1-0 יאללה חיפה!
O O n y X New member 28/11/02 #3 ../images/Emo93.gif../images/Emo93.gif../images/Emo93.gif לפחות אתה יכול לראות את זה...
P pentagon89 New member 29/11/02 #5 מה שהכי מצחיק זה שבחג המכבים המכבים ניצחו את היוונים חחחחחחחחחחח מרגשש
פ פלאפון ירוק 2 New member 29/11/02 #8 תאמת הייתה לי הרגשה רעה כולם אמרו שיש סיכוי ושננצח רק אני לא ממש האמנתי בזה והיו לי תחושות בטן רעות לגבי זה עכשיו אני רואה למה
תאמת הייתה לי הרגשה רעה כולם אמרו שיש סיכוי ושננצח רק אני לא ממש האמנתי בזה והיו לי תחושות בטן רעות לגבי זה עכשיו אני רואה למה
פ פלאפון ירוק 2 New member 29/11/02 #6 התפרקנו לא יודע מה קרה לנו, שיחקנו גרוע סיכוי כבר אין שלב הבא אין וכל השמחים למיניהם (צהוב בנשמה) תרגיעו אתם באים לפה ושמחים רק מתי שאנחנו מפסידים ויודעים רק לדרוך על הפצעים
התפרקנו לא יודע מה קרה לנו, שיחקנו גרוע סיכוי כבר אין שלב הבא אין וכל השמחים למיניהם (צהוב בנשמה) תרגיעו אתם באים לפה ושמחים רק מתי שאנחנו מפסידים ויודעים רק לדרוך על הפצעים
P pentagon89 New member 29/11/02 #9 למה? אני באתי גם שהפסדנו לכם 2-1 מה קרה בלי מאיר לוי אתם לא מסתדרים? שחקו משחק אחד 11 על 11 לא 12 על 11
למה? אני באתי גם שהפסדנו לכם 2-1 מה קרה בלי מאיר לוי אתם לא מסתדרים? שחקו משחק אחד 11 על 11 לא 12 על 11
P pentagon89 New member 29/11/02 #12 הסבר על מה שרשמתי (בשבילפלאפוןירוק) שחקו 11 על 11 (11 שחקנים על 11 שחקנים) לא 12 על 11 (לא 12 שחקנים על 11 שחקנים..) מובן?
הסבר על מה שרשמתי (בשבילפלאפוןירוק) שחקו 11 על 11 (11 שחקנים על 11 שחקנים) לא 12 על 11 (לא 12 שחקנים על 11 שחקנים..) מובן?
פ פלאפון ירוק 2 New member 29/11/02 #17 לא ניראה לי שנשווה ../images/Emo10.gif אנחנו צריכים לנס חנוכה רציני כדי להשוות וממש אין מצב שעכשיו נשווה ולכל אליי שיבואו אלי עכשיו בטענות: אני ריאלי
לא ניראה לי שנשווה ../images/Emo10.gif אנחנו צריכים לנס חנוכה רציני כדי להשוות וממש אין מצב שעכשיו נשווה ולכל אליי שיבואו אלי עכשיו בטענות: אני ריאלי
O O n y X New member 29/11/02 #18 אתה אמרת... אני לא יכולה להגיד אם יש לנו סיכוי להשוות או לא כי אני לא רואה את המשחק תאמינו לי זה הרבה פחות גרוע מלהפסיד לבית"ר. (וואו, נראה לי שצבע צהוב עושה לשחקנים שלנו רע...)
אתה אמרת... אני לא יכולה להגיד אם יש לנו סיכוי להשוות או לא כי אני לא רואה את המשחק תאמינו לי זה הרבה פחות גרוע מלהפסיד לבית"ר. (וואו, נראה לי שצבע צהוב עושה לשחקנים שלנו רע...)
פ פלאפון ירוק 2 New member 29/11/02 #19 ../images/Emo26.gif 1. גם אני לא יכול ליראות את המשחק (תקלה בטלויזיה) 2. לדעתי ההפסד פה יותר כואב מההפסד לבית"ר (לא יודע למה אבל זה דעתי) 3. לכי תדעי...
../images/Emo26.gif 1. גם אני לא יכול ליראות את המשחק (תקלה בטלויזיה) 2. לדעתי ההפסד פה יותר כואב מההפסד לבית"ר (לא יודע למה אבל זה דעתי) 3. לכי תדעי...