I'M BACK IN BUSINESS !!!

א ר י ק ל

New member
../images/Emo93.gif I'M BACK IN BUSINESS !!!

שלום חזרתי לכל מי שהתגעגע,ולכל מי שלא. הפרקליט של ברוק . זה-ARIELBBB או -ת נ י ן- .עכשיו אני ב"ניק" קבוע (שלא כמו ברוק..
) מזה 3 חודשים לא כתבתי כאן בפורום, וגם לא עיינתי כלל וכלל. האמת-אין לי תשובה למה. אך אין זה אומר שלא צפיתי באופרתנו הניצחית. החודשים הללו היו כל כך יבשים ומייגעים על המסך, ואצבעותיי לא רטטו אפילו פעם אחת בשביל לכתוב לכם את דעתי/אשר על ליבי. אפילו לא פעם אחת שרציתי להעיף את "פלורסיינטה"-אחותי הקטנה מהמחשב. ברידג' את פוליש בע"מ היו ועדיין משעממות בעיני, לא מצאתי עניין לכתוב.. בכל אופן אני מעדיף את פלישיה של פעם,את ניצוץ השובבות של השחקנית לשעבר,נטולת הרחמים העצמיים. קריצה
ממני לכל החברים הישנים- שירונת/לינה/סיגי/סאשה/ג'סמין/אנג'י מייקל/אינדי ולאורחות החדשות ישנות (מבחינתי)- טלי, ואסתר החביבה. *שמתי לב שהצטרפו חדשים,ואני בטוח שעוד אזכה להכירם בהמשך/לחלוק על דעתם בהמשך-ליתר דיוק. **שמחתי במיוחד שהצטרפו 2 זכרים לחבורה, חלוו ואושרי. ***לצפניה- אהבתי את הסקר החדש. רק שהיו חסרים לי בו כמה דמויות בעלות נוכחות- דרלה "עושה" את מייגן. מארק (הכי חתיך שהיה בסידרה לדעתי) "עושה" את באקי (קלארק). אך אתפשר על ברוק את טיילור בע"מ. אגב-יש לי חדר פנוי. ****אם כבר "הר ברוקבק" ,אז בבקשה לא להזכיר לשווא את סרט השנה מבחינתי. סרט ללא רבב. הקונוטאציה קצת מציקה. *****ובכן....ממש אין לי כוח לדפדף אחורה בדפים ו"להשלים את שיעורי הבית" ,גם איני מאמין שהיו סקנדלים/שערוריות כאן בפורומנו הקט. בטח המריבות הקבועות- מי הידרדרה למכירת גופה יותר, ברוק/טיילור. מי מניאק יותר- אריק/הבן של פלישיה.. --לסיכום- חזרתי, ומעתה אכתוב הרבה פחות מאשר בעבר, לא אנצל כל רגע לכתיבה כאן. --אך אני שמח לחזור ונטול רחמיים עצמיים (שלא כמו פלישיה וטייילור). נשתמע/נתכתב. אריאל

א ר י ק ל

New member
../images/Emo49.gif ל APK . התאהבתי בך

וכרגע אני מציע לך את ידי, בתור אישתי השנייה (אחרי ברוק,כמובן). קראתי את הודעתך בעונג/דה זה וו/הזדהות/אהדה גמורה- את כל כך צודקת. את נשמעת כמוני כמו בימיי הטובים. את כל מילותייך כבר אמרתי אין ספור פעמים... מי שראה את הסידרה מההתחלה,והוא שפוי כמובן, צריך לחשוב כך: הרשי לי לצטט את דברייך--- "ברוק היא הדמות היחידה שמעולם לא שקרה ולא עשתה דבר מושחת בסדרה הזאת. היא לא אשמה שאנשים נצלו את מצוקותיה וכפו עצמם עליה (אריק, תורן, ופרח לי שמו של עלוב הנפש האבא של הופ, ומעל כולם המגעיל הזה ניק), היא גם לא אשמה שאחרי שכבר נוצר לה הקשר (המוטעה) עם ניק, רק הרבה אחרי הבת שלה המגעילה התלבשה עליו והוא שמח לנסות לחגוג גם עם האם וגם עם הבת ובלבד שיגבר על רידג'. אם סטפני המכשפה לא הייתה מנסה לפגוע בה לאורך כל הדרך, רק בגלל שהיא הבת של האהובה האמיתית של אריק, אריק אותה השיגה ברמייה כשהרתה לסטפנו ורמתה אותו כאילו הרתה ממנו והוא ממחויבות לילד עזב את אהובתו, רק בגלל המגעילה הזאת רידג' וברוק היו מנותקים וברוק חוותה משברים רבים ורבים נצלו אותה. אבל בפועל היא הדמות ההגונה והישרה היחידה בסדרה. אבל כנראה כדי להבין זאת צריך לצפות בסדרה מהפרק הראשון. " -----תם ולא נשלם. ברוק עוד תכה.

לינה18

New member
יופי, שמחה שחזרת../images/Emo13.gif

ווי, אז גם אתה מאמין בכל הדברים האלה? או שפרוש "את נשמעת כמוני כמו בימיי הטובים" אומר שדעתך הישתנתה מעט מאז "ימייך הטובים"? איך בכלל אפשר לטעון ש"ת'ורן כפה את עצמו על ברוק"?

Shiri from the block

Active member
היי טוב לראות אותך שוב פה! באמת חשבתי לעצמי לאן נעלמת! אם כבר, לכל מי שתהה לאן נעלמתי (אם בכלל../images/Emo3.gif) סגרתי שבת בבסיס ו.. אממ זהו../images/Emo9.gif

לינה18

New member
שירן-איזה יופי שחזרת!../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif

ואני בדיוק חשבתי לעצמי לאן נעלמת בדיוק כשאני חזרתי.
כרגע אני חזרתי לראות על בסיס קבוע, כי הנושא של "ריג' עוזב את טיילור ורוצה את ברוק שוב" מאוד מרתק אותי. אז בינתיים אני צופה קבועה ואיתכם כאן בפורום!ושמחתי לחזור.

לינה18

New member
וכשכתבתי שחזרתי, זה לא שממש עזבתי

כי ביקרתי כאן גם כשהפסקתי לראות, אבל אני מתכוונת שחזרתי על בסיס יומי וקבוע(לבינתיים).

חיחי חהחה ברוך שובך!../images/Emo24.gif

התגעגעתי קשות! ת'אמת אני בקושי כותבת כבר בפורום, כפי ששמת לב אולי... למרות שפרקי ארה"ב האחרונים עושים לי את זה, פה ושם...

S c a r l e t t

New member
אריאל../images/Emo24.gif

איזה כיף שחזרת, האמת שכבר לא היה לי עם מי לריב
אז טוב שבאת חחח מקווה שלא תעלם לנו ככה שוב... אני עדיין משלימה פערים של כל השבוע, אחרי חופשה באילת אז אני אגיב על תוכן הפרקים אח"כ. אבל באמת כיף לראות אותך פה

למעלה