Unaffected

New member
נמ....

חולצה של the rasmus ג'ינס כזה לק שחור ביד שמאל נמ..שיער פזור.. זהו..

Just a Kid 3

New member
נמ

גופיה כחולה, מכנס שחור עם כמה פסים באדום ולבן, שעון תכלת, משקפיים, אממ.. שיער פזור ומעצבן (חפפתי אותו לפני שלוש שעות. לוקח לו בסביבות 6-7 שעות להתייבש) וסוג של נעלי בית בצהוב ירקרק.

EleVaTioN

New member
מממ../images/Emo129.gif

בוקסר של מיקי מאוס גופיה שחורה שיער ג'יפה

בעע אני

אממ 3 הצמידים הקבועים שלי 3 צמדי הניטים טבעת שלד,טבעת שחורה מפלסטיק לק שחור סתם ג'ינס חולצה כחולה שמצוייר עליה קרמבו גוסס(חבול) סתם עגיל באוזן והשער הבעע שלי אסוף לגולגול משהו לא מוגדר

thebaby

New member
כלום.../images/Emo101.gif

בערך חצי מגבת. הרגע יצאתי מהמקלחת. עבדתי אתמול שמונה וחצי שעות. אחר כך ישנתי שעה וחצי ואז עבדתי עוד שמונה שעות. עכשיו אני יושב. טוב לי. כסף כסף כסף.... לה לה לה
. כנראה נראה היום מלחמת הכוכבים ובכלל כל מיני דברים קורים. סך הכל דיי נחמד.

GC Lego

New member
באוו באוו באוו פוףףף

חולצה ירוקה מכנס שחור חולצה ירוקה גומיה צהובה על היד וצמיד שמאי הכינה לי למחפש השניה שלנו. וקוקו שבן הרס לי :)

EleVaTioN

New member
שוב../images/Emo3.gif../images/Emo129.gif

גופיה לבנה מכנס ירוק ושיער אסוף

KaUrO DoNo

New member
ואי הרבה זמן לא היה

חולצה עם הדפס של סילבסטר (השולט) וטויטי (הזונה) מכנס פיג'מה צמידים כרגיל כל העגילית במקומם וזהו.

Knotted String

New member
מיהיהיהי.../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

*בגרות באנגלית עוד ארבע שעות* ג'ינס שחור מתרחב מאד. חצאית סקוטית. חולצה שחורה של סופרמן. גרביים אפורות. אולסטאר שחורות מקושקשות. לק בורדו מקולף. שעון. [><] צמיד של השבט שלי. חוט עור שחור כזה שקשוק לי על היד. תליון של גיטרה שחברה הביאה לי. תליון של מרכבה. [המגן דוד, לא הכלי רכב] אבן כזאת על שרשרת. עיפרון שחור. שיער איכס. >< אה, והטבעת שידיד שלי מצא ליד הקפיטריה בחטיבה שנה שעברה כשביקרנו שם והביא לי. [וואו. אני לובשת הרבה דברים לבצפר. ><]

thebaby

New member
ראיתי בראשון איזה שתיים ממש../images/Emo101.gif

יפות ובטח גם מאוד בזול כי זה היה בחנות יד שניה... חבל שזה היה לבנות וקטן כל כך

BrainDaMaGeD

New member
איפה בראשון?

ממש לא אכפת לי שזה יד שניה, העיקר חצאית סקוטיתת
אבל מה קטן? זה לא טוב..אני לא קטנה =/ ואני לא בת.. בעצם כן.. אבל אני לא קטנה.

thebaby

New member
אני יותר גדול ../images/Emo6.gif../images/Emo101.gif

ליד התחנה המרכזית הישנה... יש שם איזה חנות יד שניה כזאת עם מלא מלא דברים מגניבים.

BrainDaMaGeD

New member
עד כמה ליד לתחנה המרכזית? אהעאה

אני לא אמצא את זה לעולם...נכון?

thebaby

New member
לא חושב שלבד... תבקשי ../images/Emo101.gif

ממישהו שמכיר את האיזור

אין לי מה לעשות..

ממ ג'ינס ארוך גזור טיפע 2 חגורות שרשרת כזו מחוברת למכנס חולצה של קורט קוביין אולסטאר שחורות עגיל [שפיצי כזה] על אוזן ימין 2 עגילים רגילים על אוזן שמאל שרשרת אנרכיה סופג זיעה של אנרכיה כמה צמידי גומי שחורים על היד ממ ושיער מגעיל כרגיל.

BrainDaMaGeD

New member
אני ../images/Emo9.gif

חולצת טי [חדשה] שחורה כזאת עם הדפס של כנפיים כאלה וקשירה ג'ינס לק שחור על 2 ציפורניים =/ 5 צמידים שחורים, צמיד מעור כזה ורוד, וצמיד מעור עם קשירות איקסים עליו [אעאעה אני רוצחת בע"ח
] שרשרת של דרקון גרביי סמיילי עגילי גולגולת, צב, פינגווין, בועה שקופה כזאת וכוכב [עכשיו זה גן חיות
] לק שחור ברגליים שיער אסוף עפרון שחור עדשות [נחשב?] -זהו-

למעלה