלטתי ש9 חודשים נשמע כאילו הריון...אבל ממש לא
)

צימעס

New member
לנ"ל יש טיפות שמשפרות את ספיגת הברז

ל, מכל תכשיר (טבעי או לא) שתקחי.

Mנטה

New member
כאנמית אל אנמית ../images/Emo8.gif

תראי, אנמיה זאת נטיה. אינמלשות אלא לאכול נכון יותר ולהקפיד על כל הצירופים וכו'. אבל כדאי לעשות קודם כל בדיקות מקיפות למה את אנמית. אפשר לעשות אותן דרך הרפואה הרגילה (ואל תדלגי על אנדוקרינולוג !) ואפשר לעשות אותן דרך הרפואה האלטרנטיבית, לא יודעת מה ניסית, אבל אם תפרטי נוכל להמליץ לך על אחרים
.

m L m

New member
ספיגת ברזל זו לא הבעיה

קשה לי להסביר את הבעיה מבלי להגעיל...אבל זה קשור למחזור. בכל מקרה, הייתי היום אצל הרופא והוא נתן לי הפניה לבלינסון. הוא כבר ממש כועס עלי כי לפני שנה הוא רצה להפנות אותי לשם ואמרתי לו שייתן לי צ'אנס לנסות בדרך טבעית אבל אפילו ההומאפטית שלי אמרה לי שזה בסדר לעשות עירוי ברזל ואני חושבת שזה מה ששכנע אותי... אני מאוד מאמינה ותומכת בדרך הטבעית אבל קצת הרמתי ידיים והחלטתי שהשנה אני אנסה ללכת לרופאים רגילים ואתן גם לזה צ'אנס.

צימעס

New member
להגעיל? אותנו? שכחת איפה את?

אבל את לא חיבת אם את לא רוצה
מה עם גופה-תבונתה?

Mנטה

New member
רגע, את אנמית כי את יותר מדי

מדממת במחזור ? כי אם כן יש לזה פתרונות טבעיים ממש יותר טובים מאלו הקונבנציונאליים ! אבל לא הומאופתיה באמת... (מה מגעיל בזה ?)

m L m

New member
OK...על האחריותכם...

יש לי תסמונת השחלות הפוליציסטיות. אני לא כ"כ יודעת להסביר מה זה אבל בעיקרון יש לי מחזורים של חודש בערך כל חודשיים. וזה גומר לי את הדם בגוף... נסיתי במשך שנה וחצי הומאופתית..היא עזרה לי אבל בדברים אחרים... פעם אחרונה שעשיתי ת'בדיקות דם הרופא רצה לתת לי את ההפניה ועשיתי איתו עסק שאני אנסה להעלות את הברזל ואם לא אז אני אעשה את העירוי. לא רק שלא הצלחתי להעלות את הברזל, הוא צנח ל7.7
עכשיו כבר הפסקתי עם ההמאופתיה והתחלתי ללכת לרופא נשים מומחה...ורק בגלל שדי! נמאס לי להסתובב בלי כוחות.

Mנטה

New member
תסמונת פוליציסטית

מאוד מאוד תלויה בתזונה. יש כאלו שמקשרים אותה לגמרי לענייני אינסולין וסוכר (עוד לא קראת גופה-תבונתה ????). בכל אופן, מאוד מאוד יעיל טיפולים תזונתיים וטיפולי דיקור.

צימעס

New member
לא הצלחת להגעיל ../images/Emo3.gif

יאללה. לכי לאינטרנט, עשי חיפוש על שחלות פוליציסטיות, ותתחילי לאסוף גם מידע שהרופא שלך לא נתן לך. אני לא מכירה לעומק את הנושא של שחלות פ"צ, אבל מוכנה לחתום על זה שגם אם רופא הנשים שלך לא הצליח לעזור לך, יש דרכים כן לעזור לך.

m L m

New member
כבר עשיתי באינטרנט

את המחקר. בעצם גליתי שיש לי את זה מהאינטרנט.. מגיל 12 אני הולכת לרופאים ואף אחד לא עלה על זה עד שעשיתי מחקר באינטרנט ועליתי על זה. רופא נשים - לרופא המומחה אני הלכתי פעם אחת לפני שבועיים! עד עכשיו נסיתי הומאפתית והיא זו לא עזרה (ולא ישמע שאני לא מעריכה אותה.) רק לפני חודש החלטתי ללכת לרופא נשים. לא נראה לי שאתם מבינים כמה אני קרוב לייאוש
נסיתי ה-כל! ובאמת שנסיתי הכל. נראה לי שמנטה אמרה שצריך תזונה מיוחדת - את חושבת שלא נסיתי את זה?! מוצרי חלב הפסקתי מזמן לאכול ובכלל אני בקושי אוכלת כי אני סובלת מכאבי בטן ללא סוף... אני מסתובבת כל יום, אבל כל יום עם סחרחורות ומיגרנות, אני יכולה לישון כל היום או להיות במיטה ולא לזוז - ואז כמובן אנשים חושבים שאני עצלנית כי אין לי כוחות אפילו להוריד את הזבל. וזה גם לא תורם למצבי רוח שלי. בקיצור. אני כבר לא יכולה להתמודד עם זה יותר ואם הפיתרון המהיר יחסית זה כדורים לסידור המחזור וההורמונים אז אני אקח אותם. אם הפיתרון הוא להזריק לי כמות גדולה של ברזל וככה במחזור הבא אני לא ארגיש כאילו אני לא יכולה לעשות עוד צעד..או שאני אוכל לחזור ללכת לחדר כושר...אני אעשה את זה.

