תפר שנפתח...

Nola21

New member
../images/Emo93.gif תפר שנפתח...

אני חייבת להבין אם זה קורה רק לי: קורה לא מעט שאני קונה מכנס חדש ואחרי הפעם הראשונה, מקסימום שנייה שאני לובשת אותו נפתח התפר שנמצא בין הרגליים... זה קורה לרוב אם לא תמיד במכנס עם רוכסן וכפתור ולא כזה עם גומי. זה גם לא קורה דווקא במכנסיים ממקום מסויים - גם מג'אמפ, עונות וכו'. אני די בטוחה שהם במידה שלי כי מידה אחת יותר תהייה יותר מדי. אגב, אחרי תיקון של התפר זה לא קורה שוב באותו מכנס. אז זה רק משהו נגדי או שאתן מכירות את זה?

DREAM111

New member
כן מכירה את זה מקרוב

לכן תמיד בכל חנות שאני קונה מכנסים (פרט לגינס) אני מבקשת שיחזרו על כל התפרים שלהם שוב. וכן המידה היא המידה שלי אבל מה לעשות החוטים בארץ הם באיכות ירודה ולכן זה קורה. ממליצה לך גם תמיד לבקש שישלחו את זה חזרה למפעל לתפירה חוזרת של כל התפרים כולל ישבן מפשעות וצדדים.

Nola21

New member
באמת?

והם מקבלים את זה? ז"א זה משהו שמקובל לבקש?

DREAM111

New member
מכנסים זה בדר"כ בעונות אצלי אז

כבר יודעים שאני לא לוקחת מכנסים בלי שיהיו במפעל לסיבוב נוסף של תפירה.

אכן קורה לפעמיים...

מזל שאמא שלי יודעת לתפור ושיש לנו מכונת תפירה אז היא תמיד מחזקת לי את התפרים... מיאוו חתולה

גם לי קרה..

שמתי לב שלרוב בג'אמפ דווקא, התפרים לא הכי חזקים מה שאומר שזה ייפרם מהר. פשוט עד שנפרם הולכים עם זה ואז אם המקום שנפרם לא גדול אני תופרת אותו חזק חזק ובצורה אחידה לבד, עם חוט ומחט. אז אכן קורה.

silvey

New member
התפר הנ"ל הוא הבעייתי במכנסיים..

מי שמתמצאת קצת בתפירה יודעת שזה מקום שמאוד קשה להגיע אליו עם המכונה וכמעט תמיד יש שם מקום קטן שלא מחוזק מספיק אלא אם תופרים תפר חיזוק נוסף. לכן אם אין לך זמן לחזק במפעל, את יכולה לעבור על התפר הזה (כולו מהפתח הקדמי, יעני, ה"חנות" ועד להצטלבות התפרים של הקדמי, הגב והרגליים). מנסיוני עם מתפרות, זה בדרך כלל מגיע מרצועת עזה והתפירה שם היא על הפנים.

למעלה