Mנטה

New member
גם את מערבבת.

תסמונת השחלה הפוליציסטית אמנם אחראית לאי אלו הפרעות הורמונליות (גם אינסולין זה הורמון) אבל איננה אחראית לכל הדברים שאת מתארת. מצד שני, כשדברים מחמירים, לפעמים הכל מתערבב. להוריד מוצרי חלב זה אמנם לשנות תזונה, אבל לא לכך התכוונתי. צריך ללמוד את הנושא, לראות מה מתאים לך ולעשות את השינויים באחריות הראויה. לשם כך את צריכה ללכת לאיש מקצוע. כמו שכתבתי לך במסר, מה שאת באמת צריכה לעשות זה לקרוא את גופה-תבונתה ואם את רוצה טיפול יעיל שעוזר באמת, ללכת למדקרת טובה. אם את רוצה המלצה אני יכולה לתת לך, ואם את רוצה בזול, לכי דרך קופת החולים שלך. שינויי תזונה: או אצל מומחים ספציפיים או אצל נטורופת. ואגב, נצפו מקרים שגם מדיטציות ודמיון מודרך עזרו. אבל את נראה לי צריכה שינוי מהיר ואת זה הדיקור יכול לתת לך, מה גם שבאופן כללי לכל ענייני ההורמונים הוא הכי יעיל.

צימעס

New member
../images/Emo45.gif מה שהיא אמרה.

וגם - אולי (אבל זה אחרי שתקראי את גופה-תבונתה) מה שיעזור הוא דווקא חפירה לעומק הנפש. (בלחש בלחש אומר - טיפול - לא דווקא פסיכולוגי - יעוץ מסוג כלשהו). שמעי, אנחנו מנג'סות נורא, אבל את ככה זורקת מדי פעם רמזים על מצב פיזי גרוע, ואנחנו מתות לעזור
(אטיוד - שקט! אלה עניני נשים. ברור שמחזור כן מושפע מענינים נפשיים.)

m L m

New member
אתמול ישבתי וקראתי את גופה-תבונתה

ואני חייבת לציין שיש שם דברים מוזרים ביותר שבחיים לא חשבתי שיכולים להיות... אבל בקשר אלי, יש שם דוגמא על מישהי שהתברר שאבא שלה אנס אותה שהיא שהייתה קטנה ובגלל זה התחיל לה התסמונת הזו - תסלחו לי, אבל אני פשוט לא מאמינה בזה! OK, אני יודעת שיש מחלות פסיכולוגיות - אבל קשה לי להאמין שכשהיא פתאום החליטה שהיא אישה וחוגגת את הנשיות שלה היא החלימה! הרי התסמונת הזו היא זאת שגורמת להרגשה לא נשית... אהה, ואני הולכת לפסיכולוג כבר 3 שנים (או אפילו יותר) הוא באמת אמר שצריך לדבר על זה.. ואתן לא מנג'סות! אם לא הייתי רוצה לשמוע את הדיעה שלכן לא הייתי מעלה את הנושא!

shellyland

New member
א. תאמיני.

ב. תזכירי ךי בהזדמנות לתת לך לקרוא את "טראומה והחלמה" - התנ"ך של כל מי שעוסק/ת בתסמונת דחק פוסט-טראומטית (PTSD) שנגרמת, בין השאר, מאונס וגילוי-עריות.

shellyland

New member
רגע, רגע....

תאום אני מבינה שהבעיהה שלך היא לא עם התסמונות, אלה עם ההחלמה הפתאמית. לא קראתי את גופה של... אבל אני יכולה להגיד לך מנסיון של עבודה עם הרבה מאוד שורדות שמדובר בתהליך מורכב ולא בהחלטה פתאומית, כך שהאינסטינקט שלך נכון.

m L m

New member
טוב, למזלי אני לא עברתי שום דבר כזה

אני כן מאמינה שיש מחלות שמתחילות מנושאים פסיכולוגיים אבל אצלי זה ממש לא ככה. אני יכולה להגיד שב100% הבעיות שלי כיום נובעות מהנושא הזה אבל זה לא התחיל מזה... אל תשאלו אותי איך אני יודעת - אני פשוט יודעת!

Mנטה

New member
לא כתוב בשומקום בספר הזה

שתסמונת פוליציסטית נובעת אך ורק מהתעללות מינית. תקני אותי אם אני טועה.

למעלה